Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixxxikiski

ślub, doradzcie czy ich zapraszać?

Polecane posty

Gość ixxxikiski

witam, mam mały problem i nie wiem czy dobrze robię więc prosze doradzcie otóż mamy z mężem ślub cywilny a teraz bierzemy kościelny, i bedzie małe przyjęcie na 20 osób, w tym zapraszamy tylko rodzeństwo i rodziców ja też zapraszam chrzestną ponieważ ona zawsze pamieta o moich ur. i innych świętach , i nie zaproaszamy NIKOGO z rodzeństwa rodziców, a moi rodzice upierają się żebym zaprosiła brata ojca ponieważ mieszka zaraz obok nas, a ja nie chce go zaproaszać, a co wy byście zrobiły? pomocy

Gość Usa
To wasze wesele i to wy decydujecie z kim chcecie się na nim bawić.

Gość To ma byc ideał
Ja bym nie zapraszała, bo reszta rodzeństwa ojca sie dowie i beda mieli wonty, ze tylko jeden został wybrany. A jak rodzice chca to mogą dla nie zaproszonych zorganizować imprezę np grilla z tej okazji

Gość Usa
Po za tym wydaje mi się że nie musisz zapraszać chrzestnej tylko dlatego że ona pamięta itd bo z tego co ja wiem to chrzestnych zaprosić trzeba zaraz po rodzicach nie wiem jak jest u was ale u nas tak.

Gość salianka
Zaproście tylko najbliższych.Będzie to skutecznym wytłumaczeniem dlaczego tego czy tamtego nie zaprosiliście.