Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

"Tak Ike to Twoja wina ... zpogodą (brakiem pogody) na moim balkonie" Kawo Trzecia, czy Ty aby nie przesadzasz?

spoko:D biorę winę na siebie:D zawsze chciałam go wykończyć :P

Baobab, a co ma piernik do wiatraka? Ha, to mam gotowe: wiatrak może się rozpierniczyć

"spoko biorę winę na siebie zawsze chciałam go wykończyć" ciesz się póki możesz, bo jak tak dalej pójdzie, że ja regularnie będę podnosić poziom kafeterii, to nie wiadomo, czy ZS nie zechce wzorem Baobaba uznać, że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa :P ;-)

Cicho to Luśka napisała "Ike, a może to wszystko Twoja wina? " więc "podpięłam" się pod tą wypowiedź, bo chciałam kogoś obciążyć obiadem za nie wywiązanie się z obietnicy pogodowej a sam wież, że dochodzić swoich praw w biurze podróżny to trudna sztuka.

"ZS nie zechce wzorem Baobaba uznać" Luśka, zobaczysz, obrazi się na Ciebie.

"wiatrak może się rozpierniczyć" oczywiscie masz na myśli ten, który w zeszłoroczne upały konstruowałeś dla którejś z nas (nie pamiętam tylko dla której) cóż, samokrytyka chyba dobrze o Tobie świadczy ;-)

""ZS nie zechce wzorem Baobaba uznać" Luśka, zobaczysz, obrazi się na Ciebie." Ups, rzeczywiscie przesadziłam ;-)

Trzecia Kawo, chodzi o to, że posądzasz Ike o zdolności. Tak nie wolno!

Trzecia Kawo, chodzi o to, że posądzasz Ike o zdolności. Tak nie wolno! właśnie lepiej zazdrośnie (wzorem cichego) przemilcz:P

Cicho dla mnie liczy się dobro najwyższe, czyli JA, niech ona nawet myśli, że ma te zdolności.Obiad jest obiad i już :p

Kawo, nie "te", tylko "jakieś zdolności" powinno być. Już nie mam siły CIę poprawiać.

Kawo, a gdzie Twoje wartości wyższe? O Obiadach to jakieś 95% populacji ciągle gada i jest to dla niej punkt kulminacyjny dnia oraz przedmiot życiowej atrakcji!

Kawo, a gdzie Twoje wartości wyższe naprawdę się po kawie takowych spodziewałaś ?:P

"naprawdę się po kawie takowych spodziewałaś ?" wiesz, jezeli ktoś jest kawoszem, to całkiem dobre wrażenie pierwsze na mnie robi

no pierwsze i ostatnie:P

"Luśka, ależ Ty masz pamięć" dziękuję, co prawda wszyscy juz o tym wiedzą, wiec mogłabym się lekko obrazić, ze dopiero teraz zauważasz, ale niech tam :P

"no pierwsze i ostatnie" heheh :D mimo wszystko jeszcze będe jej dawać szansę, bo tym balkonem mnie ujęła ;-)

Cicho oczywiście miałam na myśli jakieś niesprecyzowane bliżej, wątpliwe zdolności, do nie wiadomo czego, w skrócie napisałam TE Lusia napisałam dobro najwyższe czyli JA myślisz, że aż dla 95ciu procent populacji też JA jestem dobrem najwyższym ?

Luśka pogubiłem się. Będziesz Kawie dawać szanse na zepsucie pierwszego wrażenia? Może pomogę. Ta kawa pita przez Kawę jest z mlekiem.

Cicho oczywiście miałam na myśli jakieś niesprecyzowane bliżej, wątpliwe zdolności, do nie wiadomo czego, w skrócie napisałam TE Nie wolno. Demoralizujesz Ją.

"Może pomogę. Ta kawa pita przez Kawę jest z mlekiem." Juz sie wkręciłeś i sprawdziłeś? no no :) (na przyszłość odwiedź Kawę ze smietanką!)

Cicho, fakt za demoralizowanie nikt mi nie płaci.Cofam, ale obiad przyjmę. Zważywszy na to, że mam dziś za karę wolne idę oddać się obowiązkom domowym.

w tym przypadku lepsza byłaby kawa z mózgiem no ale jest jak jest:P

Ike kawa z "mózgiem" była w niedzielę. Mózgiem był doktor historii. Teraz po czasie to myślę, że on sobie sam nadał tytuł naukowy.Od niedzieli piję kawę tylko z mlekiem!