Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokowirufka

Jak u Was wygląda spacer z niemowlakiem?

Polecane posty

Ja również mieszkam na 2 pietrze w bloku i do tego mam psa mój rano z dzieciątkiem na spacer w nosidełku w południe znoszę wózek na początku miałam tak jak Ty ciężki wózek i postanowiłam zmienić na 6 kg więc teraz nie jest tak ciężko dźwigać a wieczorkiem znów z dzieciątkiem w nosidełku na spacerek

Gość jak można zjechać
wózkiem z dzieckiem w środku po schodach?albo ja nie umiem bo jestem gapa albo mam lipny wózek (X lander)?albo nie wiem:o

Ja mieszkam na pierwszym piętrze. Wózek też znoszę sama bo mąż w pracy- właśnie dlatego wybieraliśmy najlżejszy dostępny model jaki się dało. Najpierw znoszę stelaż, potem gondolę. Na spacer idę ok. 14-15.00 zależy o której syn się obudzi po poobiedniej drzemce (obiadek je ok. 12.30-13.00). Wychodzę z nim na ok. 1-1,5h + zakupy. Kiedy wracam najczęściej mąż jest już w domu więc pomaga mi wnieść ten cały majdan.Obiadków dla syna nie gotuję bo nigdzie nie mogę dostać 'eko' warzyw a kobiecie z warzywaniaka średnio wierzę, zamierzam zacząć gotować jak będzie miał 7-8 msc (zawsze lepiej trochę opóźnić kontakt z tą paskudną chemią).

Gość kokolinnellinna
up, ciekawy temat. Niedługo rodzę i chętnie poczytam.

Gość up mamuśśśki
opowiadać

Gość na równi z Julią i Oliwką
Za każdym razem najpierw znosiłam wózek (cały), a potem wracałam po dziecko i nigdy to dla mnie problemu nie stanowiło. Wiadomo, że dziecko płacze, że jest mu niewygodnie, ale co począć?

Gość gość
Dla mnie priorytetem przy kupnie wózka była jego waga. Kupiłam najlżejszy jaki mi się udało znaleźć, na targu od ruskich:). Znosiłam z pierwszego piętra razem z dzieckiem. Jak tylko syn zaczął siedzieć, kupiła parasolkę najmniejszą jaką znalazłam. Ze zdziwieniem czytam wątki dzisiejszych mamusiek, które przechwalają się na wyścigi, która jaki wózek i za ile! Dla mnie wózek za 3000 jest kosmosem. Żeby chociaż elektryczny, zdalnie sterowany. Ale kółka plus kobiałka na dzieciaka? I jeszcze potem okazuje się, że problem jest z wyjściem na spacer z powodu wagi tego ustrojstwa, a jak się już uda, to się okazuje, że dziecko nie lubi w wózku siedzieć.

Gość gość
mieszkam na 4 pietrze mam 5 miesieczna córke. wózek przed bokiem w samochodzie. obiad gotuje rano pakuje torbe dla niuni zupke goracą wode i idziemy koło 11. niunia do fotelika w samochodzie ja w tym czaise rozkładam wózek przekladam ja i idziemy. jak wracamy to podobna akcja niunia do fotelika a ja składam i chowam wózek dzieki temu nic nie musze nosic niunie sama biore do góry do mieszkania. spacerujemy 3 godziny mała spi potem sie budzi zje mleczko po godzince rozgladania zje zupke i zazywczja idziemy dalej i zasypia wracamy koło 17 do domu dopiero

Gość dsqe2b
Wysokiej jakośc***antofle znajdziesz w naszym sklepie – www.pantofle-goralskie.pl. Odwiedź naszą stronę i zobacz wspaniałą kolekcję tradycyjnych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/