Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waatpliwosc

wiem ze mam glupie pytanie

Polecane posty

Gość waatpliwosc

ale odpowiedzcie jestem z facetem troche ponad 15miesiecy,od roku mieszkamy razem.Na poczatku czesto mowil,ze kocha,przytulal,bylo duzo seksu.a od jakiegos czasu rzadziej to mowi(bardziej w odp na moje kocham cie),seks w sumie roznie,juz tak nie nalega,a nic sie we mnie nie zmienilo,oprocz tego ze schudlam moze z 5kg. ostatnio go pytam skad ta zmiana a on :to,ze ciagle cie nie przytulam (oczywiscie mi nie chodzi oto zeby tak bylo,tylko np raz na dzien..) czy nie mowie co chwile kocham cie to nic zlego nie znaczy.A poza tym skoro jestesmy razem,mieszkamy razem to chyba wiadome,ze chce z toba byc i cie kocham. ja rozumiem,ze pierwsze zauroczenie juz minelo,ale taka zmiana? czy to normalne?? dodam,ze nie ma zadnej kochanki,bo pracuje 8godzin i odrazu jest w domu,nigdzie nie wychodzi.

Gość kochankę bzyka w pracy
:)

Gość waatpliwosc
nie ma takiej opcji,bo to restauracja :D

W restauracji jest masa miejsc gdzie można przelecieć niewiastę.

Gość MatsX
a Moze zmeczony jest ? moze humor ma gorszy?> ile tak ta sytuacja trwa?

Gość waatpliwosc
haha jasne,w kiblu,znam wszystkie co tam pracuja,sa tylko dwie ,widzialam je i wykluczam z jakichkolwiek podejrzen :D

Gość waatpliwosc
hm nie wiem czy zmeczony,rok temu tez tam pracowal i byl inny. trwa to juz pare miesiecy,ja nie pracuje,byli ciagle razem,mam wrazenie,ze on jest zmeczony mna :/

Gość MatsX
moze byc tak , ze pierwsze zauroczenie minelo i teraz bedziecie powazniejszym zwiazkiem i bedzie dobrze, ale moze byc tez tak, ze no niestety to zauroczenei bylo bodzcem d ozwiazku. Dziwne ze nie chce mowic kocham. Jakos moi rodzice kochaja siedwadziescia pare lat i mowia sobie prawie codziennie. No ale cos jeszcze siezmienilo czy tylko to?

Gość njhug
milosci nie okazuje sie slowami tylko czynem. dla mezczyzm przytulanie nie jest tak potrzebne jak kobnietom.

Gość MatsX
A i jeszcze jedno... Czy to zmienilo sietak nagle, czy stopniowo, np ejst coraz gorzej lub na takim samym poziomie?

Kibel to bardzo dobre miejsce do uprawiania seksu. Kto mówi, że tylko z personelem seks uprawia? Przecież do restauracji może wejść każdy. Umawia się z kobietką i zamykają się w łazience.

Gość waatpliwosc
ja zdaje sobie sprawe,ze zauroczenie minelo,to normalne :) to znaczy to nie tak,ze on nie chce mowic Kocham,tylko,ze mowi to rzadziej. Wg mnie,chodzi chyba oto,ze stracilam prace ponad pol roku temu i teraz wydaje mu sie taka nudna,niczym go nie zaskocze bo praktycznie ciagle w domu,a jak pracowalam,to bardzo czesto byl zazdrosny i tez czesciej to mowil. moze to to

Gość MatsX
Hmmm a nie mozesz znalezc teraz pracy czy jak ? Ale troche glupio zeby ziwazek podsycala zazdrosc no nie? tez bez przesady. zreszta przeciez jakos ta zazdrosc mzoesz wzbudzic...

ja ze swoim jestem 4 lata prawie i też te słodkie i różowe czasy minęły.. Przeciez porzygać się można jakby tak codziennie Cię tulił, gadał jak to on Cię nie kocha, jak powie Ci to rzadziej to będzie miało to lepszy efekt.. a nie "kochanie podaj mi papier kocham Cię, bo kupę już zrobiłem, a nie ma papieru"

Gość waatpliwosc
raczej zmienialo sie stopniowo. zmienila sie jeszcze jedna rzecz,na poczatku ja bylam bardziej ostra,nie dawalam sobie w kasze dmuchac,a od kiedy nie pracuje jestem bardziej potulna,no poprostu lepsza a mam wrazenie,ze mu to sie chyba mniej podoba. no wlasnie on mowi,ze faceci az tak nie potrzebuja przytulania i ze wazniejsze sa czyny niz slowa.

Gość MatsX
zmienila sie jeszcze jedna rzecz,na poczatku ja bylam bardziej ostra,nie dawalam sobie w kasze dmuchac,a od kiedy nie pracuje jestem bardziej potulna,no poprostu lepsza a mam wrazenie,ze mu to sie chyba mniej podoba.- bo duzo facetow lubi takie ostre dziewczyny z charakterkiem no ale bez przesady tak przez cale zycie nie mozesz byc taka, czlowiek sie zmeinia, potem znow jest taki sam. No ale ogolnie Wam sie uklada?

Gość Mruczydło
Po 20 latach spędzonych z tym samym partnerem ciągle mówimy, że się kochamy. Przytulamy się i całujemy przy każdej okazji. Bez przesady, nie oznajmiamy tego między kolejnymi bąkami. Autorko - powiedz swojemu chłopakowi, że to Ty potrzebujesz czułości i przytulania. :)

Gość waatpliwosc
rozmawialam z nim o tym,a on uwaza,ze przesadzam,ze skoro mieszkamy razem to to przeciez oznaka,ze chce byc ze mna,ze mnie kocha,bo jakby tak nie bylo to by przeciez ze mna nie byl. nie wiem,ja kiedys w innych zwiazkach tez nie bylam jakas uczuciowa,ale teraz jak kocham to lubie sie przytulic etc a on ostatnio mi powiedzial,ze szkoda kasy na smsy i dzwonienie skoro u niego w pracy nic sie nie dzieje i u mnie tak samo,ze po co . mam watpliwosci czy to ma sens,niby jest dobrze ale ja chcialabym czuc,ze mu zalezy. on sie zachowuje tak jakby nic nie moglo rozwalic naszego zwiazku. jest bardzo pewny tego i chyba dlatego sie nie stara,niby ok,ale wg mnie to wyglada jak zwiazek po jakichs 20latach,gdzie ma sie dzieci i juz.

Gość MatsX
A jakbys postraszyal zerwaniem i sprawdzila jego reakcje?

Gość mam podobnie ale ja sie
on nie rozumie o co mi chodzi,wiec nawet jakbym go postraszyla to na chwile byloby ok a pozniej jak zwykle. Obydwoje jestesmy z rodzin gdzie sie nie okazywalo uczuc,w dodatku jego matka jest alkoholiczka i to ona go wychowywala,wiec moze to tez ma znaczenie,ze jest taki srednio czuly,sama nie wiem :/

Gość waatpliwosc
to wyzej to ja

Gość bo widzi cie codziennie
nie umalowana rozczochrana chrapiaca srajaca i czar prysnal

Gość MatsX
Ale no posluchaj... A wczesniej tak nie bylo no nie? Czy Ty tego nie widzisz, ze to zauroczenie minelo? mowisz , ze jestescie ze soba 15 miesiecy, to krotko mimowszystko. No a jak od paru miesiecy juz tak jest to znaczy ze co bylo tak super 10 miesiecy-11?

Gość waatpliwosc
nie widzi mnie rozczochrana,brudna,kazdego dnia wygladam tak jakbym miala isc do pracy. moze przesadzam

Gość MatsX
Ja nei chcę Ci zle radzic, ale moim zdaniem zobacz cyz przestraszy sie odejscia, jak tak to mu zalezy, a jak ze spokojem bedzie mowil no to nie. Bo nawet jak Cię bedze ze spokojem zatrzymywal to sorry ale to nie milosc

Gość MatsX
jestes jeszcze? bo mi sie tez wydaje, ze to z smsowaniem i dzownieniem to glupie. powinien dzwonic, chocby po to by spytac jak się masz

Gość nie ma głupich pytań
:)

Gość waatpliwosc
jestem :( no on powiedzial,ze po co dzwonic skoro tak naprawde nie widzimy sie tylko te 8godzin :/ kurcze jak to wszystko ma tak wygladac to ja tak nie chce. niby nie zdradza,nie wyzywa,nie bije,ale to wszystko jest jakies takie byle jakie. moze to mi odwala-tak naprawde nigdy nie bylam w zwiazku dluzszym niz 2lata wiec nie wiem jak wyglada zwiazek po zauroczeniu czy wlasnie tak buro,normalnie? moze mam zaduze oczekiwania?

Gość MatsX
no ja tez nie bylem dluzej niz 2 lata... ale powiem Ci znam osoby co sa po kilka kilkanascie. to u jednych nuda, kila i mogila, a u innych dobra milosc, dojrzala, wsparcie, pragnienie szczescia drugiej osoby. Czy ona tak chce Twojego szczescia? bo to taka najwieksza oznaka milosci. no a w czesniej dzwonil z pracy?