Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgsdgsdgsd

ja pie... - dowiedziałem się ile zarabiają policjani i jakie mają emerytury

Polecane posty

Gość fgsdgsdgsd

czuje się jak ostatni frajer, goowno po co mi były ciężkie 5-letnie studia i 2 doszkalania się żeby być wyspecjalizowanym programistą? gdybym poszedł do policji zaraz po liceum to miałbym już 6 lat dobrze płatnej pracy z różnymi przywilejami, w tym emerytalnymi i nie musiałbym wyjeżdżać do Warszawy i płacić tam kosmicznych pieniędzy za wynajem mieszkania

Gość kiklki
jak to policjanci zarabiaja grosze, ciagle kase pozyczaja od innych

Gość policjanttt
nie przesadzaj ja zarabiam 2.5 tys po 5 latach słuzby

Gość Ostra.Siostra
każdy policjant to 200 % mężczyzna, bo ma 2 pałki. Jedną w gaciach, a drugą przy gaciach.

Gość kobietka policjantka
a skad wieszze nie musialbys wyjezdzac do wawy.najprwdopobobniej bys byl w wawie.i mieszkalbys na hotelu,albo wynajmoal mieszkanie no chyba ze znalazbys etat w sowejej miejsocowsci,co nie jest taki proste

Gość fgsdgsdgsd
programista przez pierwsze 2 lata dostanie te 2500, potem może podskoczyć do 3500, ale - musi wynająć mieszkanie w dużym mieście - jest zatrudniony na umowę o dzieło, więc sam musi sobie opłacać ubezpieczenie, emeryturę, nie płacą mu za nadgodziny itp no i policjant żeby móc zacząć pracować to nie musi się uczyć przez 6 lat i potem ciągle doszkalać! więc jest o 6*12 pensji do przodu!!

kolejny specjalista od cudzych zarobków:D to i le wg Ciebie zarabiają policjanci?:>:D

Gość gdffddfhfdhdhfhfd
Policjanttt, opowiedzo jakiejś najniebezpieczniejszej interwnecji w jakiej braleś udział :)

Gość policjanttt
ciezko powiedziec która byla najbardziej niebezpieczna kiedys scigalismy złodzieji samochodów i mysle ze ta była najbardziej niebezpieczna złodzieje uciekli

Gość gdffddfhfdhdhfhfd
Powiedz mi, jak to jest z technikami kryminalistycznymi? Na jakiej zasadzie są oni rekrutowani? Domyślam się, że nie jest tak, że każdy chętny może nim zostac dlatego pytam :) Bardzo mnie to interesuje, chociaż obecnie jestem na studiach

Gość policjanttt
Dodam, że uciekli, gdyż pościg zaczął się 18.55, a służbę kończyliśmy o 19-tej.

Gość policjanttt
Do izby wytrzeźwień nie zabieramy bezdomnych itd, choćby byli nie wiemm, jak pijani i jak naćpani - bo nam nie zapłacą. Zabieramy głównie porządnych obywateli, którzy wracają podpici np. z barów. Czasami bijemy ich dotkliwie, np. kopiemy w plecy. Bywa też, że jeździmy po okolicznych lasach i szukamy osób, które piją sobie piwko na łonie natury by wlepić im mandacik :D

Gość policjanttt
najpierw trzeba zostac policjantem czyli byc przyjetym do policji i ukonczyc kurs podstawowy trwajacy 7 miesiecy potem dopiero mozna składac raport o przeniesienie do techików techinik teoretycznie ma 5 grupe zaszergowania czyli moze awansowac do stopnia aspiranta sztabowego i zarabia od 3200 do 3500 na reke

Gość policjanttt
ktos sie podszywa oczywiscie

Gość gdffddfhfdhdhfhfd
Policjanttt, ale są szanse, żeby się dostac? Znasz kogoś, kto się dostał albo kto się nie dostał?

Gość gdffddfhfdhdhfhfd
Też mnie to interesuje :D Trochę o tym czytałam i wiem, że ludzie z mandatami mieli problemy. Ale po jakimś czasie mandat chyba "traci ważnośc"? (tak samo jak punkty, które znikają po roku od wystawienia)?

Gość gdffddfhfdhdhfhfd
Ja jestem kobietą, na dodatek jestem szczupła. Nie wiem czy chcieli by takie chuchro w policji :D :(

Gość policjanttt
do policji srednio dostaje sie 1 na 10 wiec ci którzy mówia ze jest łatwo niech sami spróbuja najłatwiej sie dostac do warszawy do policji bu tu jest najwiecej miejsc znam ludzi którzy poszli do techników a nie mieli jakichs układów wiec mozna sie dostac jesli jest sie juz policjantem

Gość gdffddfhfdhdhfhfd
Jestem z Warszawy :) Czy ten kurs jest czasochłonny? (pytam dlatego, bo studiuję dziennie i zastanawiam się, czy udałoby mi się pogodzic oba zajęcia)? No i kiedy taki kurs się odbywa? Czy jest coś, co może zdyskfaslifikowac kandydata na samym początku?

A ja mam pytanko ... ile moze zarabiac policjant po ok 10 latach pracy w interwencyjno-patrolowej? sorki jak cos pokrecilam ,

Gość policjanttt
biję też pałką moją żonę jak obiadu nie ugotuje

Gość policjanttt
ten kurs jest jest w kilku szkołach policji w Szczytnie,Legionowie,Pile, Słupsku i Katowicach i absolutnie nie ma mozliwosci pogodzenia go ze studiami,zajecia trwaja od 8 do 16

gdffddfhfdhdhfhfd rok albo 2 lata. Wiem, że mój sąsiad czekał rok żeby nie mieć mandatu ale nie wiem kiedy go dostał.. :)

Gość kobietka policjantka
ja sie dostalam za 2 razem. przenies se na studia zaoczne dpiero myslo o policji.to nie jest dodatkowy kurs .po prosty musisz sie najpierw dostac dopiero pojdziesz na kurs. ja tez pracuje w wawie ale powiem wam ze jest ciezko mowie tu o prewencji,bo najpierw zapene tu byscie byliduzo jest tu imprez masowych i duzzzo pracy inaczej jest w mniejszych miejscowosicach.

Gość policjanttt
policjant po 10 latach słuzny w patrolu zarabia w wawie jakies 2700 na reke,maksymalnie bo moze zarabiac mniej praca w policji ma wiele zalet ale z awansami jest bardzo ciezko bo licza układy a nie wiedza

Gość nina m
do policjantt - możesz mi powiedzieć jakim sposobem można zdać testy psychologiczne, chodzi o to jaki trzeba mieć charakter, co w sobie zmienić? bo ja 3 razy zdwałam do policji, testy sprawnościowe za pierwszym razem zawsze zdawałam, ale wykładałam sie na tych MS i nie wiem wciąż dlaczego

Gość policjanttt
ja z ms nie miałem problemu policja chce ludzi spokojnych i opanowanych nie poddajacych sie emocjom i i pod tym katem trzeba odpowiadac na te pytania.

Dla faceta to jedno z najlepszych rozwiązań. Mój maż jest wojskowym akurat ale to prawie jeden grzyb ( z tym, ze wojskowi mają lepiej). mamy mieszkanie, pensja nie jest najgorsza, dają kasę za urlopy, mają swoje ośrodki wypoczynkowy w różnych miastach ( a i za granicę można pojechać). Godziny pracy stałe ( nie liczac poligonu 2 razy w roku) do tego szybsza emerytura i masa innych przywilejów

Gość policjanttt
ja tez nie narzekam na prace mam tylko licencjat i ze swoim wykształceniem czyli rachunkowosc móglbym pracowac tylko w biedronce lub teco