Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamczasu

Błąkający sie pies. Poznań

Polecane posty

Gość niemamczasu

Hey. Możecie mi poradzić co najlepiej zrobić w sprawie błąkającego się psa? Zadzwonić gdzieś? Gdzie? Wziąć do domu i porozgłaszać, że znalazłam psa? Biedny wygląda na skołowanego, biega po ulicy. Coś go może potrącić. A może ktoś z was szuka swojego pieska? :(

Gość dsgsgs
jeśli masz warunki, przygarnij biedny piesek :(

Gość niemamczasu
Przygarnąć na stałe nie mogę. Mogłabym jedynie przez kilka dni "przechować". Tylko co zrobię jak nikt sie nie zgłosi? Jak gdzieś zadzwonie to zgłościć to zabiorą go do schronoska, nie? A to raczej niezbyt fajne patrząc jak przepełnione są schronoska.

Gość niemamczasu
Dobra, idę po niego zanim coś mu sie stanie. Później się będę martwić co dalej

Skontaktuj się z jakąś organizacją działającą na rzecz zwierząt bezdomnych... Ogłoszenia w Internecie po zamieszczaj np na forach o psiakach czy coś. Super, że możesz go chociaż na parę dni przygarnąć, może piesek będzie mieć szczęście i ktoś się po niego na stałe zgłosi. Albo zostanie u Ciebie. Ja też wzięłam 8 lat temu psa z ulicy, bo się błąkał i do tej pory została :) 3mam kciuki za powodzenie!

Gość gyugyu
jaka dzielnica?

Wzięłam pieska, też niby na parę dni, ale potem jakoś tak wyszło, że została, chociaż w ogóle nie była planowana jako członek rodziny.

Gość niemamczasu
Smochowice. Ja to bym chciała go przygarnąć na stałe, ale stuiduję i wakacje, święta itp. spędzam u rodziców a z drugim psem to oni mnie do domu nie wpuszczą