Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek*

Największe bledy popełnanie w modzie przez facetów*

Polecane posty

Gość moda jest dla ludzi
jeśli niby masz licence to zadaj mi chociaż jedno pytanie które zadaje pilot jak spotka innego pilota

Gość ten co wie
do SP-BGC "nie jestem tu po to ,zeby komukolwiek imponowac. nie czuje takiej potrzeby", ale lans uprawiasz fotka w stopce tp przypadek co?

skarpetki to jeszcze lajt...najlepsze jest to, że polski facet uważa że jak ubierze cos przylegającego to jest gejem- glupie rozumowanie polskich smutasów. Kazdy tylko XL albo L- j e b a n e koszule flanelowe, tatuaże skorpiona i tribale, koszulka z bazaru bez ramiączek i takie materialowe spodnie...o sandalach nie wspomne. Wszyscy sie ubierają na jedno kopyto, wlochy pod pachami i zero wlosów na glowie- no bo to trzeba by bylo dbać, czesac, ukladac itp, a po cholere ? lepiej pie r dolnąć na jeża i już....a wiecie co jest najlepsze ? Że Wy laski takich lubicie :D:D:D i nikt mi qrwa nie wmówi ze jest inaczej.

Gość Dr Potwór
Prawda jest taka że kobiety fantazjują o modnych facetach a idą do łóżka z dresiarzem pachnącym tanim BRUTALEM, no sorry nie wymyśliłem sobie tego, ja to widze na codzień i to w stolicy / okolicach :D

1. lans w fotce? co 3 forumowicz ma zdjecie , a czy moim zdjeciem w jakikolwiek sposob komus imponuje? :D sandalami czy okularami :D? 2. do mody - * po pierwsze jaka masz licencje? PPL (A)? bo raczej zawodowej nie masz :P * ja nie mam cywilnej licencji - wiec juz zdradzilem cos nie cos * pytanie? dobrze wiesz ,ze pytania moga byc banalne jak chociazby pojecie dlugosci geograficznej lub przeliczanie czasu lokalnego zimowego gdzies tam na czas UTC. czy takimi pytaniami cokolwiek mozna udowodnic? come on nie wiem ,co chcesz udowodnic... ale pochwal sie na czym niby latasz . jestem ciekaw

jak chcesz mozesz mi napisac o srodku parcia profilu albo np roznice mieszy statecznosci dynamiczna a statecznoscia statyczna SP. :) ale odczytam moze jutro :) dobra niemodny wiesniak w sandalach, orzeł nielot udaje sie na spoczynek. dobrej nocy! ;)

Wszystkie nicki są zajęte Koszula z krótkim rękawem do krawatu i garnituru T-shirt włożony w dżinsy Chyba cię ostro pogięło. A tak na marginesie, skąd wy bierzecie tych ludzi w białych skarpetkach? Ja poza dresami w spodenkach gimnastycznych takich ludzi nie spotykam.

moda jest dla ludzi jeśli niby masz licence to zadaj mi chociaż jedno pytanie które zadaje pilot jak spotka innego pilota - Cześć jak leci? - Prosto.

bimbelek - ;) widzisz moda pewnie lata w aeroklubie i tam kazdy pilot ktorego spotyka przepytuje ja na dzien dobry z pytan egzaminacyjnych na licencje :D u mnie jakos nie ma takicg glupich zwyczajow :D pytamy raczej :czesc stary, co u ciebie? idziemy po wszystkim na piwko? :D

No co ty. Koło mnie w aeroklubie na Księżycowej, ci młodzi to gadają tak: - Ile już przeleciałeś? - 1000. - Taaaa?! A badania przeszedłeś pomyślnie? - Nooo. - I nie wykryli HIV?

:D :D :D nalot zyciowy :) lichy ale jeszcze dostukac moze do przynajmniej magicznego progu 1500 :D

Z mojej córki będzie marny pilot. Jak jej dziś robiłem test na błednik, to wyrzygała mi mleko na łóżko :O Widocznie nie może latać 15 minut po jedzeniu :P

:D dobre... ale poczekaj... moda pewnie tez tak miala w mlodosci :D

Gość ppppppppppppp
a sweterki i bluzeczki w paski?:) brrrr....pełno takich łazi.....