Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łopatolog

czytam pytania maturalne i jestem zaskoczony

Polecane posty

Gość łopatolog

co to ma być ? matura czy jakas kpina , spokojnie zdałbym bez przygotowania mimo że nie mam matury a szkołe skonczyłem dwadzieścia lat temu ,pytania jak dla idiotów po prostu banał.Nie rozumiem czemu ma służyc produkcja miernot .

Gość piję piwko niepasteryzowane
a jakie to są pytania?

Gość łopatolog
Pytanie z WOSu : zdjęcie Owsiaka i pyt. jak nazywa się ten gośc i w jakiej organizacji działa ?

Gość sfvrdf
ja nie wiem jak owsiak wyglada

Gość łopatolog
Albo z biologii : podaj korzysci segregacji śmieci w domu - odp. prawidłowa bo jest mniej śmieci -bardzo podchwytliwe pytanie wymagajace dużej wiedzy , beka maksymalna

było wybrać te trudniejsze cwaniaczku, bo to nie sztuka z arkusza wysłupać jakieś jedno banalne:O

cwaniaku to powiedz co sie dzieje z oskrzelami podczas działania układu współczulnego a co podczas przywspółczulnego ... albo co buduje błonę komórkową, albo filamenty mięśniowe.. a może znasz wzór pentozy lub chociaż nazwę wasu dezoksyrybonukleinowego ? tylko co to jest he?p.s. wszystko z dzisiejszej biologiia Ty tylko bys powiedzial jakie korzysci ma segregacja smieci i myslisz ze bys zdal?

a za odpowiedz 'bo jest mniej smieci' dostalbys okragle zero! takie banalne pytanie a Ty nawet na to nie odpowiedzialbys na punkta. Mozna odpady organicze dawac na kompost co wykorzystac mozna jako nawoz naturalny. to jest KORZYSC pseudointeligenciepozdrawiam - maturzysta (dzisiaj pisalam bio)

Gość .knmk
zeby jeszce ta odpowiedz ktora zaproponowal odnosnie segregacji smieci byla dobra...-zeby bylo mniej smieci, przeprzaszam , to zart?????

Gość łopatolog
oskrzela-rozszerzenie, zwężenie , dobre jest też : do jakiego lekarza ma sie udac chora na bulimie - no po prostu mega trudne

Gość .knmk
no a szklo i plastik sie resajklinguje...:) mam to na codzien, mieszkam w kraju gdzie ma sie na punkcie eko fiola

Gość łopatolog
matura dla idiotów a mega debile sie oburzyły,

wiesz.. odpowiedzi sa w internecie.... to nie sztuka, a bulimia to do psychiatry. i Ty tez.gowno bys tam napisal i dobrze o tym wiesz..nawet o smieciach Ci nie poszlo

Gość .knmk
nie wiem jak z biologia ale polski to faktycznie dla idiotiow sorry ..., ale serio co to za filozofia napisac prezentacje i odpowiedziec na pare durnych pytan co to jest w obliczu starej matury na ktorea trzeba bylo miec calusienka literature w paluszku

Gość .knmk
marigrit:) przede wszytkim do psychologa, potem do psychiatry,

Gość łopatolog
jak uważasz że to są trudne pytania to gratulacje, po takiej maturze skończysz podobne studia i znajdziesz pracę na kasie w Tesco i nie dasz sobie rady

powiedz moze czmu przeplyw krwi w skorze sie zwieksza podczas wysilku fizycznego? (byla taka tabelka) albo czemu w miesniach. no slucham. klucze sa rozne bo nie ma oryginalnego. Poza tym jestem przekonana ze wezmieszz internetu odpowiedz..a to akurat bylo prostsze

na maturze byl psychiatra (nie psycholog_ ale jesli chodzi o łopate to moze psycholog narazie.

Gość łopatolog
na razie pisze sie osobno więc chyba nie zdasz matury

Gość .knmk
aha no sory pytanie bylo do lekarza, faktycznie psycholog to nie lekarz, zatem beznadziejne pytanie faktycznie, bo pierwszy kontakt podejmuje sie z psychologiem psychiatra w ogole nie uczestniczy w leczeniu bardzo czesto...(tylko jesli konieczne jest wsparcie farmakologiczne)

Gość .knmk
lopatolog a ty z tymi smieciami faktycznie poleciales...wstyd

Gość eeeeeeeeeeeeeeeezvfgr
ba razie jezeli chodzi o dany moment .. ' narazie ' jezeli pisze ' nara' tępoto. Nie kozacz tutaj kretynie bo pewnie masz jakis kompleks. Odczep sie od tej dziewczyny. Matura wcale nie była łatwa.Z polskiego moze i owszem .

ojoj.. bledu sie doszukal. i co teraz zrobimy ? masz racje powiesze sie bo moje narazie skresla mnie w maturze.acha przez ce chachachacha (smiech) tez ce charzadko er zet ... znam sie w miare dobrze na ortografii. za to Ty na sformulowaniu wniosku o smieciach sie nie znasz

Gość łopatolog
to nie było w znaczeniu "nara" matura była trudna dla idiotów , dawniej tacy nie skończyli by zawodówki , nie mam kompleksów ,

ja sie przyznaje do bledow. nie bylo to nara i fakt na razie sie pisze osobno. a Ty mi łopato nie odpowiedziales czemu sie przeplyw krwi zwieksza.. no ale dobra.. widze ze nie masz teraz casu poszukac odpowiedzi do arkusza.

Gość łopatolog
nie odpowiedziałem bo odpowiedzi sa w necie i to ze śmieciami jest dobrze