Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróchawróżąca

tarot interpretacja

Polecane posty

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
mam nadzieje,ze nie zostane pominieta, przypomne sie raz, dziekuje z gory i pozdrawiam

tylko czy jeszcze kiedyś ją wogóle zobaczę i choć chwilę z nią porozmawiam...smutne że dwa lata jej nie widziałam a gdzie dopiero cale życie...nawet o jej smierci się nie dowiem... - co mam myśleć i na co się przygotować?

Gość biedroneczka81
Niedawno urodziłam maleństwo, a czy karty pokazują jeszcze jakieś dzieci w przyszłości? A jak się potoczą losy rodzinne? I czy z moim obecnym partnerem dożyję starości?

Gość biedroneczka81
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŻ AŻ MI SIĘ BUZIA CIESZY:):):) Chciałam jeszcze zapytać czy moja siostra ułoży sobie życie czy będzie miała upragnione dziecko?

Gość justval
Justyna 15.08.1985 dziekuje serdecznie

Gość wróchawróżąca
ola siostra ulozy sobie zycie musi miec wsparcie w bliskich, ona jest chyba takim typem czlowieka dla ktorego wsparcie jest bardzo istotne, nie tylko partnera ale otoczenia jesli chodzi o dziecko moze byc problem, niech zrobi badania, na te chwile nie widze dziecka ale niech nie mysli negatywnie tylko zawalczy o to kinga wbrew temu co piszesz nic strasznego nie widze zaznaczaja mi sie konflikty w rodzinie albo jakas operacja toksyczna znajomosc moze sie pojawic jesli byly problemy ze zdrowiem super rokowania na przyszlosc czaskorzystny na zadbanie o siebie fizyczne

Gość biedroneczka81
Serdecznie dziękuję:) Chciałam jeszcze zapytać jak potoczą się relacje moje i siostry z rodzicami?

jeśli jeszcze pojawiłaby się jakaś rada dla mnie na przyszłość to poproszę o napisanie, bardzo też zależy mi na tym, aby cos więcej jeśli to możliwe dowiedzieć się o matce - czy wogóle ja spotkam? za wcześniejsze odpowiedzi bardzo serdecznie dziękuję:)

Gość no to ja tez:)
anna,25.03.1982.Prosze o wrozbe i z gory dziekuje:)

Gość ja tez bardzo prosze
Adrianna 10.12.1972

Gość wróchawróżąca
adrianna chyba teraz jakies zmeczenie materiału jest u ciebie, pokazana jestes w karcie ktora opisuje osobe chetną do zmian ale jakos nie mogącą sie do nich "zmusic" dobre karty na prace - jesli masz nowy pomysl, zwlaszcza jesli dotyczy jakiegos projektu ktory sprawia przyjemnosc, dotyczy dzieci, domu, w jakims sensie wspolnoty rodzinnej bardzo ok mozlwa ciąza , wkrotce poprawa energetyczna, poczujesz sie zwyczajnie lepiej niz teraz dobre rokowania dla stalych zwiazkow dla romansow - zwykle ta karta oznacza oddzielenie fizyczne, czyli ze ktos np jest za granica dobrze na zmiane miejsca, podroze, przejazdy uwazaj w domu rodzinnym na tzw "dobre rady"

Gość KASIA 25.06.1975
mam na imie Kasia ur.25.06.1975 prosze o pomoc: czy znajde w koncu meza i bede miala dzieci? i czy mam otworzyc w tym roku wlasna dzialalnosc? bardzo prosze o odpowiedz i z calego serca DZIEKUJE

Gość Jojo jojojojojojojooj
Agnieeszka 14.08.77 Też poproszę jeśli można.

Gość wróchawróżąca
magda wszystko ladnie pieknie ale ty w sobie masz jakiegoś "psuja" ktory ci podpowiada ze jak jest dobrze zaraz moze byc zle i sciagasz do siebie jakies dziwne mysli czy myslisz o jakims mieszkaniu albo domu? pokazane jest tez ze czasem czujesz sie przeciazona dobrze dla spraw zawodowych , jesli [racujesz w urzedzie szerokopojetym trzymaj sie tego mozesz liczyc na przyjaciol w zwiazkach - masz wrazenie ze wiele dajesz a malo otrzymujesz i trafiasz na jakies tajemnice jesli myslisz o jakiejs znajomosci a jestes w stalym zwiazku uwazaj ;/ da tylko spelnienie erotyczne

Gość ada 19751112
Jesli mozna to i ja poprosze o wrozbe:)

Gość elka12345678
ela 12.01.1966 co karty dla mnie pokaża?

Gość ja tez prosze!!
paulina 08.09.1994

Gość ja tez prosze!!
bardzo Cie prosze i przepraszam bo wiem ze inni tez czekaja ale mam dostep do neta tylko dzisiaj do godz. 11 czy moglabys mi powrozyc?

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
ostatni raz się przypominam :P Natalia 08.11.1989

Jeśli ta Magda, to ja, bo nie pamiętam czy była jakaś druga wcześniej, to tak, myślę o mieszkaniu. Zastanawiam się czy nie będzie problemów z jego otrzymaniem po śmierci babci, chociaż jest na mnie przepisane, ale reszta rodziny to sępy, Z tym psujem, to też racja, zawsze się czymś przejmuję. W związku nie jestem i zastanawiam się, kiedy kogoś poznam. A jeśli chodzi o pracę, to ochrona zdrowia.

Gość camstwo
kasia 22.2.1980

Gość justval
chyba wróżka już zniknęła i nie wróci ;( szkoda...

Gość wróchawróżąca
kasia bedziesz męzatka do konca wakacji przyszlego roku karty sprzyjaja zakladaniu swojej dzialanosci zwiazanej z natura, zwierzetami badz roslinami odezwie sie ktos z przeszlosci, uwazan ja przyjaciol nie wszyscy sa ok

Gość wróchawróżąca
ela 12.1,66 na te chwile jestes w jakims "odpływie" , braku mozesz miec tez problemy skórne lub poczucie ze cos sie dzieje z twoim wygladem w planach zawodowych mozliwe opóznienia dziwne karty na uczucia nie wiem w sumie jak to odczytac, mozliwe ze jestes poblokowana w jakims sensie , twoje obawy wplywaja mocno na to co sie dzieje dookola masz moc kreowania rzeczywistosci do domu rodzinnego czyli tego z ktorego pochodzisz mozliwe narodziny lub ktos nowy w rodzinie sprawy urzedowe, cos zwiazanego z kasa bedzie sie szykowalo

Gość web site
Kasia 4.4.82