Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariactwopo

Uważacie, że kobieta która jest ladna jedynie w makijażu to kobieta...?

Polecane posty

Gość wariactwopo

Uwazacie ze kobieta ktora jest bardzo intrygujaca, pociągajaca w makijazu, a bez makijazu powiedzialbym ze w ogole nieladna, to kobieta ładna czy brzydka? Kiedy ma makijaz, kiedy pomaluje sobie oczy- jest mega piekna, seksowna, zupelnie inna. Bez makijazu- szara, powiedzialbym ze w ogole nieladna. Jak taka kobiete ocenic zatem- jako ladna czy brzydka?

Jako ładną, ale w makijażu :) Ale na ogół się nie widzi takiej laski bez makijażu. Poza tym bez przesady, pomalować rzęsy i lekko się przypudrować to prawie jak bez makijażu. Chyba, że stała 2 godz przed lustrem zanim wyszła

Gość drsgvfrgdfhgfdgc
zawsze uważałam, że te wszystkie misski powinno się oglądac bez makijazu, wtedy by było wiadomo która jest naprawde ładna uważam, że ładna kobieta powinna wyglądac dobrze bez makijażu,

No tak. Dlatego jak słucham jak moi koledzy jarają się pannami z okładek to żal mi się ich robi

Gość wariactwopo
Ta akurat stosuje tak: kredke do oczu, cien do oczu, tusz do oczu, róż.

Gość bedzie brzydka
tylko tapeta bedzie ladna

Hm, mi się nie chce nawet tak malowac. Preferuję tylko tusz do rzęs. W sumie ma pełny makijaż, zapomniałeś o podkładzie i pudrze, potem róż i inne cuda.

Gość mmeeelkka
kobiety tak jak faceci są ładne lub brzydkie, makijaż może podkreślić juz istniejaca urode lub poprawic jej braki mam wiele kolezanek, które zawsze są w makijazu, znam je po wiele lat i nie wiem jak wygladają naprawdę :), ja chyba jestem ładna, bo tylko czasem sie maluję a zawsze miałam spore powodzenie.... poza tym czemu ja muszę się malować skoro faceci nie muszą to tak jak gdyby kobiety były brzydsze od mężczyzn :(

Poza tym idzie lato, zaraz będą upały, w sumie już jest gorąco, u mnie za oknem słońce jak się marzy. Nie wyobrażam sobie wyjść w makijażu, po kiego...góra tusz do rzęs i luz. Poza tym ładnie się opaliłam i tym bardziej nie będę się malowac