Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasa

aa

Polecane posty

Gość sasasasasasa
załamanaa.. to lepiej jesli kochalismy sie 13 dzien po jej okresie ?czyli top był juz 14 dzien a okres jej trwa 4-6 dni..

Gość sasasasasasa
załamanaa.To lepiej jesli kochalismy sie 13 dzien po jej okresie? jej okres trwa 4-6 dni..

Gość sasasasasasa
to był dokładnie 14 dzien od dnia jej dostania okresu..prosze napisz cos załamanaaa..Bo Tylko Cb teraz słucham

Gość ola_13
Ok..by rozwiać wszelkie wątpliwości a propos wytrysków, zajścia w ciążę, antykoncepcji okresów itp. Mam niestety przykrą wiadomość dla założyciela tematu...niestety prawdopodobieństwo, że Twoja dziewczyna zaszła w ciąże jest dość spore...pisanie o tym, że nasienie zastygło i nie ma szans na zajście w ciążę - ludzie co to za brednie? sperma nazwijmy to, że jest aktywna przez parę godzin po wytrysku a z opisu stosunku zrozumiałam, że odstęp pomiędzy wytryskiem a ponowną penetracją był niewielki. Ponadto to czy wsadziłeś całego penisa czy, jak się wyraziłeś "tylko grzyba" nie ma większego znaczenia jeżeli na czubku i tak było nasienie...po stosunku analnym jest szansa, ze kobieta zajdzie w ciążę, gdyż sperma może spłynąć z odbytu do pochwy. Inna sprawa, że nie powinieneś uprawiać w ogóle seksu z pękniętą gumką...no ale coż..tu właśnie widać Twoją odpowiedzialność. Natomiast powiem w ramach ciekawostki przyrodniczej, że jeszcze przed wytryskiem (czyli osiągnięciem orgazmu) wydzielają się małe (ale jednak) ilości ejakulatu więc coś takiego jak stosunek przerywany czyli wyjęcie penisa z pochwy przed ejakulacją to gówniana metoda antykoncepcyjna gdyż małe ilości nasienia i tak zostąły wydzielone w trakcie stosunku. Co do Pani, która miała okres a po 3 dniach stosunek...no cóż dla Pani też mam złą wiadomość..ciąża jest bardzo prawdopodobna..są przypadki, że kobiety uprawiały seks nawet podczas okresu i zachodziły w ciążę więc na to reguły jako takiej niestety nie ma. Pozdrawiam :)