Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dziewczynki ubranka

śliczny dresik coccodrillo na wiosnę

Polecane posty

Gość bogusia de
czy śliczne kwestia gustu za to fest drogie jak na używkę :o

Gość Mama Paulinki11
25 ZŁ TO DROGO ??? za dres który kosztował 100 zł ??? a jest w stanie idealnym ??? hmm.... po dziecku, które nie chodziło? .... więc nie ma śladów użytkowania ....hmmm.......

Gość bogusia de
a kogo to obchodzi jakiej jest firmy? używka to używka, za t cene można mieć nowy i to w sklepie.

Gość izunia_mama_kasi
jest ladny ale niestety w dzisiejszych czasach gdzie kazdy szuka tylko czegos za free nie sprzedaz go za 25zl:(

Gość Mama Paulinki11
No to chciałabym zobaczyć nowy dres za 25 zł !! ... normalnie chcę to widzieć... hello... tez jestem mamą i wiem jakie są ceny!! za 20 zł to ostatnio kupiła t- shirt na wiosnę !! Nawet w zwykłym sklepie za 25 zł to można czapeczkę kupić, co najwyżej....

Gość jadziaaaaaaaaaaaaaaa29999
u chinczykow kupisz dres i za 20zl ,a czape za 5-10 ty paniusiu ty!

Gość mamadominiki5
ja ostatnio kupiłam córce dres w sklepie,zaden firmowy za 55zł i to był najtańszy.

Gość a mi sie podoba
i nie uwazam, ze drogo. moze sie skusze :-) czy on jest w 100 % wykonany z bawelny?

Gość mamadominiki5
to wy macie takich tanich chinczykow? Ja kupilam dres u nich za 55zł. Spodnie dżinsowe mają od 35do 45zł dla dziecka

Gość a mi sie podoba
jasne, ze mozna kupic u chinczyka i za 10 zl, ale bedzie z poliesteru :-/

Gość Mama Paulinki11
Dres za 10 zł ... matko jedyna... Wy coś takiego dzieciom zakladacie ? biedne dzieci ;/ Dresik jest naprawdę fajny. Córka "używała" go w tamtym roku na jesień, miała 4-5 miesięcy, nie poruszała się samodzielnie, nie ma żadnych oznak noszenia. Jedynie co, to byl prany. Coccodrillo ma bardzo ładne ciuszki i polecam :) Dorzucę do kompletu przewiewną czapeczkę w podobnych kolorkach :) Dres jest z bawełny, tylko ona taka "misiowata" w dotyku :) bardzo milutka :)

Gość a mi sie podoba
wlasnie ja bym nie zalozyla mojemu dziecku nic kupionego u chinczyka. Ten dres gdzie zostal wyprodukowany? Mam taka zasade, ze nie kupuje chinszczyzny :-) uwazam, ze zabija to europejska gospodarke!

Gość Mama Paulinki11
Nie wiem gdzie zostal wyprodukowany. Został kupiony w Coccodrillo.

Gość a mi sie podoba
sprawdz metke, powinno byc napisane made in .....

Gość Mama Paulinki11
Mam taką zasadę, że po zakupie ubranek wycinam wszystkie metki. Mają one długość 5 cm i są sztywne i drapiące. Przejdź się do najbliższego sklepu coccodrillo i sprawdź metki, gdzie te ciuszki są szyte.

Gość oprocz tej sukeinki fioletowej
to super ciuszki , chetnie bym kupila jednak mam ur chlopca . pozdrawiam :) p.s cena za ktora autorka chce sprzedac ubranka wcale nie sa wygorowane , wrecz przeciwnie. Znam ubranka z firmy C i wiem jakie sa drogie a ten kto wyzej pisze ze za drogo to w zyciu nie byl w sklepie C, wiec pierdzieli glupoty.

Gość autorko jestes beszczelna
nie kazda matke stac na zakup dresu coccodrillo,woli kupić u chinczyka i miec nowe niz uzywane,prane,uzywane jakiejś dobrej firmy bogaczka za dyche heh

Gość taka prawda nie kazdy
kupuje używki firmowe,woli kupic nowe,a ze kogoś nie stać,to kupi u chińczyka i to nie prawda,że wszystkie ciuchy mają tam z poliesteru:O UWAŻASZ,ŻE TAKI WÓJCIK CZY COCCODRILLO MAJĄ WSZYSTKIE CIUCHY W 100PROC Z BAWEŁNY? HAHA DOBRE

Gość wariatka jak ich mało....
Chuj z wami i z waszymi poglądami ... dres za 100zł czy za 25zł niczym się nie różnią ale kurwa za 25 zł można kupić super dresik a autorka jakieś szmaty z lumpeksu sprzedaje jeszcze za jaka cenę nie przesadzaj kobieto bo ośmieszasz się. przecież to jakieś lumpy które są już dawno nie modne

Gość a jak to jest ze
ze na innych aukcjach maja dresiki z tej samej firmy NOWY z metka od 45 do 55zł a ty bredzisz o nowym za 100zł?????

Gość oprocz tej sukeinki fioletowej
o matko ale wiocha :O