Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotana w podejrzeniach

Czy mój chłopak jest bi?

Polecane posty

taa, rozwalajcie mi temat :o czekam na opinie, a nie prywatne pogaduchy :P Koktajl Mleczny - chyba tknąłby, a raczej już tknął innego faceta - z kumplem zrobił dość ciekawą sesję zdjęciową :( Levviatan - ale chyba wszystkie te moje podejrzenia składają się na przerażający obraz, że COŚ jest na pewno nie tak, a sama muszę się wszystkiego domyślać, a gdy się do czegoś przyczepię (np do tej sesji) on to obraca w żart :(

to sa pewne podstawy. ja bym je takimi uznała. teraz jest wielu, którzy dla przykrywki spotykaja sie z dziewczyna, awiadomo co. moze i jest wierzący, ale 20-letni chłopak na opewno chciałaby z dzewczyną pójśc do łózka, bo mu hormony buzują... nier wierzę, żeby był aż taki. lepiej go obserwuj, bo po rozmowie i tak ci sie nie przyzna i wciśnie jakis kit - masz to jak w banku. a chcesz byc okłamywaną? a póxniej jak nawet pójdzie z toba do łóżka, ...wyobraź sobie, gdzie wczesniej wkładał i komu ( sorki....) a teraz Tobie to robi?? fuj! daj sobie spokój, to wrózy tylko problemy. odpuśc sobie.

wawka35, no właśnie to dziwne jak na młodego chłopaka, zeby wolał oral i macanki, skoro nawet nigdy nie uprawiał seksu. No chyba że z kolegą ale nawet nie chcę o tym myśleć :( Po co mu przykrywka; w takim razie marnuje tylko czas na dziewczynę, a mógłby go spożytkować inaczej... Po co więc rzucił dziewczynę bo mnie poznał i zaczął ze mną kręcić? Ciągle go obserwuję i już sama nie wiem co o tym myśleć i jak go przyskrzynić...

oceni ktoś jeszcze sytuację...?

fajter z wiarygodnego źródła wiem, że to on ją rzucił, a ona mocno to przeżyła więc nie o to chodzi, na pewno nie chciałaby go z powrotem gdyby wiedziała że jest bi. Dzięki za linka; niestety kilka rzeczy się zgadza :( Chce mi się płakać, chyba to skończę jutro :(