Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca praca praca

Poszukujecie dodatkowej pracy ?

Polecane posty

Gość praca praca praca

Jezeli jest ktos zainteresowany pierwsza w Polsce abonamentowa opieka medyczna oraz praca w szybko rozwijajacej sie firmie to prosze o kontakt..wszystkie informacje mozecie uzyskac klikajac na ten link http://www.oferta.omsignum.pl/agnieszkanowak polecam:-)

Gość jasne nie mamy oleju bo
ja mam wykupic abonament .. :-O a co to ma wspólnego z pracą dla mnie?

Gość praca praca praca
abonament medyczny to dostep do opieki zdrowotnej od reki..kazdy pracownik w firmie ma go..od zlozenia aplikacji masz 20 dni na oplacenie go..a sprzedajesz ten produkt..w sumie zanim go zaplacoisz mozesz juz na niego zarobic...poczytaj..w razie pytan chetnie odpowiem

Gość ale głupia baba
mam sprzedawać dostęp do opieki lekarskiej??? który jest bezplatny??? to jakiś żart?

Gość U nas w pracy szef wykupil
ten abonament, wiekszosc nigdy nie skorzystala, bo potrzebowali raczej badan specjalistycznych ktore byly w dodatkowym pakiecie za 50 miesiecznie. A jako ze na badania sie chodzi rzadziej niz raz w miesiacu, taniej bylo prywatnie. A tak na marginesie, taka praca, gdzie cos trzeba wylozyc, to megagowienko, nie praca. Chyba, ze pracodawca wyklada a jak pracownik zarobi co najmniej 2x tyle to mu zwraca :P