Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja!!! ważna

to do Was

Polecane posty

Gość ja!!! ważna
lITERÓWKI CHYBA KAŻDYM SIĘ ZDAŻAJĄ! dLACZEGO SIĘ TAK BULWERSUJECIE?! CZYŻBY wKURW NA OBWISŁE PIERSI? jA BYŁAM KARMIONA NATURALNIE, NATOMIAST MÓJ BRAT MM, I MUSZĘ PRZYZANAĆ ZE TO JA CIĄGLE PO SANATORIACH JEŻDZIŁAM, CIAGLE CHORA BYŁAM, NATOMIAST MÓJ BRATOKAZ ZDROWIA! a WY TAK PISZECIE BO WAS POPROSTU NIE STAĆ NA MLEKO MM-

Gość olivia dunham
tez mi argunent, krzykaczko:D

Gość olivia dunham
a i jeszcze jedno. Glowe masz chora do dzis

Gość kiciorek-ek
z tym, że nas nie stać na mleko modyfikowane to chyba żart? Ja odstawiłam pierś jak mała skończyła rok i od tej pory (ponad rok) kupuje modyfikowane - więc raczej mnie stać :):)

więc po co pytasz jak masz swoje zdanie i innego nie przyjmujesz do wiadomości ? ;) a do reszty - co która z was nie powie i tak wyjdzie , że autorka ma wg niej racje ;)

Gość ja!!! ważna
OBAWIAM SIE ZE PRZEZ NATURALNE KARMIENIE! a TY DZIEWCZYNKO USPOKUJ SIĘ! bO JA CIE NIE WYZYWAM! cHCE ABYŚCIE MI WYPISALI W CZYM TAK NA PRAWDE NATURALNE KARMIENIE JEST LEPSZE OD MM? NO CZYM MĄDRALE???

Gość kiciorek-ek
kieruję Cię do mojej wypowiedzi na poprzedniej stronie- naucz się czytać ze zrozumieniem:)

Zapytaj mamę która Cię karmiła piersią.Ona powinna wiedzieć najlepiej :-)

Gość ja!!! ważna
mOŻE ZMIENIE ZDANIE! pOTRZYBUJE ARGUMETÓW

Gość ja!!! ważna
PYTAŁAM JUZ MAME TO POWIEDZIAŁA, ŻE TO NAJTANSZE ROZWIAZANIE BYŁO!

Gość zapytaj pediatry, albo naukowc
a z dziedziny karmienia dziecka, może on ci pomoże w odpowiedziach, bo my to biedne matki karmiące cycem

Gość hahaha i znow sie biora za lby
naprawde nie to jak Kafeteria, kiedy czlowiekowi smutno czy zle. Na poczekaniu klotnia, wrzaski i wyzwiska i przynajmnie posmiac sie mozna :D A prowo dobre :) Fajna autorka wie jak sprowokowac mamy :D 10/10 :D

Gość to widzę, że u was sie
nie przelewało.. oj, oj bida, bida autoreczko...Mama tylko pierś dawała...

Gość ja!!! ważna
rOZMAWIAŁAM JUZ Z KILKOMA LEKARZAMI, I ŻADEN NIE UMIAŁA MI TEGO WYTŁUMACZYĆ ZA KAŻDYM RAZEM BYŁO, BO TO NAJLEPSZE, ITD. tYLKO JEDNA LEKARKA POWIEDZIAŁA ŻE JEJ ZDANIEM JEST TO PRZELEKRAMOWANE, a BADAN NAUKOWYCH NA TO NIE MA!

Gość to widzę, że u was sie
no, ale wniosek taki -skoro mama karmiła cię piersią, a ty nie stosujesz poprawnej polszczyzny(a uczyłaś się jej w szkole, przynajmniej 8 lat), to chyba lepsze modyfikowane. Chyba lepiej wziąść kredyt na mleko, przynajmniej dziecko nie będzie strzelać byków...

a więc wychodzi na to, że wszystko co jest mocno "reklamowane" to jest gorsze :d czyli pampersy też są niedobre bo są "przereklamowane" :D

Gość ja!!! ważna
bYŁO BIEDNIE I WCALE SIE TEGO NIE WSTYDZE! Tato umarł jak miałam 5 lat! więc nie było łatwo!

Gość a jaka lepsza będzie
marchewka ze słoiczka czy ogrodowa? Jak myślicie? Od myślników proszę podawać argumenty!

Gość ja!!! ważna
Z wami to sie dyskutuje żadna nie potrafi odpowiedziec na moje pytanie, ale każda mnie jedzie!

Gość ja!! wazna
zartowaŁAM TYlko hi, ha, hi , ho a WY SIE nabrALYSCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja!!! ważna
Jak chcesz sie podszyc doskonale to daj 3 wykrzykniki, nie dwa!

Gość ja!!! ważna
Dlaczego uciekłyscie? Zadna z Was nie podała mi argumentu za to każda zbluzgała. Jesteście Denne. Widze ze nie mam tu z kim podyskutować.

Gość kiciorek-ek
mleko matki jest lepsze bo: - pierwszy pokarm-siara- "bomba" antyciał - antyciała - lżejsze- jako wydzielina jest pokarmem beresztkowym- nie obciąża niewykształconego systemu trawiennego norodka - dziecko może nie robić kupki nawet 7dni- czyli trawi prawie w całości - temperatura i kosystencja- zawsze idealna - ma w sobie i "picie" i "jedzenie" - mówiąc kolokwialnie To nie są argumenty za?

Gość Oryginał jest lepszy niz
podróbka. Oczywista oczywistość i argument nie do zbicia. Co do ceny; jak kogos nie stac na ciuch Diora, nosi podróbkę ("prawie" robi róznicę, znana prawda ) Poza tym sztuczne mleko od naturalnego gorsze jest chocby o cala chemię i technologię, czas produkcji ( nie jest swieże) Nie chce mi sie wiecej rozpisywac, bo mysle,ze temat to prowo.