Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

a widzisz żebyś posiadała własny nie musiałabyś wspierać się, wątpliwej jakości, innymi

no wiesz w zasadzie nie masz wyjścia :)

Ike to, że lubię nie znaczy, że muszę Lusiu jak klawiatura? Udało Ci się doczyścić z kawy? A ze śmietanki ? :p

Klawiatury chyba teraz bardziej wytrzymałe niż drzewiej bywało, bo chyba nic poważnego jej się nie stało. No chyba, że okres wylęgania się usterki trwa :) Przy okazji - bo to dobre miejsce na taką deklarację - postanowiłam zacząć oszczędzać na emeryturę, bo na takich pracujących jak np. nasza Kawa media zdecydowanie liczyć odradzają. Tylko jak się do tego zabrać, oto jest pytanie

Ike!, Cicho! gdzie jesteście widzicie co Luśka napisała, że w mediach o mnie mówili.To nic, że źle i tak się cieszę :-) Luśka i tak powiedzieli "nasza Kawa"? Naprawdę?

z tej radości jąkam się w piśmie(i tak X2) jak to zwykł mówić Woody Allen, ale co mi tam :-)

lusia a co to za media trąbiły o tej waszej:P kawie? bardzo lokalny radiowęzeł?

niestety:P ale może cichy się załapie:P

po co obiektywna ocena:P? to by cię zabiło:P

Masz rację, mogłoby mnie zabić. Pamiętasz taką Susan Boyle ona też była trochę nienormalna, stara i bardzo źle znosiła krytykę.

a pamiętasz niejakiego rolanda? bo raczej jego przykład bardziej tu pasuje:P

Pamiętam i utożsamiam się-śpiewam nie wiele gorzej. Ja to bym wolała wejść na scenę, zrobić dobre wrażenie i zejść. Taki występ wokalny bez śpiewania.

to może zatrudnij się do zamiatania albo przesuwania sprzętów między występami ?

Ja to bym wolała wejść na scenę, zrobić dobre wrażenie i zejść. Kawo, to może jako trzeci halabardnik byś się zrealizowała?

Kiedyś taki pan MD śpiewał słowami Tomasza Wachnowskiego "Nie będziesz tam jakimś poetą, tylko najgorszym na świecie" to ja będę taką piosenkarką właśnie. Nie byle jaką a najgorszą! Nie mam wyglądu Rolanda, może to mnie ocali.

Co to jest MD? Megadeth? To już może Kawo nie śpiewaj. Jakoś inaczej na te nasze renty, emerytury i zasiłki zarabiaj.

Ja myślałam Cicho, że ty się tak o mnie martwisz, a Ty się zwyczajnie martwisz o swoją emeryturę :p

To nie jest takie proste Trzecia Kawo. Podobnie jak Luśka bardzo sceptycznie podchodzę do Twoich wysiłków w tej kwestii, ale w przeciwieństwie do Niej, doceniam trud i nie zamierzam siać defetyzmu, tak jak Ona.

Jak to ludzie potrafią sobie wyczytać/usłyszeć, to co chcą usłyszeć/wyczytać (a propos rzekomej medialnej wzmianki o tej konkretnej Kawie) :) ;-)

Cicho "podchodzę sceptycznie""ale doceniam"-męska logika Lusiu spójrz jak to ludzie najpierw piszą jedno a potem specjalnie "odwracają kota ogonem" żeby drugiemu zrobić przykrość :-)

zaczynam podejrzewać, że nasza koleżanka pija kawy z wkładką ...

Ike wczoraj-"wasza Kawa" dziś- "nasza koleżanka" im bliżej Twojej emerytury tym jesteś bliżej ze mną, nie wiem czy Ty mnie nie chcesz wykorzystać i prosić żebym jakieś nadgodziny brała. Pomyśleć, że w poprzednim poście miałam napisać, że Lusia i Cicho raz mi dobrze życzą, a raz źle, a Ty jesteś zawsze, jednakowo, na wysokim poziomie złośliwa, ale nie napiszę tego ze względu na powyższe.