Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak i już

Oddam potrzebujcej mlodej mamie

Polecane posty

Gość bo tak i już

hej Mamuski, po moim szkrabie zostało mi pare rzeczy i chcialabym je oddać w rece jakiejś potrzebujacej mamy. Nie jest tego dużo ale wiem że w trudnych sytuacjach nawet niewielka ilość się przydaje :) To co mam to 2 i pół opakowania mleka bebiko, pól dużego opakowana pampersów sensitiv new born i pół dużego opakowania hagisów new born 2. Herbatke koperkową hipp od 1 tyg życia plus butelke do herbatki. Maly krem do pupy i żel do kąpieli dla maluszka - nivea, pare ciuszków w rozmiarze 56. Jesli mama byla by zainteresowana moge dożucić gazety typu - mamo to ja, mam dziecko itp. Mam też podklady poporodowe na łózko - 2 op. ręczny laktator z butelką. Prościutki model.Moge także dożucic pare ubran dla mamy jeśli rozmiar bedzie odpowiadał. Jeśli jakaś mama była by zainteresowana niech zostawi maila. Wszystko oczywiście za free tylko koszt przesyłki trzeba by zapłacić. W moim otoczeniu nie ma żadnej młodej mamy a bez sensu żeby mi to zalegało w domu. Pisze na tym forum bo na tym sie udzielam i wiem że tu też sa potrzebujące mamy :)

Gość marysia84
Witam. Jeśli można to przydały by mi sie bardzo te rzeczy... meryklask@wp.pl

Gość bo tak i już
mail wysłany :)

Gość dsddf
też mam pare rzeczy po mojej córce, mate, jakies zabawki, pare ciuszkow, wanienke, jesli ktos potrzebuje to pisac, najelpiej osoby z Kielc lub okolic.

Gość marysia84
Dziękuje bardzo. Odpisałam już na mejla.

Gość DOŻUĆ ...
dorzuć jeszcze słownik ortograficzny autorko hihihih

Gość to tej powyżej
a ty może odrzuć trochę jadu ok? bo to chyba nie konkurs ortograficzny

Gość ciara81
Witam, Jestem samotną kobietą w ciąży, dzidziuś ma się urodzić na początku wrzesnia. Zanim zaszłam w ciążę pracowałam na umowę zlecenie.Lecz gdy pracodawca zorientował się, że jestem w ciąży, zwolnił mnie. Jest mi bardzo ciężko, nie otrzymałam prawa do zasiłku. Jak już wspomniałam dzidziuś (chłopiec)ma się pojawić na świecie na poczatku wrzesnia, mam problem ze skompletowaniem wyprawki dla maleństwa. Zwracam się z prośbą o pomoc, każda jej forma będzie dla mnie ogromnym ratunkiem. Jeśli ktoś ma ciuszki, wuzek jakies akcesoria czy cokolwiek co mógłby ofiarować, proszę o informację na adres: ciara81@wp.pl

Gość Linus
Dlaczego nie przysluguje ci zasilek?