Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :):):):):)

mam 2 upragnione kreseczki:):)

Polecane posty

Gość :):):):):)

jestem 3 dni przed @ i test pokazał mi dzis 2 kreseczki,czekałam na nie 7 miesiecy, czy komus jeszcze test pokazał ciąże w ostatnich dniach!!!???

Gość :):):):):)x1000000000
ja tez mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po 17 miesiacach

Gość yabadabadoo
gratulacje dziewczyny:)

ja tez mam dwie kreski na tescie ,,...... powtorzylam test trzy razy i wyszły pozytywne ...... okres mi sie spoznia juz trzy tyg w piotek ide do lekasza staramy sie z narzeczonym od trzech miesiecy

Gość :):):):):)x1000000000
paulina a masz juz jakies objawy bo ja narazie żadnych

Gość rosy3
zazdroszcze a za razem gratuluję. ja zaczynam 7 cykl :(

Gość ja ci tez zazdroszcze
jak nie wiem ja juz 3 lata sie staram lecze nieplodnosc:/

Gość (((((((((((.......)))))))))))
Gratuluję :):) I bardzo Ci zazdroszczę :(:( ja też mam za sobą 3 lata starań :( bezskutecznych starań :(:(:(:(:(

objawy jak narazie to mam tak napuchniete kostki .. wrazliwe piersi . senna , czasami brak apetytu ,,,, wahania nastrojow ... bol kregosłupa .... oraz zakrecenia w głowie momentami .... ale od jakiegos czasu mam odruchy wymiotne ... a i schudłam 4 kg .... jutro ide do ginekologa .... dzisiaj powtorzyłam test i wyszedl pozytywny ....... a ty masz jakies objawy?

dziewczyny .. bylam dzisiaj u ginekologa i potwiercil mi ciaze ale mam isc na hcg .. zrobil mi tez cytologie .. ale rowniez potwiecil ze mam nadrzerke jak mi pobieral cytologie to krew mi poleciała .... martwie sie tym > co mam o tym myslec ?

Gość poczytaj sobie
nadżerka będzie leczona po porodzie o ile będzie taka potrzeba. Miałam w ciąży nadżerkę i wszystko było ok. :)

Gość *liliann
Dziewczyny gratulacje :) Udanych rozwiązań. A za staraczki trzymam kciuki 🌻

czesc wczoraj byłam na hcg .. dzisiaj mam juz wyniki .. z badan wyszło ze to 6-7 tydzien ciązy bardzo z narzeczonym sie cieszymy ze nam sie udało .... dzsiaj o 16 ide do ginekologa ktory załozy karte ciazy i skieruje a dalsze badania a co u was?

Gość merelka
hej ja cały czas czekam na @, żebym mogła zacząć używać komputera cyklu, mam nadzieję, że Cyclotest Baby mi pomoże ( nie mi jednej bo kilka nas już się nazbierało :) )

czesc słuchajcie wczoraj bylam u lekasza i dal mi takie skierowaie na badania czy wy tez tak macie : 1. glukoza; 2.mocz badanie ogólne ; 3.HIV Combi 4.HBS antygen 5.toksoplazmoza igM 6.cmv IgG 7.GR krwi i rh 8.morfologia krwi 9.WR 10. Toksoplazma Igg a beta hcg oczywiscie wyszły pozytywnie ,, prosze o opdpowiedzi