Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagata

czemu faceci tak patrzą na przeszlość seksualną kobiet?

Polecane posty

Gość agagagata
zgadzam się, to jest hipokryzja. jeśli chodzi o te zdrady to w takim razie większość facetów się już po swoich doświadczeniach nie powinno kwalifikować na potencjalnego partnera. a co do chorób to można się zbadać, można wymagać tego od partnera. natomiast bajki o szacunku też są troche z palca wyssane. wcale nie czułam się wyjątkowa byłam dziewicą. w koncu poczulam ze juz czas i odpowiedni facet no i sie stało. miałam 19 lat i 2 lata związku na karku. nie ma to dla mnie najmniejszego związku z szacunkiem.

Gość Coolek
W ramach wyjasnienia dla niektorych cepow, ktorzy nie potrafia czytac ze zrozumieniem, to napisalem w poscie ze to nie jest moje zdanie, tylko opinia dlaczego niektorzy moga na to zwracac uwage - ja na to nie zwracam zbytniej uwagi. Chociaz nie powiem - fajnie, gdy kobieta oddaje siebie pierwszy raz wlasnie tobie. Ale nie powinno to miec wplywu na relacje w zwiazku

Gość X77
"Na przeszłośc seksualną patrzycie, a sami maczacie średnio 50x w cipie, za każdym razem w innej! Cholerni hipokryci..." No jeżeli mówisz to do prawiczków to widać, że myślenia logicznego oraz podstawowego kojarzenia faktów ci poważnie poskąpiono. A co do rzeczywistych "cholernych hipokrytów" to ich bardziej traktujecie z szacunkiem niż prawiczków! Bo to, że tacy wymagają dziewictwa od przyszłej żony, to na to przymykacie oko, no bo to bardzo doświadczony badboy i was pociąga! Ale jeśli prawiczek tylko się odważy powiedzieć o tym, że chciałby, aby dla drugiej połówki/życiowej partnerki być pierwszym tak, jak ona dla niego, to.... o ludzie!!!! SKANDAL, ZBRODNIA! Byście go potraktowały na równi z gwałcicielem, albo i gorzej!!! To się nie raz da zauważyć nie tylko tutaj, że im bardziej niedoświadczony, wrażliwy, zdolny do uczuć, zakochania się(tak, te "natręctwo", "obsesja" jak wy nazywacie to objaw prawdziwego zakochania się), tym gorszym jest dla was nieudacznikiem i tym bardziej traktujecie go jak gówno, jeszcze do tego obłudnie przypisując mu wszystko to, co tak naprawdę powinno się przypisywać ich przeciwieństwom na które tak lecicie! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4607625&start=0 Oto najlepszy przykład, dlaczego sporą większość z was należy traktować jak wrzaskliwy dodatek do c**py!

Gość up9
up