Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to moja wina ?

nie moze dojsc gdy jest we mnie a jak mu robie loda dochodzi bardzo szybko

Polecane posty

Gość czy to moja wina ?

czemu tak jest czy to moja wina?

Gość (-:
Za długo jeździł na ręcznym

Gość czy to moja wina ?
a moze ja jestem tam za luzna;/

Moim zdaniem, to on ma problem, a nie Ty. Kobieta nie może być aż tak "za luźna" tam, żeby facet nie doszedł. U niego to raczej kwestia głowy, psychiki, a nie mechaniki. Może rzeczywiście za dużo się naoglądał lub napracował samodzielnie - nie wiem. Moim zdaniem raczej powinien się zastanowić dla czego w Tobie nie może.

Gość czy to moja wina ?
ja go w srodku nei czuje ;/ moze on mnie tez

Gość maszas
To Twój stały partner czy kochanek? Od zawsze tak ma?

Gość czy to moja wina ?
kochanek. jak zrobilismy to 1. raz (tzn z nim pierwszy raz nie ze moj pierwszy sex) po paru pchnieciach doszedl a teraz nie moze dojsc ;/

Gość czy to moja wina ?
no ale za naszym 1. razem po paru pchnieciach doszel wiec po paru razachby sie wiaderko zrobilo?

Gość maszas
nowe ciałko bardziej podnieca niż już poznane. Też kiedyś miałam takiego kochanka, ale to już daaawna historia. Nie rozwiązałam tego problemu. Nie dość, że cały czas lodzik, to jeszcze on nie bardzo potrafił robić minetki, z resztą prawie w ogóle mnie nie pieścił. Nie chciało mi się z nim męczyć i sobie odpuściłam, Tobie radze to samo.(chyba, że mimo tego jest Ci z nim dobrze) Kochanek jest od zaspokajania a nie od użerania się z nim :) pozdrawiam

Gość czy to moja wina ?
ale to nei wiem czemu tak jest ;( minetki on nie umie robic

Gość dopisze sie
Mam podobnie a nawet chyba gorzej.Wiem ze moj facet mnie kochai ze go podniecam ale jeszcze nigdy nie skonczyl przez normalny stosunek.zawsze musi sobie zwalic .A i czesto jest tak ze nawet jak sie kochamy i jest w srodku to mu mieknie.Wystarczy jednak zeby zobaczyl mnie rozebrana i zebym troche sie powyginala i pojeczala a on w moment dochodzi onanizujac sie.Wiem ze to on ma problem a nie ja i ze to chyba zle nawyki.Jestesmy ze soba rok, oboje jestesmy dorosli po 30- tce.Co robic?

Gość maszas
Moe to ten sam? :D

Gość czy to moja wina ?
do dpisze sie a on cie tam w srodku ciasno czuje?

Gość sorry==========
po paru pchnieciach doszedl to ile wy macie lat 16-sex to namietnosc trwa godzinami-po paru pchnieciach doszedl to mnie rozwala:D:D:D

Gość maszas
sorry========== nie wiem o co Ci chodzi? Czasem jest tak namiętnie i podniecająco, że po prostu sie szybko dochodzi, nie tylko tyczy sie to mężczyzn. Sama ze stałym partnerem często tak mam, jeśli się wcześniej bardzo nakręcimy i nie odbieram tego jako wadę. Raczej jako komplement :P (oczywiście jeśli nie zdarza sie to za kazdym razem, bo wtedy facet ma problem)

Gość dopisze sie
czuje mnie doskonale bo ja jestem ciasna a on duzy wiec z tym nie ma problemu a jezeli jest to tylko dla tego ze czasami jest za iasno az sie poocieram jezeli kochamy sie dlugo

Gość czy to moja wina ?
nie wiem wtedy mielismy dluga gre wstepna wiec musial byc mega podniecony

Gość czy to moja wina ?
do dopisze sie a twoj jakiego ma czlonka? moj z 13 cm;/ i w sumie za gruby nie jest, bez problemu go w buzi zmieszcze

Gość dziewczyny bez emocji:))
spokojnie

"Dopisz się" moim zdaniem powinniście pogadać, a jeśli nie pomoże, to iść do specjalisty (jeśli nadal chcecie być razem). Pogadajcie, co go podnieca kiedy robi to sam, a czego mu brakuje, kiedy jest w Tobie.

Gość dopisze sie
Pit nie wiem jak mam porozmawiac, poniewaz on uwaza ze mnie zaspakaja (bo tak jest) wiec wszystko jest ok.Boje sie ze zle to odbierze a poza tym jak kiedys sprobowalam, to powiedzial ze przeciez nie jest to zawsze,tylko czasami wiec nie ma problemu.Jednak dla mnie nie jest to normalne

Gość dopisze sie
dodam ze jest to jednak zawsze.Jeszcze nigdy nie skonczyl we mnie lub wyskakujac.

No właśnie, to nie jest normalne i chociażby dlatego, że nie czujesz się z tym dobrze (tak odbieram Twoje wypowiedzi), powinniście porozmawiać. Seks, to zadowolenie obu stron, a w tym wypadku wygląda na to, że jemu czegoś brakuje, kiedy jest w Tobie. Moim zdaniem jednak, to nie Twoja wina, a problem jest po jego stronie. Moim zdaniem powinniście porozmawiać o tym, co moglibyście zrobić razem, żeby dochodził w Tobie, tj. jak mogłabyś mu pomóc dojść. Może spróbujcie od tyłu, kiedy Ty klęczysz, a on trzyma Cię od tyłu. Tak facet może dojść szybciej niż w innych pozycjach i jeśliby "odblokował się" w ten sposób, to poszłoby już w innych pozycjach.

Gość czy to moja wina ?
ja juz nawet z nim od tylu nie dojjde, jakie sa jeszcze dobre pozychje na dojscie?

Gość dopisze sie
Pit jestesmy dorosli i z bardzo bogatym zyciem sexualnym. Lozko nie jest dla nas tematem tabu wrecz przeciwnie nie mamy z tym problemow.Naprawde jest cudownie w tym malym wyjatkiem ze on ma w glowie pozostalosci chyba bo samozadawalaniu sie.

Gość nie pale nie pije
ma malego i cienkiego dlatego slabo czuje a jak nie jest twardy i duzo sie masturbowal to wogole

No i o tym piszę. Problemy "z głowy" najlepiej rozwiązać razem, rozmawiając i sprawdzając wspólne pomysły. Nie mam akurat takich problemów ale miałem też sprawy do "wyprostowania" w związku i w ten sposób pomogło.

Gość dopisze sie
Pit mysle ze masz racje, tylko czy rozmowa pomoze jak problem jest w glowie?

Gość nie pale nie pije
tylko ja kto zalatwic jak zrobic zeby lepiej czul albo bardziej sie podniecal tylko zele inteymne mi przychodza do glowy