Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mężczyzna z krwi i k

oto ideał kobiety. Każdy mężczyzna to potwierdzi

Polecane posty

1)Karakański wzrost odpada. kobieta idealna ma od 165- 172 cm wzrostu. 2) waga najlepiej z 5 z przodu. Ogólnie 10-15 należy odjąć od wzrostu. 3) rozmiar biustu C lub D. Na co mi facet z rozmiarem B lub nie daj boże A:o 4) zaokrąglone biodra, ładna talia, duże okrągłe piersi. Różnica między biodrami a talią powinna wynosić około 30-35 cm 5) włosy długie, najlepiej kręcone, minimum za łopatki. Proste druty wyglądają okropnie. Tak samo krótkie włosy. nie chcę mieć faceta:o 6) oczy niebieskie lub zielone. Brązowe ma 80 % populacji:o 7) skóra balda, arystorkatyczna, delikatna. nie chcemy spalonej chłopki 8) nogi z "dziurami w trzch miejscach" : między udami,pod kolanami a powyżej środka łydki oraz w pęcinie. reszta kobiet które posiada inne nogi niech nie wystawia ich na światłodzienne:o 9) szczupłe ręce i przedramiona: 10) tyłeczek widoczny, wypukły. płaskodupcom mówimy "nie" 11) styl ubierania się. wszystkim paniom noszącym legginsy,baleriny, pseudoskóry, kalosze, rajstopy we wzory, barchany babcui,z a szerokie koszule i dreasy dziękujemy. 12)brwi. nie lubimy jak kobieta ma dwie krechy nad oczami, zamiast ładnych łuków. wygląda jak tołdi:D 13) fryzura: wszytskim kobietom z krótkimi włosami, kitkami, warkoczami, kokami na czubku głowy wyglądającymi jak alieny oraz z grzywką na bok, dziękujemy 14) krzywy zgryz. chyba nie muszętłumaczyć? 15) nos: nie szeroki, ładny, lekko zadarty: kartoflom i kleopatrom dziękujmey:) 16) usta pełne i zmysłowe i to chyba na tyle. jeśli różnicie się od opisu, leipej nie wychodźcie z domu.:classic_cool:

hmm a znasz moze taka idealna kobiete bo ja nie :P 1. sie zgadza, 2. sie zgadza, 3. mam wieksze :P , 4. ok 30 jest dokladnie 27, 5.hmm zapuszczam wlasnie, 6. no prosze a ja mam brazowe, 7. sie zgadza, 8. nogi mam ladne, 9. moze byc, 10. hmm nie mnie oceniac 11. od czasu do czasu mozna, leginsy ladnie eksponuja kraglosci, 12. sie zgadza 13. chyba przesadzasz 14. mam ladne zeby, 15.akurat idealnego nie mam 16. hmm?? czyli nie jest ze mna tak zle :D:D glupi stereotyp

Gość uhggggggg jaka jestem zlaaa
na podstawie powyzszych pkt stwierdzam ze przegralam zycie i ze jestem facetem:o

Zapomniałem dodać, że mam 168 cm wzrostu, 15 kg od wzrostu ale do przodu, krzywe zęby i zapuszczam właśnie moje rzadkie, kręcone włosy :)) Pa kochani, lecę na solarium :P

Gość sramanatowszystkokkkkk
mam krzywy zgryz, proste wlosy i 175cm wzrostu juz nigdy nie wyjde z domu...

Gość o takiej kobiecie
mozesz tylko pomarzyc sobie bo takich nie ma 🖐️

dlaczego, ja nie spelniam tylko trzech warunkow, naprostuje zeby, zakrece wlosy a te 2cm moze autor przeboleje :( tylko nie do konca kumam o co chodzi z tymi dziurami w nogach

Gość oj portugalka
do idealu to ci baaardzo daleko ;)

pardon 3cm

Gość krzywozęba kleopatra
ojej! co ja teraz zrobię?! Idę mieszać cement, żeby zamurować się w piwnicy i nie narażać innych na ryzyko zobaczenia mnie!!! :P

Gość wkurzona złotowłosa
Jestem ideałem kobiety wg jakiegoś pacana z kafe. Nie czuje się z tym komfortowo, prawdę powiedziawszy :O

wszystko musi być idealnie. ja wam pomagam. wielu mężczyzn tak twierdzi jak wam napisałem. i mam na myśli prawdziowych afcetów, wykształconych i dobrze zarabiających. nie ma ideałów? dziwne, bo spotkałem dość wiele kobiet odpowiadającemu moijemu opsiowi:D zgrabne nogi to takie, ze jak je złączysz to zobaczysz trzy prześwity, że nie będą się łączyć w trzech miejsach : w środkowej części ud, poniżej kolana oraz w pęcinie.

Gość oj portugalka
ale tu nie tylko cialo sie liczy :P

o to mam 3 przeswity i co? chyba musze sie wybrac na operacje nosa, zapuscic wlosy, nosic sukienki i poszezyc jeszcze troche biodra o te 3 cm a i zmienic kolor oczu no i juz bede idealna :D:D

Gość Jurita
Jak si nogi nie łączą pośrodku ud znaczy po prostu , że są KRZYWE :D Jakaś ciota opisuje wygląd wymarzonej i chce by sie każda dostosowała. A BUJAJ SIĘ!!!

Gość nie ma osob
bez wad wiec nie ma idealow na jakim ty swiecie czlowieku zyjesz

Gość wkurzona złotowłosa
A w temacie rozmiaru biustu to się biedaku musisz douczyć :O i dziwic się, że nie mogę znaleźć faceta, jak takie debile w mojej urodzie akurat gustują :O

Gość seksowna ze stolicy
Ideał mężczyzny 1) mały konus odpada, najlepiej 182-190 2) tłusty brzuchol piwny i boki wylewające się ze spodni odpadają, waga musi być adekwatna do wzrostu 3) biust dyskwalifikuje, wystarczy że ja mam D, facet może mieć tam tylko pięknie wyrzeźbioną klatę 4) wysportowana sylwetka, fajny twardy brzusio, wyrzeźbione nogi i ładne, męskie ramiona a nie chude penciny 5) włosy gęste, kolor bez znaczenia, z modną fryzurką - najlepiej naturalnie wyglądające, bez tony żelu! 6) oczy ciemne lub piękne błękitne 7) zadbana cera, rzadnych krost nigdzie! skóra może być lekko opalona, ale tylko naturalnym słońcem! Wiejskim kurczakom, spalonym solarium mówię stanowcze bye! 8) jędrny , umięśniony tyłeczek w dżinsach to jest to :) 9) wyczucie własnego stylu, zero bazarowych ciuchów, dresów, koszul z dziwnymi nadrukami, spodni do kolan, jaskrawych ciuchów, białych adidasów, za krótkich spodni, bo o sakrpetach do sandałów nie wspomnę! :) 10) żółte, małe ząbki lub krzywe odpadają, nie daj boże braki w uzębieniu! o zgrozo... Panowie zróbcie zapasy i wracać do domku, bo niestety 75% z was pasuje do połowy rzeczy z tej listy :)

to chyba kazdy ma takie nogi...

Gość wkurzona złotowłosa
Poprawka - uda mogą się nie łączyć, jeśli nie masz na nich nadmiaru tłuszczu i/lub masz je umiesnione. Jakkolwiek z moich obserwacji wynika, że faceci lecą na malutkie, ciemnowłose dziewczyny w stylu latynoskim.

Jurita sama masz krzywe nogi , bo Ci się łączą i masz takie dwie kłody na beczce prostowane:D tu macie zdjęcie idelanego KSZTAŁTU nóg, bo sam wygląd mnie nie powala. jak kobieta złączy nogi, są trzy prześiwty:) http://facet.interia.pl/galerie/galeria/zgrabne-nogi-znanej-modelki/zdjecie/duze,1374155,3,0

ja tez mam obfite nogi a mimo to sa przeswity.. apropos tego pisalam ze kazdy ma takie nogi

a moga byc obfite i z przeswitami? :D

Gość taaaa chcielibyscie
miec idealna kobiete a sami wygladacie jak buraki nie dbajace o siebie