Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fijoletowa Oksanna

KONIEC ZAKLAMANIA! SEX ANALNY TYLKO DZIWKI UPRAWIAJA!

Polecane posty

Gość Fijoletowa Oksanna

Zadna NORMALNA kobieta nie zgodzi sie na takie upodlenie. Ale pedalskie lobby probuje wmowic wszystkim innym ze norma jest walenie sie w dupe :-O Obrzydliwe. Laski po analu powinny miec wypalane na twarzy specjalny znak zeby wiadomo bylo z kim sie czlowiek wiarze.

Gość Fijoletowa Oksanna
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość ale nudzisz phii
Ale ty jestes durna baba autorko. A moze jestes facetem co nie ma co w domu robic i trollujesz. Wes wypierdalaj frajerze. Chuj cie obchodzi co inni ludzie robia w lozku. Wspolczuje ze masz takie zalosne zycie. Ale to twoja wina ze jestes takim niedorozwojem. Zabij sie prosze

Gość Skeenhead_88
Nawoływanie do samobójstwa jest przestępstwem ściganym z urzędu. Więc zamilknij śmieciu i odszczekaj swoją "radę", bo zostanie ci to zapłacone!

Gość ale nudzisz phii
musiales sie wtracic co leszczyku. trzeba bylo cos na temat napisac. myslisz ze mnie przestraszysz co. wypierdalaj do tatusia