Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skror

jestem po studiach i dawajta mi chuje prace za 5 tysi

Polecane posty

Gość skror

nie po to studiowałam żeby sie kogoś o coś prosić :classic_cool:

Gość dziaddek
5 tys rubli chyba cwelu

Gość nie ma sprawy
firmy oczyszczania szamb pilnie potrzebują pracowników

Gość Student Wspaniały
Ja dopiero co skończyłem studia i chcę chociaż zarabiać ze 2500zł. A tu dupa. Nie ma. Nie będzie. Studenci pocałujcie się w dupkę.

Gość Student Wspaniały
Pewnie w Biedronce.

Gość skror
nie po to studiowałam żeby byle govno robić musze mieć robote prestiżową

Gość mój mąż nie jest po
studiach, skończył leceum profilowane i studium żywienia z technikiem , pracuje, zarabia 2,5tys zł plum ja niecały 1 tys zł, mama z dzieckiem, mamy po 23lata, to jego pierwsza praca w życiu i jak na pierwszy raz jest ok, jak sie chce to sie ma, a nie patrzy sie od razu na górną pułkę, moja szwagierka jest mgr. pracuje ale nawet 1,5tys nie ma, a pozycje ma super bo pracuje przy projektach unijnych, teraz nikt nie patrzy na wykształcenie, (dla czepialskich napisałam kropkę po mgr. poniewaz piszę po magistrze a nie magister kafe słynie z czepiania sie o wszystko)

Gość chcialastomasz
mój mąż nie jest po studiach, skończył leceum profilowane i studium żywienia z technikiem , pracuje, zarabia 2,5tys zł plum ja niecały 1 tys zł, mama z dzieckiem, mamy po 23lata, to jego pierwsza praca w życiu i jak na pierwszy raz jest ok, jak sie chce to sie ma, a nie patrzy sie od razu na górną pułkę, moja szwagierka jest mgr. pracuje ale nawet 1,5tys nie ma, a pozycje ma super bo pracuje przy projektach unijnych, teraz nikt nie patrzy na wykształcenie, (dla czepialskich napisałam kropkę po mgr. poniewaz piszę po magistrze a nie magister kafe słynie z czepiania sie o wszystko) ale pisze sie za to PÓŁKĘ A NIE PULKE :p

Gość mad world
tłumaczysz debilko dlaczego postawiłaś kropkę a nie zauważyłaś że napisałaś " pułka " zamiast półka analfabetko :D

Gość mój mąż nie jest po
poszłam uprawiać nording tłoking

Gość mój mąż nie jest po
idz sie szykuj do pracy umyj se cipe w misce :D

Gość hghglj
jak nie potraficie swojego wyksztalcenia wykorzystac na rynku pracy to juz wasza sprawa wyksztalcenie daje wam przewage nad niewyksztalciuchami, doswiadczenie to kwestia paru miesiecy ja skonczylam dwa kierunki w tym psychologie (tak ten nieprzyszlosciowy kierunek!) z praca ciezko bylo jak wszedze ale jak ktos chce to potrafi, teraz pracuje, mam super robote w zawodzie, zarabiam roznie od 3 do nawet 11 takze nie ma to tamto zawod super, kasa super

Gość mój jest po technikum i jest
kierownikiem w niewielkiej firmie informatycznej i zarabia 5 tys Ja jestem po dwuletniej szkole policealnej i zarabiam 2,5 tys. Na studia żaden z nas się nie wybiera bo po co? :)

mąż jest szatniażem i obrabia kieszenie

jakiś bezrobotny zazdrośnik się znalazł :)

mąż jest kierownikiem szatni i razem z obrobieniem kieszeni miesięcznie wyciąga 5 tys :)

Gość mój mąż nie jest po
wiedziałam że sie do półki doczepicie, hahahaha jak widac nadal kaRZde słowo sprawdzacie, za to was uwielbiam, kochana kafereria to zależy gdzie mieszkacie, i jakie miejsca pracy są najbardziej poszÓkiwane, pozdrawiam was wRZystkich

Gość zaradna kobieto dobra
wiemy już, że twój mąż nie jest po......i chyba na jakie miejsca pracy sa ludzie poszukiwani, jak już. to raczej nie ortografia jest twoim największym problemem, zmieniasz wogóle sens zdania i pewnie tak ma być...no nie??