Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u drave me craziiiiiiii babe

aaaaa!!! jestem taka podniecona! odpisał mi! nie uczę się do matury, tylko

Polecane posty

Gość ta co byla tu i tam
halo? i co tam slychac autorko? jakies zmiany?:)

Gość u drive me craziiiiiiii babe
Zaskoczę Was, ale są jakieś zmiany:classic_cool: Wysłał mi wczoraj swoje zdjęcie, tak sam z siebie :D Właściwie sama nie wiem co go do tego popchnęło, przecież nawet nie rozmawialiśmy za dużo :D Napisał nawet, że tylko mi to zdjęcie wysyła, na FB go nie wstawi :) Na razie jest fajnie , on nawet za dużo się nie wypytuje kim jestem, nie wiem, może lubi tajemnicze dziewczyny?:D Ale obawiam się, co będzie kiedy już jednak zacznie się o to pytać, ja nawet nie wiem jak się z tego małego kłamstewka wykręcić:O

Gość kasiuchnnaZx
napisz mu prawdę najlepiej :) to zawsze działa...a Twoja prawda nie ejst przeciez taka straszna, co nie? co w tym złego że on ci się podoba i wymysliłas sobie taki sposob zeby do niego zagadac? jesli jest normalny to na pewno to zrozumie i wszystko będzie ok :) powodzenia Ci życze🌼

myślisz, że nie będzie mi miał tego za złe, ze pisałam z fałszywego konta?:P

Gość kasiuchnnaZx
jezeli mu dokładnie i ostroznie wytłumaczysz dlaczego to zrobiłaś to myślę, że nie powinien się gniewac:) ale w sumie ludzie są rózni, ja go nie znam więc gwarancji nie mogę Ci dac;) sama najlepiej wiesz jaki on jest i jak moze sie zachowac w tej sytuacji

właśnie o to chodzi, ze do tego stopnia go nie znam ;) ale cóż, i tak kiedyś w końcu będę musiała mu wyjawić prawdę, jeśli będę chciała to kontynuować. A przecież chcę :)

Gość kasiuchnnaZx
A nie mozesz kuzyna dyskretnie podpytać czy on należy do tych 'gniewalskich '?;)

o nie, nie, on jest zbyt dociekliwy i zaraz doszedłby , że knuję jakąś intrygę:P Muszę sama sobie z tym poradzić, niestety.

Zresztą, dawno z nim nie gadałam i jakbym tak nagle wyskoczyła ni z gruszki ni z pietruszki, z takim tematem to byłoby zbyt podejrzane:P:D

Gość kasiuchnnaZx
Rozumiem;) ok ja musze spadac, wybacz ;) miło się gadało. jeszcze raz zyczę powodzenia, nic sie nei martw, na pewno będzie ok!:)

dzięki:)