Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkjhuyytyg

proszę o radę wszystkie kobietki!!!!

Polecane posty

Gość hjkjhuyytyg

Kogo byście wybrały na życie: 1. chłopaka którego kochacie ale jest on nie odpowiedzialny, nie martwi się o przyszlość, żyje z dnia na dzień, nie ma głowy do gospodarowania pieniędzmi, i chyba raczej nie nadaje się na ojca. 2. chłopaka którego lubicie jako kumpla, ale nie ma uczucia, za to jest troskliwy, opiekuńczy, rozsądny, idealny kandydat na męża, kocha dzieci, potrafi zadbać o wszystko???

Gość hjkjhuyytyg
up up

Gość zadnegooooo
[

jesli jestem masochistka to z pewnoscia nr.1...jesli wyrachowana dalekowzroczna kobietka nr.2

Gość poczekałabym na trzeciego
serio - moja koleżanka miała też taki problem. Wybrała drugiego - i jest dziś nieszczęśliwa (są małżeństwem, mają dziecko i nic ich nie łączy - są razem z powodu dziecka i powodów majątkowych). Ale myślę, że z pierwszym też byłoby to samo, bo skoro się ktoś zastanawia - to znaczy, że ma wątpliwości! Jak się "trafi" ten właściwy - to będziesz pewna.

Gość hjkjhuyytyg
z tym pierwszym jestem 3 lata ostatnio zaczął mówić mi o slubie, a ja sie zastanawiam bo nie jest juz tak jak bylo kiedys, pracuje a nigdy nie ma pieniędzy, nie dba nawet o samochód, o siebie tez nie bardzo ostatnio, no chyba ze mu powiem masz sie ogolic, czyste skarpetki miec, i pachniec na kilometr to sie wpotkamy wtedy to juz wtedy to zrobi. drugi to moj kumpel zakochany we mnie, zawsze zadbany, wyrozumiały, o wszystko sie troszczy, potrafi wiele docenic, i mi sie oswiadczyl eh, chociaz wie ze jestem z tym 1.

Gość hjkjhuyytyg
up up

Gość mleko mleko mleko
zadndego, ewentualnie nr 2