Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CanoO_ON

Ludzie na kafe są zabawni :) Wszyscy udają inteligentnych i ''lepszych'' buahaha

Polecane posty

Gość CanoO_ON

Uwazają się za wielce oswieconych , na kazdym kroku podkreslają swoją wyzszosc , nie uwazają sie za szarą masę ale indywidua :D Oczywiscie ubierają sie oryginalnie i z klasą , smieją sie z szarej masy ,klonów i pseudo-oryginalnych ludzi Maja ciekawe zainteresowania ,dobrą pracę , wspaniałych przyjaciół ,duzo pieniędzy , wszyscy podobno są atrakcyjni , młodo wyglądają . Jesli ktos zali sie na swoj los i uczciwie przyznaje ,ze jest kupą gówna jak PRawiczek bez wiary to sypią sie komentarze ,zrob cos ze sobą !! Wyjdz do ludzi , szukaj pracy , bądz optymistą ... Wszystko byloby ok ,gdyby nie fakt ze ci ludzie siedzą tu kilka godzin dziennie lub niemal calą dobe lub muszą w kazdym poscie uswiadamiac innych jacy są zajebisci :O Gdyby kazdy z Was mial takie zajebiste zycie niczym Paris Hilton , to nie siedzialby na feministycznym forum z psychicznymi ludzmi 🖐️

Gość aha i achhhh
chyba to jasne, że każde z nas to "indywiduum", czyż nie?? :P co do podkreślania wyższosci, sa i tacy, olewać i iść dalej.

Gość no i co?
Uważaj! Autorze skopiój sobie swój post, bo ci ten temat usuną! Też opierdzieliłem już trzy razy feminy na tym forum i napisałem, że kafe jest beznadziejne i tematy zniknęły! Skopiój sobie!

Gość CanoO_ON
jem kupę :)

Gość dauedos1485
To nie wiesz ze fora internetowe, czaty itp. od poczatku swego istnienia przyciagaly popaprancow?

Gość Can_Onn
:D:D:D

Gość dauedos1485
Podejrzewam ze od kiedy w Polsce zaczynal sie rozwijac internet, czyli gdzies od 97 roku . . .

Gość Can_Onn
Ależ ja o tym wiem :D alozylem kilka tematów podobnych do tego i wszystkie zniknely :classic_cool: w tytułach NIE WOLNO nie uzywac slowa : Mod , modełe , moderator/ka ,admin , ban, itp bo zaraz skasują :O

Gość aha i achhhh
skopiuj :P

Gość taaaalalaaa
upppp

Gość kropelka w morzu
heh,to nie ludzie z kafe są tacy,tylko ludzie w ogóle :P Ty prawdopodobnie też - skoro wyśmiewasz się z nich to chyba sam uważasz sie za lepszego. A ja w sumie stwierdziłam,że ciężko obiektywnie ocenić,kto jest mądry,a kto głupi.Bo ludzie zazwyczaj za mądrych uwazają ludzi o poglądach podobnych do własnych,natomiast ludzi z odmiennym zdaniem za kretynów nie mających racji.Chcą na sile narzucić innym własny punkt widzenia.A nie pomyslą,ze może to oni sie mylą albo..nikt sie nie myli,po prostu różnimy się i każdy ma troche racji wg swojego systemu wartości.Ja nie wiem,czy jestem mądra czy głupia.Moge wymienic różne swoje wady i zalety,ale nie ogólną mądrość.Nie wiem,skąd ja mam to wiedzieć? Jedni mówią,że jestem głupia,inni,że mądra,ale oni przecież patrzą subiektywnie no i mnie do końca nie znają,a ja sama siebie też nie moge pod tym kątem ocenić.Chciałabym powiedzieć,że jestem mądra,ale właściwie to jest mi wszystko jedno.Ktoś mi ostatnio powiedział,że człowiek mądry nie może być szczęśliwi bo za dużo widzi - ta osoba ma sie za bardzo mądrą ( i ja też w sumie do niedawna ją za taką uważałam,może nadal tak uważam..)...to ja stwierdzam,ze wole w takim razie być głupia ale szczęśliwa,więcej na tym zyskam,bo chyba szczęście sie w życiu liczy? A to,że ktoś mądry nawet uzna mnie za głupią,no to co? Widocznie trudno,taka już jestem..ale chyba lepiej sie tym nie przejmować niż załamywać tym :D

Gość podbijamyyyyyyyy
up!!!!!

Gość hrurururd
upupupupupppupu