Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka854

odchodzi i wraca...

Polecane posty

Gość aneczka854

dlaczego facet taki jest.. potrafi odchodzic, wracac,odchodzic i znow wracac... jak jest ze mna, napoczatku jest ok widze ze mu zalezy, a po jakims czasie wszytsko sie psuje , bo on twierdzi ze za duzo od niego wymagam, a on jeszcze nie jest gotowy na taki powazny zwiazek.. oddala sie na jakis czas , a potem znow chce sprobowac jeszcze raz... juz tak bylo chyba z 4 razy... ze mna zle , beze mnie zle? nie kumam o co chodzi.. nie piszcie ze wraca ze wzgledu na seks bo to nie wchodzi w gre... powinnam go kopnac w d**pe prawda????

Gość nuska531
dziwny jest

Gość do aniii....
no to jakbym czytała o sobie moj ex robi dokladnie to samo :( i u mnie tez bylo 4 razy :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaa no
oby juz nigdy nie wrócił

Gość aneczka854
no wlasnie tak sobie tez juz mysle zeby lepiej juz nie wracal, bo niestety znow ulegne .. :(

Gość Gal ANonimus
4 razy? Ja bym za 2 razem już zakończył znajomość. Raz można wbaczyć, drugi raz też można wybaczyć ale już nie wchodzić w to samo.

Gość zakrecona tu nadaje ...
jak wroci to go nie przyjmuj, robi tak bo wie ze zawsze moze wrocic aty glupia czekasz, ion o tym doskonale wie ;] kopnij go w tylek moze to pomoze mu sie ogarnac i doceni ;]

Gość zakrecona tu nadaje ...
a jesli nie ogarnie i nie bedzie nadal wiedzial co chce to chyba oczywiste ze trzeba zrobic papa

Gość my liiiiffffe
pokaz mu gdzie jego miejsce!! niech wypierdala :P

my też wracaliśmy do siebie chyba z 5 razy w końcu po półtora roku rozstaliśmy się definitywnie, wiec wiem że takie rozstania i powroty nie wróżą dobrze