Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greenteeeaaaa

Jak zakończyć niechcianą znajomość ???

Polecane posty

Gość greenteeeaaaa

Pisałem przez dość długi okres czasu z taką jedną dziewczyną którą przedstawił mi na imprezie mój kolega.Napisała do mnie na gg jak później okazało się miała mój numer od kolegi.Zaczęła się rozmowa i tak dalej.Było coraz fajniej i nie ukrywałem że miałem ochotę poznać ją bliżej niż tylko rozmowy na gg.Minął prawie rok i postanowiliśmy się spotkać i co ? rozczarowanie po całej linii.Dziewczyna na żywo kompletna porażka jak dla mnie.Myślałem że zastanę wesołą dziewczynę, która wie czego chce a Ona przyszła sztywna jak bal.Praktycznie całe spotkanie nawijałem o głupotach byle by tylko jakoś dociągnąć do końca, już tylko czekałem aż będzie 18 bo ona o tej godzinie miała pociąg do domu.Porażka po całej linii :( Mamy inne priorytety w życiu i inaczej na to wszystko patrzymy a ona sobie myśli że ja z nią chcę coś kręcić.Od tego spotkania pisze mi ciągle maile że mnie bardzo lubi, że coś do mnie czuje i chciałaby mi dać miłość której ja nie chcę.Tłumaczę jej że nic z tego nie będzie, że wolałbym kontakt zerwać bo po prostu miałem inne oczekiwania a ona idzie w zaparte.Zachowuje się jak histeryczka i rozkapryszony bachor a mnie już powoli puszczają nerwy.Przyjaciel mi gadał żeby ją olać i jej nie odpisywać ale ja tak nie potrafię.Próbuję jasno jej dać do zrozumienia że nic z nami nie będzie a Ona świruje.Mieliście podobny problem ?

Gość greenteeeaaaa
Co za gnojki ! spadać podszywy zasrane ! ja pierdole

Gość Carrooline
Jedyne wyjście które jest dość przykre w skutkach to olać ją.Wiem że to niefajne jest ale tylko w ten sposób możesz to rozwiązać.Popłacze jakiś czas i zapomni.Najgorzej jest właśnie ciągnąć taką znajomość bo dla niej to zawsze jest jakieś światełko w tunelu i ma nadzieję że coś może z tego wyjdzie.Nie rozumiem w ogóle takich ludzi ale różnie to w życiu bywa.Miałam takiego nachalnego fanatyka który wypisywał do mnie cały czas, nic nie skutkowało i dopiero gdy zerwałam kontakt to wszystko się wyjaśniło.

Gość fajnie fajnie
to po co zaczynałes ta znajomość.Skoro przez rok czasu pisaliscie na gg,czy tam sms no to chyba juz wymieniliscie poglady i wiedziałes decydujac sie na spotkanie jaka jest i jakie ma plany. Z drugiej strony dziewczynie mogło bardzo zależec i chciała na 1 spotkaniu wypasc jak najlepiej,dlatego była sztywna i mało rozmowna,no ale skoro nie chcesz dac jej szansu i uważasz ze nic z tego nie bedzie to przyjaciel dobrze Ci radzi..nie odpisuj na wiadomosci i unikaj kontaktu,z czasem dotrze do niej ze to koniec i da na luz,no chyba ze rzeczywiscie jakas nie kumata,wiec bedziesz musiał zastosowac drastyczniejsze srodki. Powiedz jej moze ze masz kogos i nie zyczysz sobie zeby do ciebie pisała bo z tego nic nie bedzie i ze zmusza cie tym nachalstwem do zmiany numeru..

Gość TUUMEK
to co ona kurwa jasno nie rozumie jak sie do niej mowi ? ile ona ma lat ? 13?

Gość greenteeeaaaa
Ja odkąd z nią pisałem to wiedziałem że nic z tego nie będzie bo mimo że fajnie nam się pisało to wiedziałem że mamy inne spojrzenie na świat z tym że w realu to jeszcze przekonałem się tak na 100% że miałem rację i to już totalnie utwierdziło mnie w tym że nic z tego nie będzie.Zwykła znajomość owszem ale nie żadne związki itp Chodzi tylko o to że ja z nią rozmawiam jak zwykły znajomy a Ona do mnie gada jak bym był jakimś Bóstwem i jak byłbym dla niej całym światem.Nie chcę tego dalej ciągnąć bo widać że dziewczynie zależy a mnie nie.To chore bo po co Ona ma cierpieć i mnie nigdy nie mieć ?

Gość lilllaanka
napisz jej jeszcze raz wyraźnie : że nie spełnia twoich oczekiwań,że nie czujesz nic do niej i nie chcsz zostawic wasza znajomośc na tym etapie jaki jest a jesli i tego nie zrozumie tylko będzie namolna to przestan sie odzywć i nie miej skrupułów, innego wyjścia nie ma, a pozatym skoro mieszkacie daleko od siebie to zawsze łatwiej napisac niz powiedziec prosto w oczy, tylko nie zciemniaj nam że przez rok nie poznałes osobowości tej dziewczyny bo w to akurat nikt ci nie uwierzy

Gość greenteeeaaaa
A czy ja matka teresa że w ciągu roku dane mi jest poznać osobowość każdej ludzkiej istoty ? Jezu kochany ludzie są z sobą latami a tak naprawdę się nie znają.Myślisz że rok czasu to dużo żeby kogoś poznać na tyle dobrze żeby od razu podjąć jakieś decyzje ? Powtarzam jeszcze raz, doskonale zdawałem sobie sprawę że nic z tego nigdy nie będzie i uświadamiałem ją o tym fakcie.

Gość fajnie fajnie
tu masz racje,jeśli wiesz ze nic z tego nie bedzie to lepiej sobie głowy nie zawracac,ale dla niej kiedy ty odpisujesz i utrzymujesz z nia kontakt nawet jesli mówisz ze to taka zwykła znajomosc to oznacza cos wiecej.Tak jak ktos tu napisał Ona widzi światełko w tunelu,wiec poprostu nie odpisuj na zadne wiadomosci i z czasem sie odczepi.

Gość greenteeeaaaa
Troszkę już ją zdążyłem poznać i wiem że Ona się raczej nie odczepi.Mówiłem jej żeby się ostudziła bo nie chcę żeby później cierpiała to mi mówi że nic na to nie poradzę bo ona tak czuje i koniec.

Gość fajnie fajnie
w pierwszym poscie napisałes,ze po tym roku pisania miałes ochote ja poznac blizej no wiec troche sam sobie przeczysz piszac teraz ze od poczatku wiedziałes ze nic z tego nie bedzie i chciałes sie tylko w tym przekonaniu utwierdzic. .Napisałes ze rozczarowałes sie w realu bo przyszła tak sztywna. oczywiscie ze przez rok pisania na gg człowieka nie poznasz,ale wiesz troche o nim bo wymieniajac wiadomosci pytasz o rózne rzeczy. Mogłes przed spotkaniem uprzedzic ta laske,ze mozecie sie spotkac,ale nic nie obiecujesz bo raczej zwiazku z tego nie bedzie,wtedy moze nie doszło by do takiej sytuacji. Tu akurat jest troche twojej winy,bo proponujac randke dałes jej nadzieje. Ja osobiscie jak sie umawiam z gosciem który wiem ze bedzie tylko moim kumplem to uprzedzam o tym fakcie zeby własnie uniknąc takich sytuacji.Do niej ze sie w tobie zakochała tez nie mozna miec pretensji.

Gość fajnie fajnie
poprostu wogóle nie odpisuj na jej wiadomosci,w końcu odpusci. Swoja droga jak Ona taka zaborcza hihih no to mozesz miec z nia problem heheh

Gość greenteeeaaaa
Mają na myśli że miałem nadzieję na coś bliżej myślałem o przyjaźni a nie związku.To spotkanie to nie miała być randka i Ona dobrze o tym wiedziała, spotkanie miało być po prostu bo postanowiliśmy się spotkać po tym prawie roku pisania.

Gość fajnie fajnie
Ona sie najprawdopodobniej zakochała a jesli ty jedynie mozesz jej zaoferowac przyjazn to zeby nie cierpiała nawet sie z nia nie kumpluj,bo jakikolwiek gest w jej strone przez nia bedzie odebrany jako światełko w tunelu.

Gość greenteeeaaaa
Masz rację dlatego chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak urwę kontakt na stałe tylko nie wiem czy zrobić to od tak sobie czy jej o tym napisać.Jeśli jej o tym napiszę to czeka mnie kolejne pół roku płaczu, maili i tłumaczeń.

Gość fajnie fajnie
Nic absolutnie nie pisz,poprostu na kolejnego meila nie odpisuj,na sms równiez nie odbieraj jak bedzie dzwonic.Pamietaj ze robisz to dla jej dobra.ZERO KONTAKTU pisaniny z jej strony bedzie coraz mniej i mniej az przestanie. Przyjazń jest miedzy kobita i facetem mozliwa jesli zadna ze stron sie nie zakochała,jesli jest inaczej to niestety trzeba drastycznie taka przyjazn zakończyc dla dobra drugiej strony. Czasami po wieloletniej przyjazni i zerwaniu nagle okazuje sie ze to przerodziło sie w miłosc,ale u was chyba nie ma o czym gadac:-)