Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy.......

Jak zdobyć dziewczynę, którą chciałby mieć kazdy facet?

Polecane posty

Gość pytajacy.......

Czy każda taka dziewczyna jest zadufana w sobie?

Gość triggery
tak potwierdzam kazda z nas peiknych dziwczyn jest zadufana, ale sory skoro jestesmy takie piekne to po co nam przecietniacy? a czy Ty w pierwszej kolejnosci patrzysz na dziewczyny przecietne czy wlasnie na te wyjatkowe? zastanow sie

Sa dziewczyny i dziewczyny, kazda jest inna i do kazdej musisz podchodzic w inny sposob. Ale ogolnie mozesz zdobyc niemalze kazda dziewczyne inteligencja, poczuciem humoru i wiarą we wlasnme sily

Gość Takie kobiety nie lubią
jak im sie pociska same komplementy, i tak jak wyzej osoba przedmną napisala nie jest to konieczne bo ona dobrze wie, jaką ma wartość, wie ze jest atrakcyjna. Trzeba zaimponować jej czymś innym, no ale każda jest inna;)

Gość trująca potrawka z kurczaka
Zgadzam się :D Sama wyszłam za kolesia, który jako jedyny nie był mamałygowaty, nie ślinił się i nie bełkotał komplementów. Był paskudny, ale z jajem. Teraz, spośród koleżanek, mam najbrzydszego męża (serio), ale z poczuciem humoru, inteligentnego, świetnego w łóżku, no i wciąż tego samego. W przeciwieństwie do koleżanek :P

Gość Hahahhaha taaaa
bo faceci, w szczegolnosci te pasztety mają wygórowane wymagania i patrzą tylko na te atrakcyjne kobiety. A jak dostaną kosza, to potem najezdzają na nie, twierdząc że one tylko wybierają tych wysokich, przystojnych mężczyzn. A co wy robicie ;]? moze czas wkońcu popatrzeć na dziewczyne swojego pokroju ?

Gość Hahahhaha taaaa
a Ty sosss, do najpiękniejszych nie należysz napewno. Więc z czym do ludzi :)?

Gość triggery
nie omijaj, nie omijaj, bo w koncu ominiesz jedna z nich, ktora jest wlasnie Tobie jest przeznaczona haha przystojniaku

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.

Gość gość
wydaje mi sie, ze takie kobiety maja dosc kretynskich podrywaczy, pracuj nad umyslem, charakterem. wyglad nie jest az taki wazny, byle byc nie smierdzial i nie byl gruby. inteligencja, ogolne ogarniecie, obycie dziala na takie dziewczyny

>>>Jak zdobyć dziewczynę, którą chciałby mieć kazdy facet? <<< x Wystarczy nie być kafeteryjnym bucem i interesować się tą dziewczyną, a nie jej sławą i powodzeniem :).