Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka_b

Pytanie do kobiet których faceci cierpią na problemy z erekcją!

Polecane posty

Gość alka_b

Mój facet jest po 30tce,ale z pewnych powodów od dłuższego czasu ma problemy i niestety przed stosunkiem musi łykać tabsy :( Denerwuje mnie to , cierpię z tego powodu,bo chciałabym żeby jemu sam stanął na mnie, dzięki moim pieszczotom, na mój widok itp.. :( :( Jak sobie z tym radzicie ?

Gość gimbus z rosji
nie wiem jak sobie z tym radzisz, ale na twoim miejscu założyłbym jeszcze conajmniej z 10 temtów o tym.... 2 identyczne tematy to zdecydowanie za mało jak na kafe

Gość alka_b
wiem, wytłumaczyłam się w tym 2gim temacie, ten można zignorować

Gość alka_b
jasne.. zapraszam do tego 2giego tematu, tam już mówiłam,że problem nie jest we mnie

Kurcze ,ale Ty masz faceta...ja właśnie skończyłem ...40 lat i nie mam z tym żadnych problemów i nie wiem jak to nie można mieć ochoty na kobietę i psuć sobie żołądek jakimiś prochami...u mnie właśnie jest wprost przeciwnie chce mi się jeszcze bardziej,ale niestety moja kobieta jakaś oschła....jak długo z nim Jesteś? On może miec po prostu problem z psychika a to jest bardzo ważne,spróbuj jakiś innych sposobów...

Gość alka_b
ma od pewnego czasu ogromny stres w pracy do tego pojawiły się też problemy ze zdrowiem, alkohol..

Gość alka_b
nie śpi po nocach.. naprawdę na chwilę obecną nie ma innego sposobu.. on jest kłębkiem nerwów i dziwię się ,że w ogóle ma ochotę ze mną sypiać..