Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ert5ysrs

DZIEWCZYNY CO MYSLICIE O MOIM MAKIJAZU CODZIENNYM? DORADZCIE!

Polecane posty

Gość ert5ysrs

Rano robi tylko tak: - myje sie -krem na twarz nawilzajacy -podkład tylko w okolice cieni pod oczami -puder w kamieniu bardzo lekko - tusz do rzęs W zasadzie to 5 minut. Tyle...:) Nie wyglądam źle bez makjazu, mam jednolita cerę, trądzik dawno za mną. Tylko mam jasna karnację. ale nie wiem, jak umalowac sie np cieniem,żeby było ładnie...

A gdzie jakas pomadka/szminka? Gdzie kredka do ust? Gdzie jakias perfuma? Gdzie kredka do oczu? Dziewczyno ogarnij sie troche i naucz sie malowac. Korektor jakis by sie przydal.

Gość promykkk
a ile masz lat? Ja maluje oczy roznie czasami tylko czarna kreska i tusz, czasami cien bezowy od wew str a brazowy po zew, czasami turkus, poprostu na punkcie cieni mam hopla, to zalezy od tego co na sobie mam jaki kolor itd

Gość ert5ysrs
Perfumy też mam:) mówiłam tylko o makjiazu twarzy. korektora nie używam.... Pomadke czasem, bo zapominam często.... Mam 20 lat:)

Gość ert5ysrs
a z kredką do oczu..... mam 2 kredki, ale bardzo szybko spływaja i schodzą i nieładnie to wygląda.

Gość trzydwajeden
hej, facebook.com/wizzart.studio znamy się na makijażu, odpowiednio dobranym do rodzaju urody, których mamy 4 podstawowe i jeszcze kilka mieszanych, do każdej z nas zatem pasują inne odcienie i kolory, o czym trzeba pamiętać przy ubiorze czy własnie makijazu ;) zapraszam do odwiedzenia profilu, do znajomych, do zadawania pytan, pozdrawiam

Gość trzydwajeden
makijaż dzienny powinien być tylko korygujący, także minimum kolorów i nasycenia :)

w zasadzie to nic :O 5 min wystarczająco, żeby kobieta poczuła się piękną , jesli chodzi o takie przypadki

Gość ślazacy, gorale, kaszubi
Zmyslowa Scarlett - zebys sobie ta perfuma oka nie wybila :O

Gość podobnie mam
krem nawilżający baza pod makijaż lekki podkład (naprawdę mało go używam :) ) tuszuję rzęsy wazelina na usta włala. mam 23 lata ;p

Gość do zmysłowej s.
dojebałaś głupotę jakich mało :o

ja żadnego pudru czy podkladu nie używam. Maluję tylko oczy, czasami tusz z kredką czasami tylko z cieniem, do tego jakaś delikatna pomadka albo blyszczyk i już.

Gość uopoip[-09
musisz byc ładna :) niewielu kobietom tylko tyle wystarcza:)

Gość Mam 33 lata
i czego uzywam? -podklad tylko na czesc twarzy jak nos, broda.. - transparentny puder w kamieniu - odrobina rozu w kremie - tusz do rzes tylko na gorne rzesy - kredka do brwi - na wielkie wyjscie pomadka o zdecydowanym kolorze, bo mam ladne zeby i usmiech wiec dobrze to wyglada. moim zdaniem, jak ma sie brzydkie, popsute albo zolte zeby, lepiej zrzygnowac z szminki, bo niepotrzebnie przyciaga wzrok - nigdy nie uzywam cieni, bo mam gleboko osadzone oczy i mimo prob jakos nie umiem ich tak nalozyc, zeby wygladaly ladnie i nie "poglebialy" moich oczodolow. Myslicie, ze duzo sie maluje jak na moj wiek?