Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zencia

Wózek w jasnych kolorach. Co sądzicie?

Polecane posty

Drogie mamy! Temat wózkowy wiem że jest wałkowany na wszystkie możliwe strony, ale potrzebuje Waszej opinii. Kupuje właśnie wóżek, no i zdecydowałam się na X-Landera. Znalazłam zestaw (Gondola, Spacerowka, fotelik)na stronie Pierwszego Uśmiech, no i cena jest bardzo dobra tylko wózek biały. W sumie za te pieniądze to jestem zdecydowana, ale chciałam tylko dopytać jak z czyszczeniem takiego białego cuda ;-) Doradźcie, bo się waham między aspektem finansowym a tym białym kolorem. http://pierwszyusmiech.iai-shop.com/product-pol-594-Wozek-X-Run-Arctic-zestaw-z-gondola-i-fotelikiem.html

Gość nie podoba mi
się wcale! Ale Twój wybór.

Gość maamuuśkaa
ja mam jasno różowy i gondola była ok,ale teraz przy spacerówce jest szorowanie go vanishem co 2-3 dni. MAsakra.

a mi sie podoba całkiem fajny,tylko zeby ci sie nie brudził bardzo,

Gość szybko będzie brudny
taka prawda

Okropny. Gondola jak trumna, wersja spacerowa jak wózek dla chorych dzieci.

w sumie najwazniejsze zeby ten wózeczek był praktyczny to podstawa.

Gość ja sie wypowiem
wersja spacerowa przypomina sportowy wózek inwalidzki gondolka jak trumna i to bardzo malutka-tylko 73cm nieładny niepraktyczny jeśli nie masz zamiaru zwykłego spokojnego spaceru zamienić w sprint po parku z wózkiem to odpuść sobie

dla niemowlaka ok ale dla dziecka dla starszego bez sensu. wyobraź sobie ze taki brudas z piaskownicy ci wejdzie do jasnego wózka, większość dzieci też podjada coś w wózku i też nabrudzą. żałuje ze kupiłam błekitny a nie jakiś ciemnjeszy. non stop brudny a ciężko się zdejmuje i zakłada materiał

Dlatego tak jak pisze, zastanawiam się pomiedzy kolorem a aspektem finansowym. jeżeli chodzi o sprint po parku, to trochę takie było zamierzenie, bo dużo cwicze no i chciałabym móc to robić razem z dzieckiem ;-) ALe tak najbardziej zależy mi na opinii o tym praniu. Czy może jednak ktoś miał taki kolor i prał tapicerkę?