Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaHHH

Problem z córką pomóżcie

Polecane posty

Powinna iść do psychologa :) czasami ciężko poradzić sobie samemu :)

Nie jest biedna, po prostu ma problem :) A problemy się rozwiązuje :)

Gość AnnaHHH
Znalazłam u córki prezerwatywy, więc dziewicą już nie jest - OCZYWISCIE TO NIE JA NAPISALAM :)

Gość szczerze????
ogolnie chyba mnie nie lubi a za co to nie wiem nigdy mi nie powiedzieli znam tylko jedna dziewczyne z klasy (teraz juz mezatka i brała slub tego samego dnia co ja tylko pare lat pozniej) która jest naprawde miła kochana i ciepła, zabawna i wogole strasznie ja lubie, nikogo nie obgadywa,la a jak robiła to to tak subtelnie i "słodko" ze to szok :) ..... wiem wiem jestem kobieta i dziwnie to brzmi ze tak pisze o kobiecie ale to moja taka fajna kolezanka których mało...

Gość AnnaHHH
Mnie to najbardziej zastanwiają osoby, które wszystkich obgadują, czy lubia czy nie :D a znam takie ze dwie

Ale mój przyjaciel też jest super :) A ta przyjaciółka to osoba, która ma naprawdę dobre serce. :) Wiem, że zawsze mogę na nią liczyć :) Domyśliliśmy się, że te kondony to podszyw :)

Większość ludzi, których znam lubią obgadywać :). Głównie ubiór :P

Gość szczerze????
a mi to wsio rybka jak sie kto ubiera...jego sprawa

Gość AnnaHHH
Mnei tez to obojetne. Ale to już Polska choroba w innych krajach ludzie mogą czuc sieswobodniej na ulicy

Gość szczerze????
moja przyjaciółka która brałam za przyjaciółke zaczeła mi po tym incydencje docinac po za tym wiec jak miałam wypadek i samochód mnie potracił to ona sie smiała ze mnie a moj były jej wturował.... no wiec napewno fajni ... szkoda z mnie nie lubi...a za co tez nie wiem ... no ale mi tego nie powie ... bedzie mi docinac teraz przystopowała bo sie zadko widujemy

Moja przyjaciólka taka nie jest :) to naprawdę ktoś kto ma serce dla innych :) cieszę się że ją poznałem, przyjaciele też są ok :)

A ubieram się tak żeby się dobrze czuć, a co mówią o tym inni ? Prawdę mówiąc przestało mnie to obchodzić :)

Gość AnnaHHH
po za tym wiec jak miałam wypadek i samochód mnie potracił to ona sie smiała ze mnie a moj były jej wturował.... WARIATKA! niech tylko się nie dziwi jak coś jej się stanie i sie ktos bedzie stal

A mi przyjaciel kiedyś życie uratował, prawie wpadłem pod pociąg :)

Gość szczerze????
to fajnie ja nie mam takich bo mnie nie lubi...kogos kogo miałam za przyjaciółke mi docinała i sie nabijała wiec niech sie nie dziwi ze nic jej nie mówie :) juz nie jest moja przyjaciółka..raczej znajomo

Gość szczerze????
"WARIATKA! niech tylko się nie dziwi jak coś jej się stanie i sie ktos bedzie stal" nie warriatka tylko ja byłam głupiutka bo myslałam ze mnie lubia ale chyba nie....

Ja lubię się zwierzyć, bo mi wtedy lżej i naprawdę się cieszę, że mam komu :)

Jeśli ktoś się śmieję z tego, że wpadłaś pod samochód... to nie jest normalne.

Gość szczerze????
wiem.... tylko dlaczego mnie ludzie nie lubia?

Gość AnnaHHH
a ciekawe co ja w tym cieszylo ... Ale moja kolezanak smiala sie z innej jak ta upadla i sobie kolano rozbila a ja jej uwage zwrocilam, a ona " no przepraszam, ale smieszne upadla" A mialysmy wtedy po 25 lat :D co za ludzie

Gość AnnaHHH
tylko dlaczego mnie ludzie nie lubia?- a innych znowu te osoby tak lubią?

Gość szczerze????
"a ciekawe co ja w tym cieszylo ... Ale moja kolezanak smiala sie z innej jak ta upadla i sobie kolano rozbila a ja jej uwage zwrocilam, a ona " no przepraszam, ale smieszne upadla" A mialysmy wtedy po 25 lat co za ludzie" no tak...smiesznie upadła..ale ona nie widziała jak ja smiesznie "upadła" pod samochód ale za to widziała potłuczenia.... mieli ubaw ze mnie... "tylko dlaczego mnie ludzie nie lubia?- a innych znowu te osoby tak lubią?" w sensie ze ja ich nie lubie? juz nie za bardzo...byli niefajni dla mnie, docinali mi, nazywała mnie flondra a wiedziała dobrze ze nie było najlepiej ze mna... taaaaa ... nie ma przyjazni...

Gość AnnaHHH
tylko dlaczego mnie ludzie nie lubia?- a innych znowu te osoby tak lubią?" Nie o to mi chodzilo. Mialam na mysli, ze moze Ty nei jestes jedyna, wiesz moze akurat te konkretne osoby, sa ogolnie negatywnie do innych nastawione i z innych tez się smieja

Gość szczerze????
w sumie sama sobie dobrze radze i sama sobie rozwiazuje problemy i całkiem fajnie mi to idzie :) nie chce ich ... zreszta nie dzwonia do mnie (ta kolezanka) wiec daje do myslenia, prawda? tak sobie teraz mysle ze ona chyba nigdy mnie tak naprawde nie lubiła :/

Może dlatego oni Cię nie lubią, bo nie zachowujesz się tak jak oni chcą, Jesteś inna niż oni. Ja tak mam, a prawdziwych przyjaciół poznałem w biedzie. Nie odwrócili się ode mnie.

Mnie też większość osób nie lubiło. Nie myśl o tych, którzy są bezwartościowi. Na pewno poznasz jeszcze dobrych ludzi :). Wydajesz się być fajna :). Nie znam Cię, ale mam takie wrażenie :)

Gość szczerze????
"Może dlatego oni Cię nie lubią, bo nie zachowujesz się tak jak oni chcą, Jesteś inna niż oni." to akurat nie pomogło.... ja ja akceptowałam taka jaka była, nie docinałam jej, smiałysmy sie, nie nazywałam jej flondra :/ ale jak siedziała z moim byłym to potrafili niezle po mnie jechac a dlaczego to nie mam zielonego pojecia :/ .... ogolnie nie rozmaiwałam z nia pozniej o niczym waznym tak naprawde, przestałam jej ufac... nie tak sie ludzi traktuje...

Gość szczerze????
a wy macie jakas teorie na ten temat?

Gość GienekGienek
Moze masz stara duszę , a oni młodą.

Gość szczerze????
stara dusze? nie jeden raz o tym słyszałam ale nie znam tematu... w sensie słyszłam okreslenie ale nie wiem jaka jest osoba ze stara dusza i czy to dobrze czy źle?