Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegodlaczegodlaczegoooooOO

Prosze pomozcie mi to zrozumiec.

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyy
To nie hipokryzja to uczucia Tobą sterują. Wiem co mówię, bo też jestem osobą wierzącą i pokochalam mojego księdza prawdziwą milością. Czasem jest tak, że jest za dużo uczuć i rozum się wylącza. W jednej chwili wiesz, że nie możesz tego i tamtego, a za chwile dzieje się coś poza Tobą i Twoją kontrolą, bo w grę wkracza serce. Milość nie wybiera. Jak to się mówi "serce nie sluga kochać musi". Nie byloby problemu gdyby znieśli celibat, ale tego nie zrobią... niestety. Dziękuję za szczere życznia, ale myślę że lepiej będzie jeśli tego szczęścia nam nabraknie. On powinien zostać księdzem, a ja powinnam wreszcie o nim zapomnieć i ulożyć sobie życie z tzw "normalnym facetem". Ale gdzie oni są?

Bardzo miło mi to słyszeć.Ja pomimo że nie modlę się zbyt często,jednak wierzę w Boga i również się pomodlę za Ciebie. yyyyyyyyyyyyyyyyyyy = Ci faceci sa wokól Ciebie ja np. bardzo chętnei bym Cie poznał ale musisz,dać sygnał facetom z otoczenia że jestes którymś zainteresowana - wiem że to ogólnikowe ale sama wiesz chyba co mam na myśli.

w dzisiejszych czasach niewielu jest takich mezczyzn... Niestety. Jednak trzeba miec nadzieje. ja wychodze z zalozenia, ze Bog nie bez powodu stawia na naszej drodze takich ludzi, a nie innych. Ja przedewszystkim zycze Wam szczescia. I Tobie i kaplanowi, a to w jakiej formie Wasze szczescie bedzie wznosic sie na wyzynach to zdecyduje juz sam Bog. Ja w Niego wierze i wiem, ze da mi szczescie. Nawet jesli moim szczesciem bedzie odwieczna nadzieja na to, ze moj kaplan sie odezwie. Nigdy nie przestane w to wierzyc.

a moze z mojego watku wyniknie teraz nowa przyjazn. :) :) :) dajecie mi radosc :) w tych ciezkich chwilach.

Gość yyyyyyyyyyyyy
Dać sygnal? żebym to ja wiedziala jak to się robi. Wiesz ja taka chorobliwie nieśmiala jestem szczególnie jak już jakiś się zainteresuje to mnie onieśmiela i nici wychodzą. A skąd jestś?:D A autorce dziękuję. Zmotywowalaś mnie, bo zarażasz opytmizmem:)

Z Chorzowa na Śląsku ;D Czasami wystarczy tylko spojrzenie aby ktoś się tobą zainteresował

Bardzo dziekuje. Zawsze nalezy szukac dobrych stron mimo, ze nasza sciezka bywa bardzo bolesna. Moj kaplan z pesymistki zrobil optymistke. Kocham ludzi, tak jak kocha on. Nadzieja to mimo wszystko cudowne uczucie. jednak piszac tu bylo mi bardzo smutno, to Wy spowodowaliscie, (oboje) ze jesli mi lepiej. To Wasza zasluga. Bardzo dziekuje i niech Wam to Bog w szczesciu wynagrodzi :) Zycze wszystkim dobrej nocy i blogoslawionego tygodnia. Bede sie o Was modlic.

A Ty z kolei wzbogaciłas moją osobe i rozszerzyłaś horyzonty.Nigdy nie rozmawiałem z kims kto jest w tak bliskiej relacji z księdzem,był to dla mnie temat tabu i patrzyłem z góry na takich ludzi jak Ty. Ale dałas mi lekcję tolerancji.Dziękuję, Bardzo sie ciesze że komus pomogłem bo właściwie po to tutaj założyłem konto aby poznać i pomagać ludziom

:(