Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasa

aa

Polecane posty

Gość gagaga
RZYGAĆ SIĘ CHCE a co myślisz na mój temat?

Gość zalamanaaaana
Jesli ona ma regularny okres, to 13 dzien jest dniem zaliczanym do plodnych. Chociaz 17 latka niekoniecznie ma wyregulowany cykl miesiaczkowy. Spytaj jej co ile dni ma okres. I pamietaj, ze wcale nie potrzeba wytrysku w srodku, wystarczy kilka kropelek spermy lub tego plynu przed wytryskiem. Ale jesli tylko potem raz wlozyles i niezbyt gleboko, to raczej to za malo na ciaze, chociaz tego nie da sie absolutnie wykluczyc. Nie masz wyjscia tylko czekac az zrobi test ciazowy.

Gość zalamanaaaana
Jeszcze jedno, jesli to stalo sie dzis lub wczoraj, to mozecie kupic w aptece na recepte tabletki "po", postinor duo, ktore mozna wziac do 72 godzin po stosunku, im wczesniej tym lepiej. Jesli nie masz skad wziac recepty to zagadaj z pania farmaceutka, zostaw swoj dowod osobisty, to znaczy w tym przypadku to chyba legitymacje szkolna, albo lepiej nie, popros jakiegos starszego kolege zeby za Ciebie poszedl i zostawil swoj dowod, bo nieletniemu raczej nie sprzedadza. I wtedy macie czas na zalatwienie recepty i odebranie dowodu.

Gość RZYGAĆ SIĘ CHCE
gagaga, a co mam myśleć? Że jesteś głupia, ale przynajmniej nie prostacka. Ten od grzyba mnie podkurzył, bo nie dosyć, że te smarki dzisiejsze robią obrzydlistwo z seksu (byle z kim, byle jak), to jeszcze wypisują potem obrzydliwe posty na forum, informując innych ze szczegółami, ile razy włożyli "grzyba" i jak głęboko :O

Gość gagaga
rzygać się chce a dlaczego głupia??proszę o wytłumaczenia mam 21 lat

Gość RZYGAĆ SIĘ CHCE
Dlatego, że stosujesz stosunek przerywany, który jest wielce wątpliwą metodą antykoncepcji, a potem lecisz spanikowana i na forum pytasz się, czy mozesz być w ciąży. Naprawdę nie znasz odpowiedzi? Brzmi ona: możesz, ale nie wiadomo, czy jesteś, bo tu wróżek nie ma. Szkoda było Twojej pisaniny na forum. Jesteś nieodpowiedzialna, nie masz pojęcia o swoim ciele, nie zabezpieczasz się prawidłowo, choć nie chcesz być w ciąży, więc - jesteś głupia, przykro mi.

Gość RZYGAĆ SIĘ CHCE
A żeby Cię pocieszyć na koniec - osobiście uważam, że nie jesteś w ciąży. Skończył Ci się okres 22.04, za trzy dni się kochałaś. Nie wiem, jak długie masz zazwyczaj cykle i czy są regularne, tzn. czy owulacja jest mniej więcej zawsze w zbliżonym czasie, ale jednak wszystko się rządzi swoimi prawami i bez owu ciąży nie będzie, a nawet biorąc pod uwagę możliwości przeżywalności plemników, raczej nie dotrwają one w Tobie do owu, skoro skończyłaś okres 3 dni przed stosunkiem.

Gość gagaga
ja mam cykle 28-30 dni

Gość RZYGAĆ SIĘ CHCE
Owulacja jest około 14 dni (mogą być wahnięcia w obie strony oczywiście, może być 10, może być 16) przed końcem cyklu. Przy 28, 30 dniowych, jeśli nic Ci się masakrycznie nie popierdzieliło w cyklu akurat teraz, to nie jesteś w ciąży. Naprawdę, nie panikuj już.

Gość sasasasasasa
zalamanaaaana : co 28 dni ma okres..to dobrze czy zle? Rzygac mi sie chce..tak masz racje co do mnie..nawet nie mam nic na swoje obronienie.

Gość zalamanaaaana
Jesli ma okres co 28 dni, to akurat wypadaly jej dni plodne, no to raczej zle dla was. A co z ta tabletka "po" stosunku? jesli to bylo niedawno, to mozesz jeszcze zdazyc kupic. Wiesz, normalnie bym Ci pewnie napisala, ze raczej ciaza jest malomozliwa, ale uwierz mi, sa przypadki, ze wszystko wskazywaloby, ze do ciazy dojsc nie moze, a jednak one sie zdarzyly. Jesli faktycznie na krotko w nia wszedles mimo sladow spermy na penisie, to jadnak male prawdopodobienstwo. Z tego co opisales, to szanse sa oczywiscie na ciaze, ale raczej nie za duze.

Gość sasasasasasa
nawet do połowy go nie włozyłem..

Gość zalamanaaaana
do polowy do nieduzo, chociaz jesli miales na nim sperme, a chyba miales? a ona w koncu miala dni plodne, to ten sluz, ktory kobieta ma w dni plodne ulatwia przemieszczanie sie plemnikow do jaja. No ale to bylo tylko raz, nizebyt gleboko i bez kolejnych pchniec, wiec nie przesadzajmy. Ale ciazy nikt Ci tutaj nie wykluczy, bo ta zawsze sie mogla nawet w takie sytuacji zdarzyc. Powtorze, ze szanse na ciaze sa, ale nie za duze.

Gość gagaga
zalamanaaaana a co myślisz o moim przypadku??? proszę o odpowiedź

Gość gagaga
do zalamanaaaana mam pytanie czy jak stosunek miałam przerywany i wytrysk w całości był na brzuchu to możliwa jest ciąża??? 25,04 miałam ten stosunek,a od 20.04 do 22.04 miałam okres. i najwcześniej to kiedy można zrobić test??? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ MOŻLIWA JEST CIĄŻA

Gość zalamanaaaana
ciaza jest teoretycznie niemozliwe w 5 dniu cyklu, ale mam kolezanke, ktora zaszla w ciaze dwa dni po okresie, nawet wczoraj z nia o tym rozmawialam. Jej cykl trwal normalnie 28 dni, okres 4, a jednak ciaza sie zdarzyla, tylko ze mysle, ze tyle przezyly pleminiki jej meza, bo wytrysk byl w srodku. A u Ciebie o tyle lepiej mimo wszystko, ze na zewnatrz, chociaz nie trzeba wytrysku zeby spowodowac ciaze.

Gość zalamanaaaana
sasasaaaasa, jeszcze jedno, ale kochaliscie sie w 13 dzien cyklu czy 13 dzien po okresie? bo jesli po okresie 13 dni, a okres trwa powiedzmy 5, 6 dni, to szanse sa mniejsze na ciaze. Jesli okres trwanp. 2 dni i 13 dni po okresie, no to zdecydowanie dni plodne. Ale bedziesz wyedukowany ;)

Gość gagaga
zalamanaaaana no tak u mnie był w całości na zewnątrz. jeszcze powiem że tak miałam przez cały czas że nie kończył we mnie tylko na brzuchu i nie zaszłam w ciążę do tej pory. jaki jest śluz w ciąży?? a test mogę zrobić jutro 18 dni po stosunku???

Gość sasasasasasa
do załamana..gdy po dwoch razach sie juz sie spusciłem w gumke pozniej zmienilismy pozycje a gumka była pęknieta koło jajek i tak jak pisałem wczesniej nie włozłem go całego tylko gore..i potem juz nie chciałem

Gość gagaga
zalamanaaaana bo ja mam niby czsami sucho czasmi mokro ale nie jest ciągnący ani nic. tylko na wkładce mam czasami mokro cykle mam po 28-30 dni

Gość zalamanaaaana
Ale nie piszesz czy wyciekla sperma z tej prezerwatywy, czy sie umyles po tym jak w nia wszedles bez gumki, nie piszesz ile trwa jej okres, nie piszesz po jakim czasie od stosunku w gumce wszedles w nia bez gumki i czy na penisie mogal byc sperma, dlatego tez ciezko powiedziec

Gość zalamanaaaana
nie wiem jak wyglada sluz w ciazy, u kazdego pewnie inaczej. A czy test mozna zrobic po 18 dniach? teoretycznie tak, ale lepiej poczekac do dnia w ktorym sie powinno dostac okre

Gość gagaga
ja mam dostać 20.05

Gość sasasasasasa
robilismy to wczoraj i mowi ze to był 14 dzien po jej okresie..opisze Ci cała sytuacje..gdy zakładałem gumke to mi pękła w okolicach jajek..włozyłem jej dwa razy nie całego po czym sie spusciłem do gumki zmienilismy pozycje a gumke miałem cały czas na sobei włozyłem pozniej jej nie całego i juz nie chciałem..tak to wygladało..

Gość zalamanaaaana
gagagag, Ty to zdecydowanie poczekaj z tym testem. asasasasa a ile trwa okres dziewczyny?

Gość gagaga
zalamanaaaana bo raczej nie możliwe żebym miała juz jakieś przypuszczalne objawy ??? jak to było 25.04 i minęło 17 dni

Gość sasasasasasa
4-6 dni..

Gość sasasasasasa
zalamanaaaana: 4-6 dni

Gość gagaga
a kiedy będę mogła zrobić najwcześniej>??