Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karatelka

Konkurs Pawełka w internecie

Polecane posty

Gość karatelka

Widzieliście nową reklamę batonika Pawełek, w której striptizer ląduje na kinderbalu, a klaun na wieczorze panieńskim? Można wygrać netbooka albo bony do empiku jak się wybierze jedno z zakończeń i dobrze uzasadni. Udało się może komuś coś wygrać, bo moje uzasadnienia wydają mi się mało zabawne i nie wiem, jak to napisać, żeby było dobrze.

Gość nozzzz
No, jedna z zabawniejszych reklam w tv ostatnio. Lubię jeszcze tą Nike. A pawełek to najlepszy batonik . Natomiast konkurs jakoś mnie ominął, ale może sprawdzę na stronce, o co kaman, bo w sumie miło by było coś wygrać. Bony do empiku też bym umiała odpowiednio spożytkować ;)

Gość żaaaaabcia
Wczoraj wysłałam swoje zgłoszenie z usadanieniem. Wg mnei zakończenie pierwsze najlepsze i najzabawniejsze. No i mam nadzieję, że moje uzasadnienie będzie na tyle niebalnale, żebym mogła coś wygrać ;)

Gość xarania
reklama całkiem niczego sobie, zwłaszcza ten striptizer ;) a zakończenie nr 1 moim zdaniem najlepsze, pozostałe takie sobie... ja próbowałam 2 razy napisać uzasadnienie, ale nie wygrałam nic :] może raz jeszcze spróbuję :]

Nozzz - najlepsze nagrody można wygrać na trampolino.pl To strona, w której można brać udział w różnych konkursach. Wystarczy za ich walutę - trampolary "kupować" losy. A teraz jest promocja. Każda osoba, która się zarejestruje dostaje na start 5 TR, do wydania w konkursach do końca maja.