Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróchawróżąca

tarot interpretacja

Polecane posty

Gość ghbhbjhjhujhh
odnosnie mnie ta pani trafiła idealnie i ze sfera uczuciowa i ze zdrowiem nie mało kto wie, ze mam problem akurat z kręgosłupem i jelitami

Gość wróchawróżąca
ewelina masz dobry czas na edukacje wiec jesli tylko bedziesz cos chciala w tej dziedzinie osiągnąć osiągniesz jesli chodzi o najblizsze egzaminy musisz cos jeszcze powtorzyc i zabrac sie do sprawy z jakiejs innej perspektywy jakiej nie bralas pod uwage bo to sie przyda , jesli myslisz o pomocy od jakiegos "korepetytora" w szerokim znaczeniu slowa - skorzystaj facet prawdopodobnie jakis moze udzielic ci dobrej rady uwazaj na używki - nie wspomagaj uczenia sie suplementami wszelkiej masci bo moga byc rozne efekty studia - tak , zwlaszcza jesli dotyczą kwestii zwiazanych z wygladem, czyli kosmetyczka, projektantka, medycyna itd

Gość gosc xxx
kasia 13.11.1989

większość się zgadza, kierunek także, tylko niepokoi mnie to, że jeszcze dwa lata temu byłam chora i byłam nawet u wróżki to mi powiedziała, że jeśli nie będę się leczyć, pilnować lekarza, to nic z tego wszystkiego nie wyjdzie. czuję się dobrze czasem mam tylko spadki formy ale ogólnie jest ok, zastanawiam sie co z moim rodzicem, czy jeszcze w życiu się do mnie odezwie i jakie ma o mnie zdanie i co się dzieje z ta osobą.

Gość ljh;kg;;
a ciule oszustce dalej daja sie naciągać ja wam wszystkim powróze hehehe

Gość wróchawróżąca
ewelina nie programuj sie na porażke spowodowaną zdrowiem co do rodzica - ;/ karty są kiepskie i albo ta osoba siedzi teraz w jakims zakladzie zamknietym albo jest w totalnej ruinie emocjonalnej i finansowej

ostanie małe pytanie: czy jeszcze kiedykolwiek zobaczę swoją matkę? czy ona jest wogóle świadoma tego co myśli i robi?

Gość wróchawróżąca
raczej swiadoma nie jest, wlasciwie nie nastawiaj się na to mimo ze to przykre

ta rozmowa jest tak wciągająca że przychodzą mi do głowy dalsze pytania czy ona już się leczyła w sensie przebywała w jakimś ośrodku? co spowodowalo chorobę? czy jest sens jej szukać? czy jest w Polsce? w jakich rejonach?

niestety dla mnie to jest bardzo przykre bo nie mam najbliższej rodziny a dalsza sie ode mnie odwróciła i chyba nie ma sensu odnawiać kontaktu który i tak nie był dobry

Gość biedroneczka81
Ola 11.10.1981r

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
Natalia 08.11.1989

Gość biedroneczka81
Aleksandra 11.10.1981

Gość biedroneczka81
Zdublowałam się przepraszam:)

Gość wróchawróżąca
podejrzewam ze jest to spowodowane albo natłokiem zdarzen albo czyms w rodzaju udaru bardzo wyraznie zaznaczaja sie tez jakies problemy natury erotycznej, mozliwe ze naduzycia w jakiej czesci polski? ciezkie pytanie do tarota no ale gdzies gdzie jest duzo lasu , jakis osrodek w otoczeniu drzew

Gość wróchawróżąca
aha i wazne karty odradzają poszukiwania nie jest to dla ciebie korzystne, bedziesz miala wiecej nieprzyjemnosci niz myslisz a kontakt z matka jest znikomy, daj temu jeszcze czas

a czy zapowiadają się jakieś zmiany na lepsze, że będzie z nia lepiej i będzie jakiś kontakt czy wogóle na to nie liczyć? czy ona ma w tej chwili kogoś bliskiego czy jest pozostawiona sama sobie? i czy jeśli ja rozejdę się z chłopakiem to czy będę z kimś innym czy będę sama?

Gość wróchawróżąca
ola pierwsze pol roku ok po 6 miesiacach bedzie ciezko mozliwe ze ktos bliski w jakims sensie odejdzie uwaga na inwestycje w samochód lub zmiane miejsca zamieszkania albo niepewny projekt zawodowy mowi sie o tym dobrze żarło i zdechło czyli poczatki obiecujące pozniej moga byc jakies problemy finansowe z tym zwiazane starasz się o dziecko?

Gość Adam 30.06.1990
A ja nadal czekam :)

Gość mamasierpniowa22222222
Kasia 2.10.1987

i czy może Pani zostawić na siebie jakiś namiar? np e-mail bo przyznam, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym czego się dowiedziałam

Gość gosc xxx
ja tez jeszcze sobie czekam kasia 13.11.1989

Gość biedroneczka81
Czy mogę prosić o odpowiedź na moje pytania? Czy moje kłopoty rodzinne się skończą? czy będę miała jeszcze dzieci? Kiedy zrealizują się moje plany mieszkaniowe i czy z obecnym partnerem dożyję późnej starości? Ogromnie dziękuję!

Gość kopciuszek001
Kinga 24/07/1981

Gość wróchawróżąca
ewelino jesli odejdziesz nie bedziesz ssama na pewno i spotkasz osobe na ktora czekasz z reszta mam wrazenie ze ty to czujesz jakos i mozliwe tez ze ta osoba zjawila sie juz jakos w twoim zyciu twoja mama ma dobra opieke i beda okresy lepsze ale rokowania na wyjscie z tego sa raczej negatywne, tzn ze ta choroba w jakims sensie jest nie do pokonania całkiem adam mocno materialne karty jesli masz pomysl na prace jest ok, kupno nieruchomosci ok ale musisz dac temu czas zeby wymierny zysk otrzymac romans tez sie pojawia , mozliwe ze przez neta, ale nie zawsze kontakty z ta osoba beda zadowalajace, w domu zwiazkow zaznacza mi sie problem z porozumieniem z partnerem potencjalnym lub tez problemy wynikajace z wlasnych kompleksow i ograniczen dla ciebie wskazane jest zebys zawsze staral sie byc uczc iwy bo twoje nawet najmniejsze "przekrety" szybko moga wypływać jesli planujesz kupno samochodu uwaga na wady ukryte

tylko czy jeszcze kiedyś ją wogóle zobaczę i choć chwilę z nią porozmawiam...smutne że dwa lata jej nie widziałam a gdzie dopiero cale życie...nawet o jej smierci się nie dowiem...

Gość Adam 30.06.1990
A czy znam juz ta osobe odnosnie tego romansu? ;)

Gość wróchawróżąca
ola juz pytalam czy starasz sie o dziecko jesli chodzi o te kwestie - na razie jest frustracja , poronilas kiedys? dziecko bedziesz jeszcze miala mimo ze poczatkowo sa trudnosci mieszkanie do 6 lat , pewnie wezmiecie kredyt bo jest pokazane korzystanie z czegos co moze pomoc uzyskac cel z męzem bedziesz ale musisz czasem uzbroic sie w cierpliwosc i wiecej pracowac ze swojej strony , to dobry zwiazek - dobry team mozecie tworzyc

Gość kociuszek001
bardzo bylabym wdzieczna gdyby Pani znalazla chwilne na odpowiedz, Boze jak mi jest tych okolicznosciach zyciowych w ktorych sie teraz znalazlam potrzebne.. z gory dziekuje! Kinga 24/07/1981