Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmqw;dqdqwdddwd

ona piękna on brzydki albo odwrotnie. znacie takie pary?

Polecane posty

Gość dmqw;dqdqwdddwd

jak im się układa? jak myślicie co sprawia ,że tak niektore pary sie dobierają?

Gość ja się zastanawiam
Skąd takie pytanie? Każdy jest komuś przeznaczony. Ważne, żeby nie przegapić.

przede wszystkim zwracają uwagę na to co ma w środku druga osoba :)

a czy wyglad jest najważnieszy?? Ludzie złoci czasem nie moge, jak czytam takie opinie, znam mnóstwo takich par gdzie jest super laska a ma faceta przeciętnego i są szczęśliwym małżeństwem i odwrotnie

Gość sdfsfd
ja i moj byly bylismy taka para...bylam wtedy nastolatka bardzo niesmiala i niewierzaca w siebie mimo ze bylam piekna (nadal jestem) obn byl brzydki ale zakochalam sie w nim bo to byl pierwszy facet ktory potraktowal mnie powaznie...ale w krotce odkrylam ze nie on jedyny jest dobrym i wartosciowym facetem . min z tego powodu rozstalismy sie (uwaga miedzy innymi@!! to nie byl gl powod) natomiast wiem dzis po tym s=dosw. ze jak jest taka para gdzie jedna z osob jest brzydalem to ta druga, ladniejsza osoba musi byc desperatem. albo kasa...

Gość materialistka...
hej nie róbcie z ludzi materialistów,nie wsyscy tacy są...

Gość znam takie pary
Ludzie są ze sobą, bo się sobie spodobali i tyle. Przecież to, że mnie ktoś się nie podoba nie znaczy, że i wszystkim innym też ma się nie podobać. Na jakim wy świecie żyjecie?

Gość Nie mam pojecia co we mnie
widzi moj facet :) naprawde. Jestem brzydka, on piekny i o wiele wiecej zarabia :P

Nie ma takich par, chyba że w grę wchodzi kasa. Te pary o których mówicie to pary typu przeciętniak-ładna, czy przystojny-przeciętna. Prawdziwi brzydale w pary sie nie łączą.

Gość znam takie pary
korjonos Są takie pary. Jeśli ty się obracasz wśród osób dla których liczy się tylko kasa to współczuję.

Gość znam takie pary
Ja niczego nie mylę. Dlaczego mi to wmawiasz?

Bo wiele osób mysli zero-jedynkowo: albo ktoś jest przystojny, albo brzydki. Tymaczasem świat składa się w większości z ludzi przeciętnych i to oni zwykle łączą sie w pary. Czasem zdarza się, że ktos przeciętny, powiedzmy 4 na 10stopniowej skali jest z kimś od siebie lepszym (np z 8). To sie zdarza. Natomiast prawdziwi brzydale, jedynki i dwójki, nie mają szans, chyba że są bogaci.

Gość miki rourk
ja znam ona jestm piękna dobra niesamowita ma 22 lata on to mój kumpel 12 lat od niej starszy taki plastus chuherko ona jest dobra i wogole wspaniala właśnie niedawno urodziła im sie córeczka szkoda mi dziewczyny bo widac że go kocha a on ja zdradza pomiata i obraża

Gość newadanhhdhdd
to według ciebie kto jest brzydki a kto przecietny? jakis link wrzuc

Gość znam takie pary
Czyli ten kto jest dla Ciebie brzydki musi też być brzydki dla reszty świata. To samo tyczy się piękna i przeciętności. Takie bzdury wypisujesz, że aż żal Cię czytać. :O Kończę, bo szkoda czasu.

Gość a mi się podoabja brzydcy f
faceci, znajomi ze mnie ryją że mam strasznie zryty beret :D a ja po prostu takich lubie oczywiście musi mieć to coś ale jakbyście nie raz widzieli moje typy-ludzie.. kryminał :D :D ach, no i ajem bijutiful beznadziejnie generalizujecie albo kasa albo, bezsensu raz byłam z facetem niskim, brzydkim jak noc, wszyscy sie ze mnie nabijali, wytykali nas palcami, wtedy był dla mnie ideałem

Gość Nie mam pojecia co we mnie
Ja nie jestem przecietna, tylko brzydka

Gość hjjjhhhhhhhhhhhhh
daj linka do brzydala, bo nie wiem cy mowimy o tych samych ludziach