Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mężczyzna z krwi i k

oto ideał kobiety. Każdy mężczyzna to potwierdzi

Polecane posty

dziewczyna portugalczyka dzięki dzięki mi się moje giry średnio podobają bo reszta nogi jest szczupła a udzisko jak u cielaka ale może ja jakoś wyoglbrzymiam ,jak przytyłam to właśnie w dupko i uda mi poszło najwięcej ale mimio tego dobrze się czuję w tej wadzę i zdecydowanie wolę mieć 54kg niż 46 i czuć się jak szkieletor na którym wszystko wisi

Gość prawdziwy mężczyzna z krwi i k
facet powinien być tylko trochę ładniejszy od diabła, więc o co chodzi:) znajdzie się jakiś ideał?:)

rozumiem, ze autor tego topiku jest 1.brunetem o niebieskich oczach, 2.ma 190 wzrostu i cialo atlety (nie na sterydach, wylacznie dieta i cwiczenia) 3.regularnie chodzi na kontrole do dentysty, choc leczyc nie ma czego, bo ma wszystkie zeby zdrowe 4.wlasnie skonczyl pisanie pracy doktorskiej, 5.ma wlasna, dobrze prosperujaca firme, ale dbanie o intelekt i rozwoj umyslowy zawsze byl dla niego wazny, dlatego potrafi bez zgrzytow laczyc punkt 4 z 5. 6.jest kulturalny, wrecz szarmancki, ale tez nie przesadza z niektorymi gestami (np.calowaniem dloni kazdej napotkanej kobiety) 7.cudowny z niego kochanek, a fiut mierzy minimum 18cm, z odpowiednia szerokoscia (dziewczyny dopiszcie, prosze jaka powinna byc, bo nie mam pojecia) :D ...ale, jak znam zycie, poszukiwacz idealow sam jest marna imitacja mezczyzny :P

Gość dkmkld
spadaj, wygladu nikt sobie nie wybiera a jezeli juz tak bardzo pragniesz idealu to najpierw ty spelniaj wymagane kryteria ps. co po wygladzie, jak charakterem sie z taką nie dopasujesz? :)

Gość adshgflkjpoiuuuuuugg
spełniam te wszystkie warunki ale mam 160 wzrostu waga zaczyna się od 4 a biust B. C-wyglądałoby u mnie nieproporcjonalnie

Gość no i duże stopy koniecznie
Najlepiej powyżej 42 :D

Gość victory456
ja nie spelniam 2 punkow z listy. Takich kobiet nie ma niestety

Gość dkmkld
mysle ze to prowo bo chyba nie ma tak glupich zakompleksionych kolesi. a ta modelka ze zdjecia bardzo ładna, tylko te nogi.. :o

Gość to z pewnoscia
prawdziwy mężczyzna z krwi i k facet powinien być tylko trochę ładniejszy od diabła, więc o co chodzi taki facet nigdy "idealu" nie znajdzie :D

1. wzrost 173cm więc już się nie mieszczę 2.waga się zgadza 5 sprzodu 54 3.biust ok 4. talia 67 ,biodra 92ęc 25 cm za mało 5.włosy długie z natury falowane ,ale lubię prostować:D 6 oczy zielone 7 skóre opalam na solarium więc minus 8 .powiedzmy ,że są dziury:D a czy ładne kwestia gustu 9.ok 10.ok 11.lubie baleriny i legginsy bo są wygodne więc minus 12.oki 13lubie robić koka 14 ok 15.nos nie jest jakiś piękny ale tragiczny też nie 16 ok ja mam aż 6 niedoskonałości także lipa wielka:D

ja mam 168 podobno :P waze 56 kg - wazylam sie wczoraj wieczorem ty jestes wyzsza i wazysz 54 a masz prawie takie same wymiary jak ja :D zawsze bylam szkieletorem teraz jest za to zlapac :P

bo ja mam drobne kości i umie szybko widać każdy kilogram też mam stopę 37:) .A ja zawsze miałam 46kg:D masakra...przy tym wzroście wyglądałam tragicznie

nie jest ze mna zle nie spelniam jedynie dwoch punktow :D

Zastanawia mnie tylko fakt że tak wiele osób traktuje poważnie takie tematy.

Nie ma za co za prawd sie nie dziekuje :) widze ze budowa w trakcie ciesze sie :)

dziewczyna Portugalczyka ja mam identycznie:) jak patrzę w lustro hehe mój mąż mówi że więcej już tyć nie mam bo będzie źle:D hehe .Piersi mam między C/D zależy jaki stanik i przed okresem zawsze mi napuchną i wtedy mam D

De gustibus non est disputandum. Oczywiście to tylko powiedzenie.

Gość eweqweqeeqwew
"3) rozmiar biustu C lub D. Na co mi facet z rozmiarem B lub nie daj boże A" Pacanie, D to też może byc mały biust :D Wszystko zależy od obwodu. Sama literka NIC NIE ZNACZY :D Debil 🖐️