Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdgd

czuje sie taka szpetna, nie potrafilabym byc w zwiazku :(

Polecane posty

Gość ffdgd
haha dobre;) ale bez kitu dziwnie mi tak wysylac... wiem ze jestem brzydka i nie chce sie juz dolowac bardziej

no cóż mi się wydaje że tak strasznie nie jest jak to sobie wmawiasz ;]

Gość ffdgd
a skad mozesz wiedziec?

Gość ffdgd
zawsze tyle topikow a teraz zadna kobieta sie nie odzywa :(

Gość powiem to po raz pierwszy publ
też jestem brzydka mam masę dyskwalifikujących wad wydaje mi się że mam męski wyraz twarzy męskie dłonie i stopy męskie kolana

Gość ffdgd
stopy i kolana idzie ukryc rece w zasadzie tez. wolalabym meski wyraz twarzy niz wygladac jak ropucha :o

bo już widziałem paręnaście takich na kafe co mówiły że są brzydkie a po pokazaniu zdjęcia okazywało się że są ładne ;]

Gość ffdgd
każda gada ze jest brzydka napisalam wyzej, malo ktora jest z siebie zadowolona albo po prostu oczekuja komplementow bo sa niedowartosciowane... dobra, to ja Ci wysle ale nastaw sie na najgorsze ;) :o

Gość ffdgd
wysłałam juz :o karolciaa cos tam to email,ale nie moj ;p na potrzeby kafe ;)

no cóż autorka to kolejna która myśli że jest brzydka a nie jest ;]

Gość ffdgd
wez nie wkrecaj, prosze Cie.. dobrze wiem ze jestem brzydka i tutaj nawet chirurg nie pomoze ;)

Gość ffdgd
jesli chcesz mi poprawic humor to Ci sie nie uda ;p z reszta wiedzialam ze bedziesz probowal pocieszac :D ale ja tego nie chce, powiedz szczerze jak mnie widzisz oczymafaceta

Gość ffdgd
tzn wady .... oprocz tego ze mam koszmarna cere ale tego nie widac dobrze na zdjeciu pod tona pudru :/

ja nie pocieszam ja stwierdzam fakt ;] a jak widzę? ładna jesteś :) a i chyb ale lepiej ci w kucyku niż w rozpuszczonych włosach choć abym mógł to lepiej ocenić musiałbym dostać zdjęcia z przodu a nie gidze twarz jest pod kątem do aparatu

Gość ffdgd
no nie wiem, gruba twarz mam wiec chyba lepiej w rozpuszczonych , chociaz troche zaslania.... mam malo fot, wysle Ci taka z brzegu ..

Gość ffdgd
dobra ja uciekam... dzieki za wszystko ;))) 🖐️

nom chyba lepiej w rozpuszczonych a buźki nie masz szpetnej :) może spróbuj zrzucić ze 2-3 kilo to może odchudzi ci twarz jeśli tak bardzo tego chcesz? pa ;]

Gość rowereek
a uprawiasz jakiś sport? Napisz na gg to omówimy to 3446 7328

Gość ffdgd
chciałabym ale mam taki kształt twarzy i nie da sie go zmienic :( a teraz Cię muszę niecnie wykorzystac ;D jezeli jestes i sie orientujesz to jeszcze mi napisz jaka fryzura pasuje na wesele? Myslalam o podpietych loczkach na bok i wypuszczona grzywka ale nie wiem czy nie bedzie to u mnie obciachowo wyglądac. mniej wiecej cos takiego - http://www.voila.pl/216/7l2ww/?1 http://www.voila.pl/218/8xzlb/?1

Gość misyam
Rozumiem Cie autorko. Też mam masę kompleksów.mam taki glupi nawyk że zawsze się porównuje do innych dziewczyn i niemal zawsze inne są ładniejsze... Oczy nos usta owal twarzy zęby figura wlosy biust nogi to wszystko moglabym zmienić.

Gość ffdgd
u mnie to też jest jakaś obsesja, miewam dni że w ogóle nie chce mi się żyć właśnie z powodu wyglądu. Na ulicy chodze z nadeta mina, nawet dziewczyna przecietna wg mnie jest sliczna, a ja to totalne dno .... boje sie ze kiedys sobie zrobie przez to glupote bo nie potrafie juz normalnie funkcjonowac :(

Gość ffdgd