Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zadanie na ten temat

Co myslicie o jezdzeniu samochodem bez prawa jazdy?

Polecane posty

Znam kogos kto jest super kierowca, ale jezdzi bez prawka. Dodam, ze prawko mial, ale w czasach mlodosci wyglupil sie, jechal po alkoholu no i mu zabrali. Od kilkunastu lat jezdzi normalnie, regularnie i nie stwarza zagrozenia. Raz go zlapali tylko przez te 15 lat i zaplacil mandat, odroczyli mu termin mozliwosci zdawania egzaminu i tyle. Oczywiscie nie przejal sie, bo przeciez nie mogli mu zabrac czegos czego nie ma:D A wy co o tym myslicie? Znacie takie osoby?

Gość hahahahahahhahahahaua
Ty jesteś pojebany tylko skrajnie popierdolona osoba jeździ bez prawa jazdy trzeba mieć nierówno pod sufitem najebało Ci się pod globem? nie wiem skąd się biorą takie niedorobione frajery.

ale ja mam prawko:D wiec nie rozumiem po co ten bulwers. Tylko pytam co wy o tym myslicie

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pijakom oprócz prawka powinni zabrac jeszcze samochód zeby nie miał czym jeżdzić bo wiadomo że taka patologia co jezdzi po pijaku prawka nie potrzebuje i bedzie dalej jezdzic az kogos zabije :o

Gość pozdro pozdro ko
no pewnie korva, po co komu prawo jazdy? w ogóle, po co komu znaki drogowe? - też wymysł urzędasów. ogólnie to egzamin na prawo jazdy jest tylko po to, żeby jacyś ludzie mieli robote i żeby inni marnowali swój czas i pieniądze na to, żeby zdobyc ów niepotrzebny dokument. :o Prawo jazdy, głomby jest przyznawane osobom, które w ocenie egzaminatora nie stanowią zagrożenia na drodze. Osoby, którym zostaje odebrany ten dokument, ewidentnie stwarzały takowe zagrożenie. Tak naprawdę to Prawo jazdy powinno mieć tylko ok. 30% z tych ludzi, którzy je mają. :o większość wyprzedza na trzeciego, nie stosuje sie do znaków drogowych, nie potrafią parkować, nie sygnalizują zmiany pasa, a juz nie wspomne o rondzie, gdzie chyba nikt nie włącza migacza, ponadto nie raz zdarzało mi sie jechać za samochodem, który w ogóle nie miał włączonych świateł pozycyjnych .... to jest DNO. Nie uwarzam się za mistrzynie kierownicy, ale zatrważająca jest sytuacja, gdzie jakiś debil wyprzedzając na trzeciego z prędkością 120 jedzie po moim pasie w moją strone!!!!!!!!!! :o:o:o a takich głąbów jest niemało, niestety. jeszcze lepsi są ci, co wyprzedzają na przejściu dla pieszych, albo wcale sie nie zatrzymują jak ktoś na nie wchodzi :o no i osoby, które parkują przy skrzyżowaniu ograniczając widocznośc .... wszystkim gnojom, którzy parkują w niedozwolonych miejscach odebrałabym prawo jazdy za chamstwo, brak kultury i ignorancje. często chce sie wyjechać z jakiejś uliczki na ruchliwszą, ale ni choooja, nie da rady, bo nic nie widać, gdyż jacyś imbecyle zasłonili swoimi samochodami widoczność z obu stron. też pozdrawiam tych, którzy sie wtarabaniają na tory tramwajowe, gdy jest korek i stoją jak pipy. podobnie na światłach - chooy, że na pomarańczowym wjechali na skrzyżowanie i tamują ruch ... ci co mają zielone, nie mogą jechać, bo jakiś kretyn nie ma prawa jazdy i nie wie jak sie jeździ. :)

Prawo jazdy oznacza, że przeszło się egzamin, zna się zasady ruchu drogowego, a w przypadku kiedy ktoś jest debilem i jeździ pijany to się mu odbiera prawko, bo widać jest niezdolny prowadzić nie stwarzając zagrożenia. Niech sobie odnowi i tyle (chyba, że w polsce się nie da...) Offerma, Ty powinieneś mieć pozwolenia na wszystko po przebytych testach, z kiblem włącznie ;)

Gość takie zdanie na ten temat
widze, ze zdania sa podzielone. Dodam tylko, ze osoba, ktora znam i jezdzi bez prawka jest dobrym kierowca. Raz tylko wsiadl po alkoholu i nigdy wiecej. Kiedys pytalam dlaczego nie zrobi raz jeszcze prawka to powiedzial tylko, ze po co? Jezdzic umie lepiej niz jeden z tym dokumentem wiec mu to nie potrzebne, a mandat raz na kilkanascie lat wynosi mniej niz zdawanie egzaminu w dzisiejszych czasach:D Ja osobiscie bym tak nie mogla, bo za bardzo sie boje, ale jedno przyznac musze, ze jest on dobrym kierowca

Gość volga_jasnowidzaaa
ja ostatnia wrcałam centrum duzego miasta z kolega do domu prawko robie obecnie wyjezdziłam ok 17h ..on sam mówi wsiadajasz to sie powieziesz do domu;) było fajnie ale drugi raz bym nie wsiadła bez prawka;)

Gość gość
Teraz jak nie ma się oryginalnego to można kupić sobie kolekcjonerskie z offshoreidcardscom....