Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccccc:):)

JAK ZAŁATWIĆ SOBIE CESARKĘ W ZWYKŁYM SZPITALU?

Polecane posty

JAK W TEMACIE

Gość dobrego psychiatre sobie
załatw ...boszzz co za czasy .Pogrzeby z orkiestrą zaczniemy sobie za życia niedługo załatwiac :O

Gość olivia dunham
trzeba isc do ordynatora z odpowiednio wypchana koperta i wtedy zalatwiaja temat od reki. Im bardziej wypchana koperta tym szybsze zalatwienie:o

nie bede rodzić naturalnie, wiec pytam osób które sobie załatwiły ową cesarke, kazda ma prawo wyboru jak bedzie rodzic

1000 zł ? 2000zł ? czy wiecej? bo sie nie orientuje?

Gość olivia dunham
nie bedziesz rodzic naturalnie bo...??

Gość ja jestem dzieckiem
raczej od 5000 zł w górę

Gość Nie załatwisz nic
Z głupoty cesarek się nie załatwia i na życzenie. Będziesz rodzić naturalnie, chyba że będą wskazania medyczne do cesarki. Zaszłaś w ciążę, to rodź, a nie wymyślasz sobie cesarki.

Gość Nie załatwisz nic
może jak położysz tak 0d 15. tys. wzwyż to może Ci zrobią ccc

jesli od 5 tys w góre to wole w prywatnej klinice :) bo nie bede, moja sprawa nie musze sie chyba nikomu tłumaczyć z mojego wyrobu ,ten kto chce sie meczyc przez sn niech sie meczy ja mam wybór kazdy go ma, nie tepie sn ale po prostu rodze przez cc

jak jestescie tak za sn to powodzenia, tylko dlaczego wszystrkie zony lekarzy i lekarzy ginekologów rodza przez cc a nie przez sn ciekawe:D

Gość abadziababenc
poszukaj takiego szpitala, gdzie chętnie przeprowadzją cesarkę, są takie, czasem lekarze nawe tak wolą. Albo popytaj się o znieczulenie i rodź naturalnie (też dostajesz zastrzyk w kręgoslup) a porod naprawde nie boli ( po akcji nawet nie będziesz wiedzieć kiedy urodzisz łożysko), tylko wczesnej musisz pomęczyc się ze skurczami.

Gość olivia dunham
serio?? prowadzilas badania, ze wiesz, ze wszystkie zony lekarzy tak rodza:o zachcialo sie pannie dziecka a teraz sra po gaciach

Gość cc to nie rodzenie
tylko wyciagniecie dziecka z brzucha - ot operacja.

pozatym mam powazny powod , siostra rodzila naturalnie i przez sn dziecko doznało niedotlenienia .i zmarlo ;/

Gość abadziababenc
jej sprawa i jej wybor, nie macie prawa mowić jej co ma robić a frustrację idźcie wyladować do szkółki niedzielnej

nie nie stram sie, po prostu mam przykre doscwiadczenia i tyle. a ty mozesz rodzic jak chcesz twoj wybór mam XXI wiek a nie średniowiecze

Gość Nie załatwisz nic
Marna prowokacja autorko, tjaaa, z rękawa sobie historię o niedotlenieniu po sn wyciągnęła nagle. A wiesz, że jadąc samochodem też wiele ludzi doznało śmiertelnych wypadków ? To może unikaj też jazdy samochodem ? Prowokacja jak nic. Temat z palca wyssany.

a jak to jest w Warszawie? i gdzie mam sie udać? w sensie chodzi mi o to mam otwarcie powiedziec ordynatorowi chce cesarke a on mowi ile mam placic czy jak?

Gość olivia dunham
ty masz przykre doswiadczenia? Jasne:o idz zapytaj do szpitala ile chca. bedziesz miala odpowiedz z pierwszej reki

Gość Nie załatwisz nic
No właśnie, idź do szpitala, jak Ci tak zależy, to się wszystkiego dowiesz.Na forum pytasz ? Dziwne.

prowokacja? bo nie mam co robic? za stara jestem na jakies durne prowokacje po zatym trafilam na to forum 5 min wczesniej wiec moze bez uzasadnionych oskarżeń? córka mojej siostry zmarła w wyniku niedotlenienia, a ja nie mam ochoty na powtórke z rozrywki i gówno cie to kobieto obchodzi. masz jakis kompleks bo nie masz kasy na cesarke czy co i musiz w bolach rodzic?

ja bym pogadala z jakas sympatyczna polozna ktora Ci powie gdzie i z czym masz sie udac

i na prawde nie robią na mnie wrażenia wasze żałosne komentarze :) bede rodzić jak bede chciała,

Gość Nie załatwisz nic
Mam kasę, ale złotówki bym nie dała na cesarkę, rodziłam sn i jestem dumna z tego.Cesarka to lipa, ostatnie wyjście jak nie można inaczej urodzić. Wiele kobiet poza tym jakoś rodzi zdrowe dzieci przez sn.