Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

markbe

Sprzedaż wózka przez nextway

Polecane posty

Witam! Chce sprzedać moje X-Landera XA. Nie za bardzo znam się na allegro, a znalazłam taką stronę nextway na której własnie skupują x-landery. No i chciałam zapytać czy ktoś już może korzystał, jeśli tak to czy byłyście zadowolone, czy były jakieś problemy? Będę bardzo wdzieczna za odpowiedź!

Gość oprocz tej sukeinki fioletowej
marna reklama tej str internetowej , pewie jestes jej wlascicielka. Kiedys tu nakafe pisalas ze kupilas x-landera na tej wlasnie str a teraz prosisz o opinie. Zaraz ci wkleje link do tej wypowiedzi. :)

Gość karolciad
A ja sprzedawałam i moge powiedzieć że spoko. Szybko i bez problemów.

Gość detektyw na tropie
Filoletowa sukienko marny z Ciebie detektyw, bo sama znalazłam tego posta i tam tez pisze o sprzedazy wózka, nie wiem jak linka wkleic to wklejam posta. też się interesują tą firmą. Bo mam wózek do sprzedania i się zastanawiam. Znalazłam wypowiedzi właściciela ten firmy na forum http://www.familie.pl/Forum-5-88/m502757-1 ,Wymiana-wozka-X-lander-na-zabawke.html jak wiecie coś więcej to piszcie, bo wygląda to coraz fajniej Badzmy bardziej merytoryczni, mniej detektywistyczni ;-) Markbe, mam nadzieje ze ktos z tego korzystał i Ci odpowie!

Gość ja wymieniała
Ja wymieniałam mojeg x-landera, bo nie planujemy powiekszenia rodziny, a u nas wsrod znajomych nikt nie mam malego dziecka, ktoremu mozna by go przekazac. W sumie to stał w piwnicy i robil balagan ;-) Stronke znalazłam na jakims forum, a potem to juz z górki. Tylko ja nie wymienialam na kase, tylko na domek dla lalek, bo sie mojej corce marzyl. Ogolnie wszystko bardzo spoko, i przynajmniej bez oplat i wybrzydzania tak jak na alle...