Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróchawróżąca

tarot interpretacja

Polecane posty

Gość wróchawróżąca

sytucji zyciowej w danym momencie z przewidywaniem do roku czasu imie data nie musicie zadawać pytan, napisze co sie zaznacza waznego

Gość poproszę o wróżbę
Ilona 13 maja 1976

Gość wróchawróżąca
ilona karty pokazują cie jako osobe w rozsypce, mozliwe ze dopadły cie problemy zdrowotne najblizszy miesiac moze byc dla ciebie ciezki problematyczne moze byc tez zarobkowanie albo kwestie pracy, szykuja sie jakies zmiany lub sa juz w toku, nie wiem czy rozmyslasz o podrozach ale nie jest to najlepszy wybór na te chwile uwazaj tez na sprawy zwiazane z jakimis dokumentami, dormalnosciami, jesli sie doksztalcasz lub planujesz egzamin zdawac przycisniej temat dobra karta na nowe romanse mozesz poznac kogos interesujacego, jesli jestes w stalym zwiazku pojawia sie taka karta ktora mowi ze parten jest jakby w duzo lepszej kondycji niz ty planujesz cos nowego? chcesz rozpoczynac od poczatku jakis rozdzial zycia?

Gość ilona19761305
Rozglądam się za pracą bo mam straszne długi a od tygodnia angine z której nie moge wyjsc. W zwiazku tez nie za dobrze - mijamy się. dziękuje bardzo

Gość yyhyyyyyyy
Justyna, 29.11.1987

Gość ghbhbjhjhujhh
karolina 29.01.1985

Gość wróchawróżąca
ilona myślałas o swojej działalności? facet jest ok z kart daj mu jeszcze szanse jakby co na zdrowie bardzo uważaj

Gość chuferowa
Basia, 11.11.1987 Zajrzę na watek jutro bo już zmykam spac, dobranoc i pozdrawiam:)

Gość ilona19760513
Cały czas mysle o rozpoczeciu działalnosci gospodarczej ale brak funduszy na start. Długi mnie przerastaja i tego boję się najbardziej. Z mężem tez jest nie za dobrze. Generalnie dzieje się u mnie źle i nie wiem jak będzie dalej.

Gość ilona19760513
a jeśli chodzi o podróze o ktorych piszesz to miałam jedna w planach.... rozstanie z mężem.

Gość Adam 30.06.1990
Z gory dzieki :)

Gość wróchawróżąca
justyna jestes pokazana jakbys konczyla jakis etap i stala przed innym , nowym rozdzialem zycia obawiasz sie mocno o wyniki albo w edukacji albo czyms zwiazanym z podnoszeniem kwalifikacji nie licz na przyjaciol albo jakąs pomoc ktorej sie spodziewasz moze nie nadejsc co nie znaczy ze musisz byc podejrzliwa, po prostu przygotuj sie na to co interesujace ty w ogole potrzebujesz jakiegos podniesienia na duchu, wsparcia energetycznego, masz w sobie ta sile tylko jej poszukaj w zwiazkach uwazaj, masz teraz jakby tendencje do wiklania sie albo w relacje z osobami nieuczciwymi, niewiernymi, moga to tez byc ludzie z uzaleznieniami silnym erotyzmem albo jakies depresyjne osoby, w kazdym razie z zaburzeniami emocjonalnymi

Gość ljh;kg;;
gupie baby

Gość yyhyyyyyyy
wróchawróżąca- Dziekuje. Masz racje... Jakiś lęk i samotność mną rządzi, nie umiem sobie z tym poradzić...

Gość wróchawróżąca
ilona a masz cos niedokonczonego? karty sugerują ze albo nie skonczylas studiow, kursu lub nie ciąghniesz dalej pomyslu ktory kiedys juz ci zaswital karolina super rozklad, karty sugerują ze jestes spelniona glownie w swerze uczuc i bardzo mozliwe ze albo jestes juz w zaiazku i ktos ci sie oswiadczyl , bedzie slub albo lada chwila poznasz kogos takiego ale obstawiam ze to sie dzieje juz teraz , do konca roku (?) widac rodzinną impreze niepokojace jest tylko to ze ktos moze ci czegos zazdroscic i chciec mącić w jakims sensie , nie pozwol sobie psuc nerwow

Gość ghbhbjhjhujhh
jestem mężatką, a powiesz mi coś na temat mojej pracy czy ją dostanę, dzieci?

Gość ilona19760513
Nie skończyłam studiów nie spłaciłam kredytów działalnośc mam w głowie ale zaniechałam jej realizacji. Nie wiem od czego zacząc... tyle się nawarstwiło.

Gość ghbhbjhjhujhh
hmmm nie wiem kto mi może zazdrościc, czy ten ktoś mi zaszkodzi??

Gość ghbhbjhjhujhh
te dwa powyższe to od Karolina

Gość ljh;kg;;
jesli nic nie stanie na przeszkodzie to nie zaszkodzi

Gość wróchawróżąca
z ta spłata uwazaj bo juz pisalam ze papierowe urzedowe sprzwy nieprzyjemnie wkrocza w twoje zycie zapytalam od czego zaczac. od wyleczenia sie , UWAŻAJ NA ZDROWIE od odpoczynku a pozniej zmien jakos miejsce i badz bardzo wytrwala nawet jesli osoby z otoczenia beda ci cos odradzac karolina nic sie nie stanie zlego, dzieci jak najbardziej tak, uwazaj w ciazy na kregoslup i sprawy zwiazane z jelitami praca - cos co da ci poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego albo cos w czym juz kiedys pracowalas podejrzewam jednak ze bardziej skupisz sie na posiadaniu dziecka niz pracy

Gość ljh;kg;;
pierdolicie hipolicie hahahahahahhah

Gość ljh;kg;;
nastepna debilka wrożbitka, a zleciały sie debilki co chcą wrozby heheh

Gość ilona19760513
Dziękuję bardzo, zyczę spokojnej nocy.

Gość wróchawróżąca
ewelina u ciebie na te chwile nadwrażliwosc i zmienne nastroje, mozliwe tez zainteresowanie jakimis tajemnicami uwazaj na nowo zawierane znajomosci - jesli takie sie pojawia nie wiaz sie za mocno z ta osoba, mimo ze bedzie sie prezentowala niezwykle interesujaco to nie jest stabilna, jesli to facet to albo artysta albo bawidamek albo i jedno i drugie fajnie w sprawach edukacji, pojawi sie jakas nowa szansa zwiazana z zyciem zawodowym jestes w gruncie rzeczy bardzo tworcza wykorzystaj to jesli jestes w stalym zwiazku mozliwa izolacja, oddalenie, wyjazd rozstanie

Gość ghbhbjhjhujhh
dziękuję bardzo faktycznie mam problem z kręgosłupem i jelitami :-( ale tego nie leczę bo wiadomo jak nie umierasz to zapomnij o państwowym leczeniu

a czy możesz mi powiedzieć bliżej co z moją edukacją? co z najbliższymi egzaminami i czy pójdę jeszcze na studia?

Gość ljh;kg;;
też wróżbuci, każdy ma problem ze wszystkim zawsze taka debilka trafi jak nie z finanami to ze zdrowiem, jak nie ze zdrowiem to z problemami uczuciowymi, no nie, naprawdw trzeba być idiota aby słuchać tej wsioki