Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wertels Oryginal

To żałosne, że kobiety nie doceniają starań faceta, tylko patrzą na samą "naturę

Polecane posty

Gość polak potrafi
to już nic nie rozumiem. źle że lecą na wygląd wzrost, źle że na kasę. mają lecieć na "bogate wnętrze" otłuszczonego kurdupla z pracą za 1800 brut ?

Gość tyrrhrh
// mają lecieć na "bogate wnętrze" otłuszczonego kurdupla z pracą za 1800 brut ? // kto mówi o otłuszczonym kurduplu? mowa o tym, że facet nawet jeśli sie stara i dba o swój wygląd ale np jego wzrost jest w przedziale 172-176 to i tak ma duze, bardzo duzo, mniejsze szanse od typa 190, ktory chuja dba.. po prostu natura go obdarzyla ze jest wysoki i tyle

Gość polak potrafi
tom cruise się starał i szanse ma chyba spore. to jak to jest w końcu ?

Gość nie rozumiem takich ludzi
hahaha otłuszczony kurdupel z 1800 brutto mnie rozwalił :D ja pisałam, ze Tom Cruise bez kasy i bez sławy miałby i tak powodzenie, wiec raczej nie chodziło mi o to że lecą na kasę i sławę tylko po prostu na niego :P a pewni jest niższy od Ciebie karzełku :D :D :D :D :D

Gość tyrrhrh
po pierwsze jestem pewnie wyższy od tego calego toma cruisa.. ile on moze miec? 170??? ja mam 175... to raz a dwa, ze gdyby tom cruise nie byl znany i bogaty tylko zwyklym, przecietnym gosciem z pesja 1600 miesiecznie to by mial zerowe powodzenie laski leca na niego bo jest znany i bogaty- to logiczne

haha no Cruise chyba zrobił swoje i mimo niskiego wzrostu ma powodzenie, co innego karzełki na kafe, które zamiast ruszyć dupę żeby mieć chociaż kasę, bo wiadomo że laska na karłowatość nie poleci, to siedzą przed kompem i marudzą :P

no przecież napisałam, ze jest od Ciebie niższy karzełku :P nie dosyć że kurdupel to jeszcze czytać nie potrafi :D :D :D

Gość polak potrafi
przecież cruise nie urodził się sławny i bogaty. starał się tylko

dobra napiszę po raz 3. Tom Cruise bez kasy i rozgłosu też by miał powodzenie, bo jest zajebistym facetem i ma piękną twarz. Niech to do Ciebie dotrze karle

Gość ader a
tom crus bez kasy i slawy byl by wiekszym gownem niz wiekszosc prawiczkow na tym forum, taka jest prawda

Gość suscfel
już bym wolał dużo bardziej być Leo Messim (który też wzrostem nie imponuję.. ma około 170 cm) niż tym pajacem tomem cruisem, który grał w samych żałosnych filmach :O

hahaha no od ciebie chyba nie karzełku. poza tym on ma przynajmniej ładne rysy twarzy, a większość prawiczków tutaj to ogry, nie mylić z ogierami :P

no dopiero słyszałam, że na Toma Cruisa laski lecą, bo gra w filmach to się w końcu zdecydujcie.

Gość tom crouis wygląda jak królik
i jest karłem, feee

a i tak ma większe powodzenie niż ty karzełku w pomarańczy :D :D :D

Gość zielony kot z czerwonymi
sama tego toma przywołałam-wyjasniam on nie urodził się sławny, ani bogaty. Został amantem filmowym MIMO tego, że był niski i z dysleksją.

''a wszystkie inne starania, np facet jest niższy więc chce nadrobić dobrym ciałem itp, więc chodzi na siłowni, stara się, chodzi do fryzjera, aby lepiej wygladąc bla bla one to wszystko mają w dupie.. dla nich ważniejszy jest ten j**any wzrost i jakieś lekko zarysowane mięśnie, do których też nie trzeba się starać zbyt specjalnie aby osiągnąć.. wystarczy mało jeść '' - niby wysocy ludzie nie chodzą do fryzjera? nie myją się? obżerają się niezdrowym? z kosmosu spadłeś :o dobrze, ze jestes niski. Nie chcialabym spotkac wysokiego smierdzacego z brzuchem tarzana

Gość fgdgsrg
"a i tak ma większe powodzenie niż ty karzełku w pomarańczy" bo jest sławny i bogaty, to logiczne.. gdybym to ja gral w filmach i mial milony na koncie bym byl rownie atrakcyjny albo pewnie bardziej niz on

Gość czerwona małpaaa
Kurde facet nie znudziło ci sie zakladanie codziennie tematów o swoim wzroscie i braku powodzenia? Jak masz az taki problem to idz do psychologa albo od razu wyskocz przez okno, jednego frustrata mniej Ciekawe bo dowiedziałam sie ze moj facet, ktory ma 175 cm wzrostu jest niski:) Zawsze myslałam ze to sredni wzrost, jemu chyba tez nie przyszlo do głowy nigdy ze cos z nim nie tak. To nic ze kobiety sie za nim uganiają i musi ciągle odpierac ataki flirciar, rzuce go bo jest kurduplem a taki przeciez nie ma prawa miec dziewczyny

hahaha wmawiaj tak sobie karzełku może to pomoże :P

czerwona małpa rozbawiło mnie to co napisałaś. bardzo trafnie to ujęłaś i ta ironia :D

Gość czerwona małpaaa
aaaa i wyhodowal sobie przez zimę dosc pokaźnych rozmiarow brzuszek:)

Gość sssssssssssssssssssssse
tak sobie dalej wmawiajcie, ze 175 to sredni, ok wzrost i ze laski na takich lecą hahahhaha w tej chwili gosc z takim wzrostem jak pojdzie do klubu to jest niżsyz od 80% kobiet bo kazda ma szpile.. a kazda lubi zalozyc szpile i wygladac sexownie... aby czuc sie pewnie i atrakcyjnie, facet musi miec minimum 185

Gość zielony kot z czerwonymi
Ja myslałam ,że mówimy tu o gościu co ma 160 w kapeluszu. Ja pierdziele ale pustostan. Sama mam 170. Owszem wolę wysokich facetów. Ale mam jednego kolege co ma 190 i drugiego, co nie wiem ile ma wzrostu, wole z nim rozmawiać siedząc. Jest nizszy ode mnie i cholernie przystojny. Jeśli miałabym wskazać, który bardziej mi się podoba to ten niższy. Nigdy nie przyszłoby mi do głowy dyskryminowac faceta bo ma 170. Skoro "oglądam się" (niestety żonaty) za niższym od siebie....to kużwa ja juz nie wiem o co tu komu chodzi. Normalnie facet zachowuje się jak panienka w wieku dojrzewania. Chłopie swoje kompleksy rzucasz na innych. Skoro ty sie uważasz za nieatrakcyjnego- to baby sa głupie bo na pewno tez cię za takiego mają. Normalnie jakaś schiza.

Gość Ojjejku
Autorze, błagam, nie bądź tak zakompleksiony. Na świecie są poważniejsze problemy...

Po pierwsze - facet, masz obsesję. Po drugie...połam sobie nogi, wsadź w szyny i czekaj aż się kości nadbudują :P

aby czuc sie atrakcyjnie i pewnie nalezy znac swoja wartosc i miec normalna samoocene......jesli tego brakuje to wiedz ze nawet przy 200 cm wzrostu nie mialbys powodzenia.....wydajesz sie byc narzekajacym, demonizujacym kobiety, zmanierowanym gosciem....a laski takie cos wyczuwaja na odleglosc....nie wzrost.....powodzenia

Gość czerwona małpaaa
Masz racje. Ten temat ukoił męczącą mnie od lat zazdrość. Dowiedziałam się ze moj facet z logicznych, biologicznych i statystycznych powodów nie ma prawa podobać sie kobietom. Jest takich pare, przekaże im to

Gość sssssssgrgte
kazda pierdoli ze wzrost sie nie liczy, ale kazda mimo wszystko woli wysokiego.. zalosne