Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja!!! ważna

to do Was

Polecane posty

Gość ja!!! ważna

TYLKO BIEDNE MATKI KARMIĄ DZIECI MLEKIEM Z PIERSI, TE BOGATE DBAJĄ O SIEBIE I SWOJE PIERSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jAK wAS NIE STAĆ NA MLEKO TO NIE RÓBCIE DZIECI!!!!

Gość mleko kobiece jest
bezcenne...

ija niekarmilam dziecka piersią i jskos nieczuje się gorsza :) mam za to piekne piersi a dziecko kawal zdrowego chlopa :) gosia90 ty zolzo ;)

Bo to prowokacja po to żeby się pokłócić. Każda normalna zdrowa na umyśle kobieta wie, że mleko matki jest najzdrowsze dla dziecka, ważne żeby tylko matka się zdrowo odżywiała a dzidziuś będzie zdrowo rosnąć

Gość biednym jest nie tylko ten
kto nie ma pieniędzy, ale i też ubogi umysł...O którą biedę Ci chodzi? Bo dbanie o swoje piersi, a nie dobro dziecka jest biedotą bezapelacyjną.

Gość ja!!! ważna
a KTO MI POWIE,NAPISZE TAK SZCZERZE W CZYM MLEKO MATKI JEST LEPSZE OD MLEKA MM? pROSZĘ WYMIENIĆ OD MYŚLNKÓW

Gość źle to zinterpretowałaś
-RubinowaDamaTwoja. Czytaj uważnie. To nic nie kosztuje, a zaoszczędza niepotrzebnego wypowiadania się...

Gość olivia dunham
kolejna idiotyczna prowokacja jakiejs durnej panienki:o

Gość ty głupia koza jesteś
nie ważna :classic_cool:

RubinowaDamaTwoja, może i jestem zołza :p ale karmiłam piersią i troche jeszcze nadal karmie chociaż musze dokarmiać bo mojego nie starcza :p aha no i na to wygląda, że kto nie karmi piersią to nie jest zdrowy na umyśle wg niektórych :p

Gość ja!!! ważna
jAKOŚ NIKT NIE POTRAFI MI TEGO WYTŁUMACZYĆ! ! ! pOWTARZACIE JAK KWOKI TO CO USŁYSZYCIE Z RADIA TV, INTERNETU. TO SIĘ NAZYWA WPŁYW MEDII NA ŻYCIE CZŁOWIEKA!

Gość do ja!!! ważna
odpowiedź masz pod nosem, ale jak masz trudności z obsługą sprzętu komputerowego to Ci chętnie pomogę: http://isr.atspace.com/r8/p1/p1.htm. Jak byś miała problemy z interpretacją tego tekstu to pomogę.

Rubinowa Dama Nie to miałam na myśli, źle się wyraziłam; Każdy wie że mleko matki jest zdrowsze dla dziecka. Gadanie że tylko biedne kobiet karmią piersią to brednie wyssane z palca, ot taki foch autorki.

Gość halo tu hania
piersią karmią mądre kobiety, które mają pokarm i chcą dla swojego dziecka jak najlepiej

Gość ja!!! ważna
tO WSZYSTKO CO PRZYTOCZYŁAS NIE JEST POPARTE BADANIAMI!!! cHODZI MI O fAKTY KTÓRE SĄ ZBADANE NAUKOWO! A TAKICH TO JA TU NIE WIDZĘ!

Gość halo tu hania
bo to sprawa bardzo indywidualna

Gość olivia dunham
to ja poprosze od myslnikow dlaczego mleko modyfikowane jest lepsze. najlepiej z odnisnikami do badan.

Gość ja!!! ważna
ZADAŁAM PIERWSZA PYTANIE, WSZYSTKIE TAKI MĄDRE A NIKT NIE UMNIE ODPOWIEDZIEC NA TO PYTANIE!

Gość a ty autorku
po jakim mleku jesteś?

Gość karmiąc piersią masz
-- super kontakt z dzieckiem(te które karmiły piersią wiedzą o co chodzi)

Gość olivia dunham
acha czyli nie wiesz. No tak. Typowe. I przestan krzyczec malolato

Ja i tak będę zdania że matczyne mleko jest najzdrowsze. A w Anglii jeszcze wymyślili coś takiego jak mleko dla hangry baby, czyli mleko dla głodnego dziecka, które zapycha dziecko żeby się nie darło a potem rosną takie grubasy

ja ważna może wyłacz capslocka co? i nie mówi się medii tylko mediów jak już zgrywasz taką mądrą i wyedukowaną

Gość kiciorek-ek
a po co Ci badania? Nie umiesz sama myślec? Noworek nie ma w pełni wykształconego systemu trawiennego- mleko matki to pokarm naturalny- wydzielina- pokarm bezresztkowy. Dziecko nawet 7dni nie musi robić kupy i jest OK. Szybko trawi, nie obciąża- w przeciwieństwie do mleka modyfikowanego. O antyciałach ani o siarze nie będe pisać- to chyba każda wie. Aaa, i jeszcze jedno- ja karmiłam piersią rok a piersi mam zajebiste:)

Gość olivia dunham
przeciez ona nie wie co to jest siara.

argument jest jeden i to wystarczy dziecko to nie ciele żeby mleko krowy pić