Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka %

spis powszechny-ale sie wkurzyłam

Polecane posty

Gość inka %

maz mi wlasnie powiedzial ,ze do nas nikt nie przyjdzie ze spisu powszechnego ,bo znajoma jego siostry sie z ty zajmuje i zadzwonila do szwagierki i ona odpowiedziala za nas .Normalnie sie wkurzylam -nie zeby mi tak strasznie na tym zalezalo ,no ale bez przesady to po co caly ten cyrk za pieniadze podatnikow .

Gość Powiem ci po co
Aby polskie służby miały czym handlować z innymi służbami :-D

U nas była Pani ze spisu, też się wkurzyłam, bo miałam 10 minut do autobusu, a ta zadaje mi pytania w stylu ile żywych dzieci urodziła moja matka i czy czuje przynależność do innej grupy etnicznej... Co więcej, powiedziała, że nie do każdego przychodzą, tylko do tych wylosowanych. Zdziwiło mnie to.

Gość poplątaniezzamieszaniem
ja spisuję ludzi i nie czytam wszystkich tych idiotycznych pytan np np babcia ma 88 lat i pytanie " czy kontynuje pani naukę' bez jaj .........

Gość Szwagierka zna Twój pesel?
:-O

Gość co w tym zlego?
:o

Gość inka %
chodza do wszystkich tylko ze jedni maja zwykly spis powszechny ,a jakas grupa ludzi jest wylosowana do szczegolowego.Generalnie to powinni sie umawiac na terminy.Wkurza mnie ze ja musze "zapierniczac"na swoja pensje ,a taka p......da kase zbierze a robote odwali byle jak .I jeszcze łazi z glowa do góry bo wielka dama.......

Gość Ja nawet swojego nie znam.
:-O

Gość inka %
poplątaniezzamieszaniem -no to logiczne ze nie pytasz o takie rzeczy,ale chodzisz i wypelniasz swoja prace .

Gość co w tym zlego?
więc ktoś musi Twój znać :classic_cool:

Gość inka %
szwagierka kiedys rozliczala nam pit-widac ma

Dokładnie, powinni się umawiać na terminy. Do mnie przyszła w piątek po południu. Ja biegałam po domu szykując się do wyjścia, rodziców nie było, siedziała i stukała palcami co chwila pytając, kiedy wrócą. Jakby każdy od kwietnia do czerwca miał obowiązek siedzieć w domu i czekać tylko aż przyjdzie pani ze spisu.

Gość co nie zmiena faktu
ja sie sama spisalam przez neta, mialam ten krotszy wariant pytan :)

pesele są już w terminalach praca rachmistrza nie polega na panoszeniu się, robota jak każda inna, trzeba zrobić swoje dobrze i tyle jedna jak i druga strona powinny się rozumieć, bo mi jako rachmistrzowi to rzygać się chce od tych humorów wszelkich durni ... np byłam teraz w sobote u jednego małrzenstwa i mieli do mnie pretensje czemu szkole zamykaja i czemu gornicy giną :) a chooj mnie to obchodzi ja jestem pionkiem, w gusie mają mnie w dupie, oni mi płacą za to że ja was spiszę

tych co nie ma w domu odnotowuje się raz drugi trzeci i gus wyciaga konsekwencje ci co odmawiaja to ide do nich drugi raz z pałami i jak dalej robia problemy to do 5000 zl grzywny

nikt Ci nie każe siedzieć, spis jest i każdy o tym wie, pewnie gus stosuje pierw pismo jakies a pozniej zaczyna sie szarpanina mnie też będa spisywac bo sama sie nie moge i tez mnie nie zastaną bo spisuje innych

nie jestesmy w stanie się zapowiadac, bo spis by trwał do grudnia jakbym miala jezdzic i sie umawiac nie wiedzac ile u kogo zjmnie mi spis to goowno z takiego umawiania i spisywania dlatego bylo to do publicznej wiadomosci podawane z miesiecznym wyprzedzeniem mam 1000 osób spisac, a dopiero zrobilam 300

Gość aaakotki dwaaa
a ja spisałam się przez internet sama i nie pamiętam , żeby tam było pytanie ile dzieci urodziła moja mama, czy np ile mam km do pracy :( Moze ja na złej stronie się zalogowałam :(

miałaś krótki spis, spis reprezentacyjny ma takie pytania

nie całuję klamek :) a pensji nie zamierzam ci zapewniac nie bądz tylko jedna z tych co zgrywaja ważne osobistosci w tym krau za ktorymi trzeba chodzic bo sa wazni my rachmistrzowie mamy was w poważaniu, mi za to płącą, jak ciebie nie zastane to dostane 3o innych nastepnych osob :) na 307 osób miałam tylko 7 debili :) cała treszta podchodzi miło do spisu

Gość aaakotki dwaaa
czyli co? jeszcze ktoś do mnie przyjdzie do domu?

idę spać dobranoc

Gość bkijfbnkndjnb
poplątaniezzamieszaniem ;-) po 1 nie osoby sie spisuje,tylko domostwa,a po 2-domow do spisania mozesz miec nawiecej 150 :-) I naucz się pisać bez błedów ortograficznych :-) Ty taki rachmistrz ,jak ja zakonnica :-)

aaakotki dwaaa nikt nie przyjdzie, zostałas wylosowana na krótki spis i taki wypełniłaś, następny za 10 lat bedziesz miec :) baj

nie chce mi sie pisac ortograf. domów to ja juz mam ponad 150 a sa takie gdzie sa po 1 osobie chyba mnie nie bedziesz pouczać :) to nie jest mój 1 spis w życiu

Gość aaakotki dwaaa
jak to zostałam wylosowana na krótki spis????? Przecież ja sama się tam ZGŁOSIŁAM nikt mnie o to nie prosiła , nikt mi nie dawał znać , że chce mnie na krótkim spisie :) spisac

aaaaa kotki dwa, jestesmy juz odgórnie przydzieleni i nie mamy na to wpływu, wylkosowanych 20% ma długi spic i spisuje sie ludzi i ich domy a nie tylylko domy

Gość bkijfbnkndjnb
poplątaniezzamieszaniem :-) weź Ty palnij sie w czajnik. Mam 5 znajomtych,którzy sposują i wiem na czym to polega.

Gość bkijfbnkndjnb
poplątaniezzamieszaniem spisuje sie domy,w ktorych mieszkaja ludzie :-) I nie liczy sie osoby spisne,tylko domostwa.