Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łopatolog

czytam pytania maturalne i jestem zaskoczony

Polecane posty

Gość psycholog32
komuś chyba żal tyłeczek ściska :-) pohamuj złości i zostaw młodych w spokoju i mój doktorat też (opuszczanie znaków diakrytycznych zdarza się najlepszym;)

Gość ljh;kg;;
tumoki

Gość ljh;kg;;
ja tesz ómiem pisać gópia tsipo nie wiem o czym muwisz do mię.

jak posegregujemy śmieci, będzie mniej śmieci! huraaaasegregujmy śmieci bo inaczej będzie dużo śmieci. Bo śmieci są ZUE

Gość ljh;kg;;
spierdalaj i segreguj

Podstawę każdy kretyn potrafi zdać po 12 latach nauki. Rozszerzenie z odrobiną więcej nauki:P

Gość psycholog32
osoby obrażające innych na forach powinny być automatycznie blokowane. niektórym nie zależy na merytorycznej dyskusji, tylko obrzucaniu innych błotem, bez konsekwencji. polecam konsultacje terapeutyczne wszelkim frustratom, tudzież socjopatom.

Gość docentdoktor
Te matury są przygotowane pod debili których celowo sie produkuje.

Gość cichyzenon
Dzisiaj pośmiejemy się z niemieckiego , pewnie będzie cos w stylu policz do dziesięciu.

Gość też czytam pyt. maturalne
i lejemy z żona , to sa jakieś jaja nie matura.

Gość tez pisalam w tym roku
Skoro taki "tłumok" co to napisał maturę na 90% odważył się pójść na studia, został przyjęty. Skończył je. Tzn. że jednak takim głupim człowiekiem nie jest. Matura w ogóle nie świadczy o poziomie inteligencji i wiedzy posiadanej przez człowieka. trzeba odnosić się do całej szkoły i ogólnej wiedzy człowieka, a nie tylko wyników na maturze. Jeśli ktoś nie nadaje się na studia to ich nie skończy przynajmniej dziennych o poważnych kierunkach. Nie żadna psychologia/pedagogika. Tutaj psycholog się tak wywyższa, a tak naprawdę pani psycholog wybrała pani najprostszy zawód z możliwych. Tzn studia, bo zawód nie jest na pewno prosty. Ale skończenie takich studiów to żaden wysiłek, żadna nauka. I każdy się na to dostanie.

Gość ignaś-i
Nie zdałem matury kilka lat temu i wierzcie mi, strasznie się z tym czułem i wiele lat miałem przez to kompleksy! Ale wszystko jest dla ludzi, doszedłem do wniosku, że jeszcze nie jest za późno żeby wszystko zmienić, mam 25 lat i przecież mogę iść jeszcze na studia! Od września chodzę do liceum dla dorosłych do Progresu, nic tam nie płace, a uczą naprawdę w dobry i fajny sposób. Nie mam problemów z tym żeby w domu wziąć i się pouczyć, a pamiętam kiedyś tak nie było. I nie zdałem matury z czystego lenistwa bo materiał, który trzeba opanować naprawdę nie jest bardzo trudny!