Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RubinowaDamaTwoja

facet zarabiajacy 1000-1500zł-to pierdola

Polecane posty

Gość stonoga dwunożna
a ty rubinowa poderwałaś jakiegoś kolesia z $ i teraz leżysz i pachniesz udając dame?:O

Gość htrd jaka beka
boszz co za tępaszmata założyła tylko konto żeby prowokowaćech żal takich ludzi 🖐️

prowokowac :D i uswiadomic ciebie ze facet to facet,ma byc zaradny,obrotny,zarabiac etc. a jak slysze o kolesiu ktory mieszka z rodzicami,zarabia 1000 i dobrze mu z tym to sie zastanawiam gdzie ambicja i chec rozwijania się u takiego...hmmm faceta :O

Gość Zjełczała Rama
a ty damo jak sie rozwijasz? ile kierunków ? ile języków biegle? I jakie zarobki? Masz minimum 10 tys. na miesiąc?

Gość jakobietaja
Kurde! Ale co ma zrobić osoba, która NIE jest zaradna?? Wszyscy mówią, że facet MUSI być zaradny. Pewnie, łatwo powiedzieć. Napewno każdy by chciał. Ale nie każdy potrafi. Ludzie mają różne charaktery, są więc i tacy, którzy nie są zaradni, co nie oznacza, że są złymi ludźmi do cholery!!

Gość lady house
uhahaha...zgadzam sie autorka :D 1500zl? zenua! :D

Zawsze dwa koła to nie jedno koło :)

zarabiam 2500 i uwazam że na kobietę jest ok dokształcam się cały czas i w niedługim czasie napewno zmienie sobie na lepiej platna prace,bo mam swoje cele ambicje :) złym człowiekiem nie jest-zła jest jego pkstawa,bierna

ja pierdole jakim tępym trzeba być żeby oceniać człowieka przez pryzmat tego ile zarabia ..

Gość Zjełczała Rama
zarabiam 2500 eheheheh rozłożyłaś mnie , to co ty wiesz o prawdziwym życiu? hehheheheheheRozumiem że szczytem twoich marzeń jest górnik .Snij dalej

RubinowaDamaTwoja zarabiam 2500 i uwazam że na kobietę jest ok dokształcam się cały czas i w niedługim czasie napewno zmienie sobie na lepiej platna prace,bo mam swoje cele ambicje złym człowiekiem nie jest-zła jest jego pkstawa,bierna Ile zarabiasz? A co ty pracujesz na kasie? Zdobądź dziewczyno wykształcenie, zrób jakieś papiery i zacznij normalnie zarabiać. A nie obrażasz innych, a sama zarabisz gówniane grosze. To się nawet nie mieści w najniższej pensji w większości krajów UE.

Gość lady house
Ja zarabiam 150 zł na godzinę. A jak się trafi napalony klient i przedłuży, to nawet 200 zł. :) Trzeba być zaradnym i mieć dobry zawód. Jedyną wadą mojej pracy są częste grzybice i co jakiś czas choroby weneryczne. Ale tak to jest zajebiście.

Tu nie chodzi o to ile kto zarabia, czy kto co robi... tylko o postawę bierności... kurwa, przegrałem życie :O Autorka dobrze pisze... wódki jej dajcie... kurwa, przegrałem życie. :O

gdzieś Ty sie uchowała ?:O Teraz jest tak ciężko,ze każda kasa sie liczy. Jesteś głupia,nie wiem kto Cię dopuścił do tak dobrze płatnej pracy .. czemu wzięłaś w cudzysłów słowo TĘPYM? Nie wiem jak z Twoją ortografią ale to jest poprawna forma. Dzięki za uwagę,żegnam 🖐️

Przecież nawet taki sosss przegrał mnie niż ja. On coś robi... a ja co? Studiuję tylko i ciągle bierna postawa, niby mam trochę czasu, przecież mógłbym choćby ulotki rozdawać... myślę że sprostał bym temu zadaniu... ale ja zachowuję bierną postawę... zawsze zachowuję bierną postawę... przegrałem życie :O Kurwa :O Przegrałem :O

o nastepna zawistna :) akurat na kasie to niepracuje:)i raczej tam się tyle nie zarabia a ksztalce się cały czas zlociutka :)i zmienic mam zamiar prace,kwalifikację zdobywam,doświadczenie itd nie spoczywam jak niektórzy faceci-frajerzy na 1000 zł : kobieta zawsze ma inaczej troche:) a ty bimbalek(jeju co ?!!!:O ) gdzie pracujesz

tak kurwa od razu każdy zawistny i Ci zazdrości 2500 zł ja pierdole,ile Ty masz lat? :O

Gość a ja przeczytałam to i tamto f
sossss - to ile masz lat?