Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mężczyzna z krwi i k

oto ideał kobiety. Każdy mężczyzna to potwierdzi

Polecane posty

a ja zaraz idę na spacer z córką na 2 godziny nie wiem co ubrać żeby się nie zgrzać ale też żeby się nie spalić ,szkoda że pogoda ma się popsuć na weekend :(

Gość no jak na/razie
to najbardziej dziewczyna portugala sie podnieca tym topikiem

wloz rybaczki koszulke z krotkim rekawkiem albo bez rekawow zarzuc jakas delikatna narzutke czy cosik w tym stylu :)

no tak na kafe nie ma zadnych ładnych kobiet:) chociaz z jennifer bym poszedł na jakąś kawkę:)

Gość zaniepokojonyyyyyyyyyyyyyyyyy.
ale ta dziewczyna portugalczyka jest goopia, pisze za kazdym razem pod takim postem co ma czego nie ;/ a widać że jest skrajnym pasztetem z dziurą w mózgu i/lub bez mózgu toc jenifer uznawana za tępote kafateryjną jest po stokroć piękniejsza a nie nie wypisuje az takich matolizmów reszta lasek również

Gość aLMOST IDEAL
większosc facetów chce miec idealną kobietę, AUTOR NIE WSPOMNIAŁ NIC O INTELEKCIE, CECHACH CHARAKTERU WIEC O NIM SAMYM WIEMY WSZYSTKO. W SPODNIACH 10, W GŁOWIE -10% UZYTKU MÓZGU. IDEAŁ?????? ODPAD SPOLECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak jak i facetow
prawdziwy mężczyzna z krwi i k no tak na kafe nie ma zadnych ładnych kobiet chociaz z jennifer bym poszedł na jakąś kawkę same wiesniaki z toba na czele :D 🖐️

kacia masz rację muszę wygrzebać t-shirty z szafy ale rybaczki wczoraj zbrudziłam w piaskownicy wiadomo białe się szybko brudzi. Dziewczyno portugalczyka ile ma teraz u was stopni woda w morzu?

dziewczyno portugalczyka, wrzuć na luz. Masz swojego "potugalczyka" więc coś w tam w tobie docenił:o pytanie tylko co:D nie wiem gdzie te punkty się wykluczają:)

No to moze jakas spodniczke np taka pseudo hinduska do ziemi one sa przewiewne.... do tego jakis niciak sa takie fajne a la robione na szydelku na pewno cosik masz wygodne butki....np nic czarnego bo nie wytrzymasz..

Gość to się w głowie nie mieści
jak potraficie dziewczyny sie przejmowac idiotą, który nie ma nic ciekawaego do powioedzenia oprócz tego co napisał i przedstawił swój ideał kobiety. teraz - te wszystkie, które nie spełniają durnych kryteriów powinny popełnic samóbójstwo. Zostaną same iodeały i rozpocznie sie trzecia wojna światowa bo faceci - wszystcy czyli idealni i nieidealni - bedą się o nie zabijać. Allbo się dogadfają i bedą ich uzywać na zmianę. hahahahahahahahah

idz na plażę się poopalaj:) jak masz blisko ja jakbym tam mieszkała to na pewno nie siedziałabym w domu ,fajnie masz:) mmm chyba się wproszę do ciebie na wakacje;) hehehe

takich kobiet jak podałem są naprawdę setki:) jakby było takich pełno na poslich ulicach od razu teza o najpiękniejszych polkach by się potwierdziła:)

Gość aLMOST IDEAL
większosc facetów chce miec idealną kobietę, AUTOR NIE WSPOMNIAŁ NIC O INTELEKCIE, CECHACH CHARAKTERU WIEC O NIM SAMYM WIEMY WSZYSTKO. W SPODNIACH 10, W GŁOWIE -10% UZYTKU MÓZGU. IDEAŁ?????? ODPAD SPOLECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie spelniam dwoch punktow noz mi dajcie :-D albo sznur i hak tragedia :D

almost ideal, rozumiem, że nei spełniasz żadnego z powyższych kryteriów?:D

Gość to się w głowie nie mieści
no właśnie, jak napisał prawdziwy ??? męzczna - takich kobiet są setki czyli ilośc akurat potrzebna dla setek milonów facetów na świecie. Debil to mało powiedziane. Chyba brak mu w ogóle mózgu.

Jenny jak sie pogoda skiepsci :D teraz trzeba wyjorzystac :D